До дня Вінниці на 74-х будинках по вулиці Соборній змінять рекламні вивіски

До дня Вінниці на 74-х будинках по вулиці Соборній змінять рекламні вивіски
Як будуть виглядати нові вивіски на вулиці Соборній вже у вересні цього року?
  • Презентація комплексної схеми розміщення вивісок по вулиці Соборній відбулася 8-го червня у вільному просторі IHub.
  • Департамент архітектури та містобудування на чолі з Олександром Рекутою представили новий вигляд центральної вулиці міста.
  • Архітектори та дизайнери розповіли яким чином буде відбуватися демонтаж старих рекламних вивісок, а також встановлення нових.

В першу чергу, мова йде про однаковий вигляд фасадів і розміщення рекламних надписів на одному рівні. Крім того, підприємців зобов’яжуть оформити вітрини: «Чомусь у нас прийнято вважати, що красиво облаштовувати вітрини необхідно тільки в торговельних центрах. А на центральній вулиці потрібні лише вивіски. Це не так і зовсім скоро вітрини магазинів на Соборній стануть гарнішими», – говорить заступник головного архітектора міста Євген Совінський.

Презентація комплексної схеми розміщення вивісок по вулиці Соборній

По-друге, в Департаменті архітектури приймуть рішення стосовно одного виду інформаційних табличок. Вони будуть встановлені на рівні зросту людини і матимуть єдиний дизайн.

Відео дня

Альтернативна пропозиція до зміни інформаційних табличок на вулиці Соборній

Крім того, плануються реконструкції окремих будинків по одному кольору. Найцікавішим та найпроблемнішим будинком Євген Совінський назвав багатоповерхівку на Соборній, 46. Через закриту частину фасаду. Також є будинки, де ситуація з підприємцями ще не врегульована. Мова йде про будівлю за адресою вул. Соборна, 97.

Загалом на центральній вулиці міста розташовано 80 будинків, із яких 74 потребують дизайнерських та архітектурних втручань.

Візуалізація можливих майбутніх зімн

Робота по заміні вивісок вже розпочата. З наступного тижня підприємці будуть отримувати листи із запрошенням до обговорення проблем із зовнішніми виглядом їх реклами. В Департаменті також запропонують варіанти нового дизайну вивісок. Проте ніхто не буде проти, якщо підприємці будуть співпрацювати зі своїми дизайнерами.

Також плануються роботи по реконструкції будвілі за адресою  вул. Соборна 53

Варто наголосити, що власники магазинів та кав'ярень на вулиці Соборній повинні звернутися до Департаменту архітектури протягом трьох тижнів та вирішити яким чином будуть виглядати нові вивіски на фасадах будинків. І встановити їх строком до 1-го вересня  

Якщо робота не буде виконана в зазначений термін, то демонтаж реклами буде відбуватися у примусовому порядку із залученням архітектурно-будівельного сервісу. Щоправда, у такому разі бізнесменам доведеться заплатити втричі більше.

 

 

Коментарі (2)
  • Anonymous

    Реклама - это МУСОР.

    Когда вижу что рекламируют - то рекламируемую весчь НЕ ПОКУПАЮ НИКОГДА.

    Максимум разрешить наклеивать на стекле, одного цвета на одной улице и определённого размера.
  • Валентин Порохняк

    Ля Туфля на соборній -  надіюсь її теж стосується )))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up