Відкрито Новий Дилерський центр FORD у Вінниці! (Новини компаній)

Відкрито Новий Дилерський центр FORD у Вінниці! (Новини компаній)
  • 17 листопада відбулася презентація нового автосалону «FORD» на Немирівському шосе
  • Відтепер, у Вінниці діє офіційний автосалон «Форд» преміум класу — один з трьох на всю Україну
  • Сервіс, якість, гідні умови. Що чекає вимогливих клієнтів у новому дилерському центрі?
  • Бонус: ексклюзивна інформація про зміни в автомобілях марки Ford

Десять років тому «АВТОМИР» починався у Вінниці з першого салону «Mitsubishi». А зараз це п’ять компаній, які є офіційними дилерами семи визначних брендів: «Mitsubishi», «Nissan», «Kia», «Hyndai», «Citroen», «Honda», «Ford».

І 17 листопада, бренд Ford отримав новий «дім» — автосалон площею близько 1400 квадратних метрів із власним сервісним центром, виставковим залом на шість машин, оригінальними запчастинами, сертифікованим інструментом та приємними кредитними пропозиціями. Сорок співробітників забезпечуватимуть високий рівень сервісу клієнтам.

Михайло Долюк, директор дилерського центру "Форд"

— Новий дилерський центр діє по преміум стандартам бренду «Форд». Тут є все, що треба навіть найвимогливішим клієнтам — максимально комфортні умови в процесі обслуговування та придбання автомобіля. Ми розуміємо, що на нас чекає ще більш кропітка робота — утримати високу ланку, яку задає Ford, — говорить директор дилерського центру «Форд» Михайло Долюк.

Previous Next

Яке ж відкриття дилерського центру без перерізання стрічки? Це робили одразу п’ять чоловіків: три співвласники центру, генеральний директор «Віннер Імпортс Україна» Петро Рондяк та директор відділення «Форд» у Центральній та Східній Європі - Віктор Молнар.

Гендиректор "Віннер Імпортс Україна" Петро Рондяк вручає свідоцтво офіційного дилера "Форд" директору центру 

— Є тільки три дилери, що мають стандарти Форд-преміум в Україні. І центр у Вінниці — один з них. Він побудований в нелегкі часи, але ми віримо в Україну. Від імені компанії «Віннер Імпортс» вітаємо вас з новим дилерським центром! — висловився пан Рондяк.

Відкриття центру — це одна з ланок багатограної історії групи компаній «Автомир», яка нещодавно відзначила своє десятиріччя. А все розпочалося з 2006 року, коли невеличка компанія тільки відкривала свій перший автоцентр «Mitsubishi».

Під час свята гості отримали задоволення від проникливого співу талановитої подолянки Олени Яворської, запальних ритмів степісток «Flame Tape», енергетичних і шалених хлопців з гурту «Водограй». Наприкінці виступив неймовірний «кавер-бенд» La Grange з Києва.

А що отримають клієнти?

У кожного авто є власний характер та енергія — автомобілісти про це знають напевне. Ті, хто вже обрав автомобіль марки Ford не дадуть збрехати: кращої машини за критеріями безпека, економія та комфорт для міста просто не знайти. А якщо у вас ще немає новенького Форду, то є приємні новини: багато акційних пропозицій та гнучкі кредитні програми нового дилерського центру в Вінниці

— На велику кількість моделей ми можемо запропонувати кредит під 0% річних навіть при мінімальному авансі 10% від вартості авто на строк до семи років. Ставки фіксовані, без прив'язки до курсу долара. Навіть якщо є проблеми в кредитній історії, ми готові допомогти нашим клієнтам та завжди їм раді, — каже заступник директора по страхуванню та кредитуванню Валентина Онофрійчук.

До самого сервісу в новому дилерському центру ставляться дуже прискіпливо. Якщо людина не бажає розмовляти з консультантом, то до її послуг — інформаційні панелі з планшетом, де можна дізнатися про будь-яку машину марки Ford власноруч.

Техогляд авто поряд

По сусідству з виставковим залом знаходиться сервісна зона — тут є все, що потрібно для обслуговування вашого Ford:

  • 10 нових підйомників
  • кілька авто мийок
  • сертифіковані інструменти та устаткування
  • оригінальні запчастини

Previous Next

— Співробітників в сервісний центр ми беремо з вишів Вінниці та області, — розповідає директор центру Михайло Долюк. — У мене є правило: беремо всіх на практику, а на роботу залишаємо тільки найкращих. Після призначення всі працівники проходять навчання по підвищенню кваліфікації у компанії «Віннер Імпортс Україна».

Таким чином, в нас працюють тільки професіонали.

Реконструкція інтернату в Ладижині — один з наших проектів

Компанія «Віннер Імпортс Україна» займається в нашій країні не тільки продажем авто, але й благодійністю. Про це розповів генеральний директор «Віннер Імпортс Україна» Петро Рондяк:

— Наша компанія працює на українському ринку вже 24 роки, ми надаємо прозорі умови клієнтам, кращій сервіс та найкращі автомобілі. Але цього не досить — ми частина України, суспільства та маємо віддавати щось у благодійній сфері.

«Віннер Імпортс» в Україні обрала місію — допомогти дітям.

Петро Рондяк, генеральний директор «Віннер Імпортс Україна»— Один з корпусів інтернату, що в Ладижині відновила компанія «Віннер». Там була реконструкція, покращили живлення корпусу світлом. А ще встановили ліфт, якого раніше не було. До цього, діти з інвалідністю, яким треба було спати на другому поверсі, не могли дістатися до своїх ліжок. У найближчому майбутньому «Віннер» планує відновити ще й інші два корпуси інтернату, — казав пан Рондяк.

А коли на Сході України розпочався збройний конфлікт, то компанія вирішила допомогти ще й українським воїнам: чотири Ford Transit «Віннер Імпортс» передали волонтерам, які возять ліки, пакети першої допомоги та харчі в зону АТО.

БОНУС. Ексклюзивна інформація про Ford

Під час презентації нового дилерського центру, бренд-директор Ford в Україні Олексій Чайка по секрету розповів, які зміни чекають на Ford в найближчому майбутньому:

Коротко:

  • сегмент спорт-карів будуть розширяти
  • Ford Fiesta та Cuga протягом 2016-початку 2017 року будуть оновлені
  • у керівництві компанії Ford міркують над початком масової «електронізації» авто

Компанія «АВТОВІНН» офіційний дилер з продажу та обслуговування автомобілів Ford у Вінниці та Вінницькій області.

Наша адреса: м. Вінниця, вул. Немирівське шосе 94 А.

Тел.: 0432 55 20 20.

www.ford.vn.ua

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 На Вінниччині відбудеться ретро-тур найдовшою вузькоколійкою в Європі photo_camera 20:19 У Вінницькій області з початку року народилося 2151 немовля 19:21 Нічні заморозки та погіршення погодних умов прогнозують на Вінниччині play_circle_filled 19:03 Робили все без дозволів: через будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс play_circle_filled photo_camera Від читача 17:14 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 18:43 На Калинівщині відкрили меморіальну дошку в пам'ять про полеглого Віталія Кулака photo_camera 18:09 Затримали «бізнесмена», у якого «квиток» до Молдови коштував $9000 17:24 У Хмільницьку громаду «на щиті» повертається Олександр Бойко, який вважався безвісти зниклим 16:38 У Вінниці затримали жителя Чернігова, який пограбував аптеку та втік 15:45 Куди вступити після 9 класу: огляд навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 15:16 Відібрали п’ять найбагатших депутатів Вінницької міськради. Рейтинг від «20хвилин» 14:55 Хабарники вимагали у фермера 42 тисячі доларів за оренду та приватизацію землі play_circle_filled photo_camera 14:22 Хірурги-ортопеди «Пироговки» успішно вилікували вроджену ваду ноги в дитини photo_camera 14:00 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:21 Вінницька громада передала військовим три пікапи, 60 FPV-дронів і шість Mavic 3T photo_camera 12:31 Спершу передали на фронт 11 дронів, а потім — 184 паски. У «Карамельної банди» зі Жмеринки новий збір 12:19 Неповнолітній пасажир мотоцикла потрапив до лікарні після зіткнення з п'яним водієм автівки 11:24 СБУ затримала чоловіків, які готували масовані авіаудари по Вінниччині напередодні Великодня photo_camera 11:15 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:17 Тисячі людей прийшли до кафедрального собору Вінниці, аби посвятити великодні кошики photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up