Влад Яма дякував лікарці «швидкої» з Вінниччини: побажав «менше роботи і адекватних пацієнтів»

Влад Яма дякував лікарці «швидкої» з Вінниччини: побажав «менше роботи і адекватних пацієнтів»
  • Знаменитий хореограф, танцюрист та суддя популярних телешоу долучився до соціальної кампанії МОЗ України #ПідтримуюЛікарів.
  • Зворушливий відеодзвінок Влада Ями став сюрпризом для лікарки «швидкої допомоги» з Вінницької області Ірини.

— Я хочу вам сказати величезне спасибі від себе, своїх друзів і всіх близьких. Ми вашу роботу дуже цінуємо. Ми вам віримо і вам довіряємо, — відзначив Влад Яма. — Я сподіваюся, що нас почують інші і зроблять висновки, тому що є багато історій, коли люди настільки не вірять, що іноді все навіть роблять навпаки — на зло… Але мені щось підказує, що ми впораємося. Побільше вам сил, гарного настрою, адекватних, вдячних пацієнтів і щоб трошки менше роботи у вас було.

— У нас служба така! Нам головне — щоб менше людей хворіли і щоб всі були здорові, — зворушена словами підтримки, відзначила лікарка.

Відео дня

Оскільки нині лікарі є справжніми героями, які працюють, не покладаючи рук, і щодня ризикують своїм життям, щоб врятувати тих, хто страждає від смертельної вірусної пневмонії, яку спричинив коронавірус, Міністерство охорони здоров'я України започаткувало соціальну кампанію #ПідтримуюЛікарів, до якої залучає зірок українського шоу-бізнесу і закликає долучитися усіх нас:

— Долучайтеся до нашої ініціативи #ПідтримуюЛікарів. Подякуйте медикам за їхню самовіддану й небезпечну роботу! Зараз вони особливо потребують уваги й теплих слів!

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Міша Ткаченко

    Таке відчуття шо тільки помагают тим артістам шо мільйони заробляють піаритись,а вони хоть копійкою лікарям помогли?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:19 На Вінниччині двоє людей незаконно вирощували сільгоспкультури на прибережних смугах 19:23 Метеозалежним приготуватися: до Землі наближається потужна магнітна буря 18:22 Сапери ДСНС знищили гранату та снаряд часів Другої світової photo_camera 17:58 Один пропуск — 20 грн: цікавий спосіб відпрацювання пропущених пар в Барському коледжі Від читача 10:24 Пригоди бійців у Європі․ Майбутній "рейнджер" розповів про навчання воїнів ССО за кордоном 17:15 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 17:07 Аби захопити вінницький кар'єр, хабарники пропонували мільйон доларів полковнику СБУ photo_camera 16:23 Сорок діячів культури і мистецтв Вінниччини отримуватимуть стипендії ОВА 16:17 «Таких як він, ніколи більше не буде». Вінниця попрощалася з Назарієм Гринцевичем 15:21 У Вінниці затримали водія, який був під дією двох наркотиків 15:15 Шале за три місяці під ключ: про переваги капітального будинку AlpChalet (Новини компаній) 14:21 З палаючого будинку надзвичайники врятували двох кошенят photo_camera 13:23 Солдат із Гайсинщини Володимир Гунька отримав «Залізний хрест» від Головкома ЗСУ 12:30 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 12:22 До Небесного війська приєднався Анатолій Кедь з Крижополя 11:21 У пожежі на Вінниччині травмувався 71-річний чоловік 11:05 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 10 травня не буде світла. Адреси 10:14 Наречений і наречена пройшли випробування обстрілами. Який подарунок хотіли б з нагоди одруження? 09:17 Найзапекліші бої точаться на Авдіївському напрямку: Генштаб про 807-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up