Від кандидата наук до титулу «Краса країни». Вінничанка представлятиме Україну на конкурсі Mrs Globe

Від кандидата наук до титулу «Краса країни». Вінничанка представлятиме Україну на конкурсі Mrs Globe
  • Доцент кафедри електроніки і наносистем Олена Жагловська в кінці червня здобула перемогу у конкурсі «Краса країни 2019».
  • Кандидатка технічних наук у листопаді представлятиме Україну на міжнародному конкурсі краси в Китаї. 
  • Олена розповіла, чому бере участь, як триває підготовка та для чого жінці-науковцю такий досвід.

Олена Миколаївна – саме так звертаються до 33-річної вінничанки студенти Вінницького політехнічного. Протягом семи років Олена займається наукою, а також виховною роботою, так як жінка – заступниця декану «Інфокомунікацій, радіоелектроніки та наносистем» саме у цьому напрямі. 

– Я викладаю і займаю серйозну адміністративну посаду. Це вимагає певною суворості та ділового стилю, і аж ніяк не передбачає творчих моментів, – говорить Олена. – Але я працюю зі студентами і ми проводимо багато планових культурних заходів. Так, наприклад, організували «Танці з викладачами». Саме цей конкурс і став певним поштовхом до того, щоб взяти участь у конкурсі краси. 

Відео дня

Цього року Олена брала участь у конкурсі «Місіс Вінниця», потім був «Краса країни» врешті жінка досягла міжнародного рівня, завдяки перемозі в останньому. 

– Я завжди тягнулася до творчої сфери, побачила оголошення і подумала чому б не подати заявку. Існує такий стереотип: якщо жінці більше 25-ти років, то життя замикається на кількох речах – роботі і родині. Але ні – себе ще є де проявити, – говорить Олена Жагловська. 

Жінка пояснює, що мала на меті стати прикладом для багатьох жінок, які просто працюють і навіть не замислюються, що можуть стати найкрасивішими в Україні. 

– Розумна, гарна і талановита жінка може надихнути інших, – запевняє Олена. 

Як поєднувати науку, красу та родину 

Навчальний рік тільки розпочався і є багато моментів, які потребують надмірної уваги. Наприклад, першокурсники, який потрібно ввести в курс справи, адже для них в університеті все нове. У такому разі Олена говорить, що аби встигнути все зробити потрібно правильно планувати свої дії та розставити пріоритети. 

– Звичайно, сьогодні мене підтримує моя родина, – говорить Олена. – Це багато означає. Коли я сказала чоловікові, що хочу взяти участь, то він поставився до цього з ревнощами. Зараз ми багато говоримо і пояснюю для чого мені це потрібно. 

Про конкурс Mrs Globe

Структура конкурсу традиційна – вихід-візитка, дефіле у купальнику, вечірній сукні та народному вбранні. Найбільше Олена чекає на вихід в українському костюмі і наразі проводить переговори із вінницькими та столичними дизайнерами. 

Крім того, одним зі складових заходу – конкурс талантів. 

– Я вирішила, що буду танцювати. Який саме буду танець поки що не говоритиму, але наше університетське дозвілля стало поштовхом до цього, – усміхається Олена. 

Олена захистила кандидатську дисертацію на тему «Радіовимірювальні прилади на основі оптичних перетворювачів з частотним виходом». І не зупиняється на досягнутому. Жінка продовжує писати статті та публікуватися у різних наукових виданнях. Крім того, сьогодні працює над патентом на винахід і планує йти у докторантуру. Тому конкурси краси – це просто можливість стати прикладом для інших жінок і взяти участь у благодійних справах, над якими раніше Олена навіть не замислювалася. 

Ще про конкурси краси: 

Конкурс "Міс Україна 2019": хто з вінничанок потрапив у фінал  (Фото)

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • спорт

    зря вы так она очень красивая
  • Жора

    Пережитки старого советского союза. В мире нет ни народных артистов , ни народных художников. У нас я только знаю один фото еврей народный фотограф.

    Так и в науке доктора и кандидаты. Эти преподы  становятся участниками новых открытий который придумали студенты. Так эта дама, есть умный студент, много знает,  студент берет препода   в соавторы и уже потом два или три автора получают гонорары.  Она привыкла все за деньги делать , так и этот конкурс.

    Может она новый айфон придумала ? )))))))

    хахахахахаха и еще раз ха)
  • он

    у нас столько чудесных самых красивых девушек а выбрали швабру или жабу не могу понять

    Жора reply он

    Деньги решают все.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up