У свій день народження Віктор Бронюк подарував пісню усім донечкам (відео)

У свій день народження Віктор Бронюк подарував пісню усім донечкам (відео)
  • Сьогодні святкування свого 41-річчя лідер гурту «ТІК» розпочав з подарунку для усіх: у прямій онлайн-трансляції презентував прем’єру своєї нової пісні «Донечка», яку присвятив усім дівчатам.

Нова композиція ніжна, зворушлива, щира і дійсно для кожної.

Світла балада-сповідь «Донечка» - нагадування про головні цінності у житті, щоб ми не забували кожного дня обіймати своїх найрідніших.

– Прем’єру цієї пісні я вирішив зробити саме зараз. Адже випробування, що нині переживає весь світ, як ніколи повертає наші серця до істинних цінностей, любові та власної родини. До того, про що ми інколи забуваємо у вирі щоденних буднів і завжди таких, здавалось би, невідкладних справ, - відзначає лідер гурту «ТІК» Віктор Бронюк. – Серед музикантів існує поняття, що пауза – це теж музика. Тож та пауза, яку сьогодні мусить витримати людство, можливо, і потрібна для того, щоб замислитись про ті ключові основи, які, власне, змушують нас жити й творити. Матусі, сестри, дівчини, подруги, дружини – всі вони чиїсь донечки. Рідні найближчі люди, які дарували нам Життя. Саме для них і про них ця пісня.

Відео дня

Слова та мелодію до нової композиції написав товариш Віктора Бронюка – жмеринчанин Станіслав Гринчук.

А щоб надати особливій пісні особливого звучання, «ТІК» відмовився від традиційних духових і на запис у студію запросив струнний квартет, партії для якого разом із більшою частиною аранжування розписав клавішник гурту Євген Зиков.

І оскільки пісня надзвичайно близька кожному, запис пройшов на одному диханні - з неабиякою легкістю і насолодою.

-  Кожне слово цієї пісні – те, що хочеться від щирого серця сказати й побажати тим, кого любиш. Коли співаю, я, звісно, у першу чергу думаю про свою донечку Єву, чия поява на світ раз і назавжди змінила і моє життя, і мене самого, - ділиться Віктор Бронюк. – Але як і у випадку з піснею «Для мами», яку ми презентували рівно 10 років тому, хочеться, щоб «Донечка» стала особистою історією для кожного.

Нагадаємо, як і сам артист, його дочка Єва обожнює співати і змалечку займається вокалом.

Три роки тому Єва Бронюк вперше виступила з батьком на великій сцені, а на початку цього року заспівала пісню «Україна колядує» на концерті Ірини Федишин у Вінниці.

- Я підтримую дочку у будь-яких її починаннях і дуже тішуся, що у нас дійсно довірливі стосунки, - розповідає Віктор Бронюк. – Зі мною погодиться кожен батько: відчуття від усвідомлення того, що з’явилась частинка тебе, неймовірні! Як зараз пам’ятаю ту фантастичну мить, коли вперше взяв донечку на руки. Коли Єва народилася, я був у гастрольному турі. З Луганська у Івано-Франківськ проїхав більше 1000 кілометрів, аби скоріше побачити й обійняти її.

Як розповідає співак, до народження дочки вони з дружиною мали кілька варіантів імені.

- Найбільше схилялися назвати дочку Настею. Коли ж доця народилася, дружина сказала: «Вона зовсім не схожа на Настю. Може, хай буде Єва?» Я не заперечував, - говорить Віктор Бронюк. – Змалечку Єва дуже артистична і має багато захоплень. Ходила у школу моделей, займалася художньою гімнастикою, але найбільше все-таки любить співати. Ще маленькою вдома вона весь час крутилася з мікрофоном, співала в караоке, а потім почала займатися вокалом з нашою першою бек-вокалісткою гурту «ТІК» і моєю доброю подругою, співачкою Оксаною Славною.

- Моє головне правило у вихованні дітей – прислухатися до них. Сучасні діти дуже швидко дорослішають, живуть у шаленому інформаційному вирі і, коли ми думаємо, що вони про щось не здогадуються, насправді вони все чудово розуміють. Раніше у родинах було багато заборонених тем і суспільних табу, про які батьки не говорили, а я намагаюсь дати дітям відповідь на будь-яке запитання. Адже якщо не від мене, то деінде вони все одно цю відповідь знайдуть, а найкраще, що є у родині – це діалог та впевненість, що можна спілкуватися з батьками відверто і щиро. З дітьми ми відверто говоримо про війну, пандемію й інші життєві речі. Я намагаюся максимум часу проводити з ними. Любимо разом щось майструвати, розмальовувати, ліпити. А головне моє завдання, як батька - щоб дочка і син виросли людьми і завжди відчували, що я їх люблю понад усе. Не забувайте і ви щодня говорити своїм рідним про свої почуття!

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Вітя

    Пане Віктор найщиріші вітання з нагодни Дня народження .
    Пісня в подарунок https://muzvitanka.com.ua/z-dnem-narodzhennya-viktor/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up