«The Best kids of Ukraine 2019». Чим дивували діти та хто отримав перемогу

«The Best  kids of Ukraine 2019». Чим дивували діти та хто отримав перемогу
  • Всеукраїнський фестиваль краси, талантів та моди вчетверте пройшов у Вінниці до дня захисту дітей в ресторані MonBlanc.

  • Участь в конкурсі взяли 19 талановитих дітей  з різних міст України.

  • Номінанти демонстрували свої таланти, вміння триматися на сцені, дефіле та артистичні здібності.  Журі обрало переможців конкурсу та володарів гран-прі в окремих вікових категоріях.

Протягом трьох днів учасники знайомились між собою та готувались до конкурсу, що відбувся 1 червня.  Гості свята отримали змогу взяти участь у різноманітних майстер-класах, відео-уроках та фотосесіях.

Особливо багато уваги, діти та дорослі, приділяли величезній панді, біля якої було складно не зупинитися.  

Відео дня

Сам конкурс складався  з трьох частин: представлення, таланту та фінальний вихід. Під час першого завдання діти дефілювали  у вбранні нової дитячої колекції від відомої дизайнерки Світлани Теренчук. У другому виході учасники відкрили усі свої таланти у вокальних виступах, грі на музичних інструментах  чи  хореографічних постановках. 

А вже під час фінального, певне  найбільш видовищного виходу , номінанти показували вечірні наряди від весільного салону «Княжна».

У рамках конкурсу пройшли і  модні покази. Моделі дефілювали  у брендовому одязі від дизайн студії «Umanchuk» та у новій колекції від дитячої мережі «Антошка».

Оцінювали таланти та дефіле учасників кваліфіковане журі, серед них: Таня Воржева —  молода українська співачка, екс-учасниця REAL O, депутат Людмила Станіславенко, Влад Сакін — продюсер, під його керівництвом були такі зірки як Мішель Андраде та Нікіта Ломакін, Світлана Теренчук — телевізійний фешн-експерт, Сергій Небесний - шоу-мен,учасник проекту «Танцюють всі» (увійшов в топ 70). За кожен вихід учасників були виставлені оцінки та обрано переможців в окремих номінаціях, гран-прі, переможців конкурсу та інтернет-голосування. 

Переможці номінацій

В молодшій категорії найкращими стали  Анастасія Демьянюк та Ренат Карман. У старшій категорії перемогу отримала Марія Фурман. Спеціальний приз, гран-прі,  дістався Владиславу Стасюк та Марії Терент’євій.

— Дуже хочу стати хореографом, перед конкурсом  хвилювалася, хотіла виграти і виграла. Між учасниками напруга не відчувалася, навпаки познайомилась з кількома дівчатами, що стали моїми подругами. — коментує Марія Терент’єва (м.Вінниця) — Тепер моя ціль — гідно представити Україну на міжнародному конкурсі. Разом зі мною поїдуть й інші танцівники студії «Джастін».

Про організацію

Організаторами заходу стали  Анна Станіславенко та Катерина Просяннікова

— Ідея конкурсу виникла у мене, підійшла до Катерини і запропонувала таке масштабне свято для дітей. Хоч і більшість дітей з Вінниці, але багато представників і з інших міст. У цьому році ми додали ще гран-прі і вибір переможців у різних вікових категоріях. — коментує Анна Станіславенко — Діти надзвичайно розумні, вивчаючи кожного я у цьому впевнилась, усі все зрозуміли за три репетиції. Пізніше, від модельної агенції «GRACE» , переможці будуть представляти свої таланти від України у Турції.

Конкурс пройшов за підтримки депутата Вінницької обласної ради  — Людмили Станіславенко. Меценатами заходу став Народний депутат України Геннадій Ткачук та депутат Вінницької міської ради Ігор Ткачук.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up