ПРО КУМИРІВ. Вінничанка Олеся Олійник: Актор і співак Джаред Лето поєднує п’ять професій

ПРО КУМИРІВ. Вінничанка Олеся Олійник: Актор і співак Джаред Лето поєднує п’ять професій
Джаред Лето - актор, співак, музикант, режисер і композитор. Людина, на яку можна рівнятися, так принаймні каже вінничанка Олеся Олійник

Вінничанка Олеся Олійник - психолог. Вона проводить психологічні і творчі заняття в центрі "Inside", навчаючись в програмі з підготовки гештальт-терапевтів. Це напрямок в психології, який спрямовує людей на розвиток особистості.

За словами дівчини, її захоплюють люди, які здатні поєднувати і реалізувати кілька талантів одночасно. 

- Мене вражають люди, які одночасно володіють багатьма талантами, реалізують себе у різних видах діяльності, - каже Олеся Олійник. - З сучасних особистостей це Джаред Лето - відомий актор і фронтмен групи "30 Seconds to Mars".

Відео дня
> Музикант і актор, режисер і продюсер, художник і поет - це один Джаред Лето. Він талановитий, фантастично гарний, дотепний і дуже розумний. І не дивно, що поки що жодній красуні не вдалося остаточно заволодіти його серцем. Хоча, у свій час шанси були і у Кемерон Діас, і у Скарлет Йохансон. І ще багато зіркових імен згадувалися поряд з Джаредом. І це також не дивно.

Своє, таке близьке і приємне для нашого слуху, прізвище Джаред отримав від вітчима. Дитинство - кочове, хіпові 70-ті, нескінченні переїзди їх сім'ї з місця на місце, насичене особисте життя матері. Жили бідно, навіть дуже. І ніякого уявлення ні про славу, ні про успіх у Джареда не було. Але тяга до мистецтва у нього та старшого брата Шеннона була завжди.

У 12 років він уже мив посуд у дешевій забігайлівці, де було повно усякого наброду, і це йому подобалося. Однак малювати йому подобалося все ж таки більше, і після школи він вступив до Університету мистецтв у Філадельфії, а потім, захопившись кіно, пішов учитися в нью-йоркську Школу візуальних мистецтв на режисера. Після дебюту в серіалі «Моє так зване життя» Джареда, де він зіграв 15-річного хлопця, помітив Голлівуд. Далі був безцінний «Бійцівський клуб», «Реквієм за мрією», де він зіграв наркомана. Для цієї ролі Джаред сильно схуд і, кажуть, навіть пробував кокаїн, а ще на два місяці відмовився від сексу зі своєю тодішньою подругою Кемерон Діас. Кремінь! Взагалі міняти себе і своє тіло для ролі, - річ для Лето досить звичайна. Щоб в картині «Глава 27» зіграти Марка Чапмена, вбивцю Джона Леннона, худорлявий від природи Джаред зумів набрати майже 30 кілограмів. Адже він молочний веган! А остання на сьогоднішній день його робота - роль зараженого СНІДом в картині «Далласський клуб покупців» - Лето перетворився просто-таки на ходячий скелет. «Правило № 1: не їсти. Правило № 2: не їсти. Правило № 3: пити дуже багато води. Бували дні, коли я з'їдав лише пів-огірка на день. А взагалі-то, нічого прикольного в цьому немає - я люблю поїсти», - каже актор.

Паралельно з кіно Джаред разом і братом Шенноном створив свій 30 Seconds To Mars. 

Багато зірок намагаються просувати свої музичні проекти, та все невдало.

Джаред на ділі довів, що, як кажуть в NASA: «Failure is not an option» («Провал - це не варіант»): на сьогоднішній день гурт продав понад 10 мільйонів платівок. Всі кліпи для 30 Seconds To Mars великий містифікатор знімає під псевдонімом Бартоломью Каббінс. 

До своїх фанів музикант відноситься шанобливо. «Ненавиджу слово «фанат»! Воно досить зневажливе. Ми не з тих, хто тримає шанувальників на відстані витягнутої руки, ми з ними разом і заодно. Ми як сім'я, як люди одного кола, які вірять в одне і те ж ». Якось один журналіст запитав у фронтмена, як же потрапити до кола обраних. «Ну ... станцювати при місяці і випити кров немовляти», - з непроникним обличчям відповів той. Парадоксальні, часом маячні відповіді на питання працівників пера - це його коник, його улюблена розвага і в якійсь мірі теж мистецтво. Ось деякі вислови Джареда Лето - в них він сам, іронічний, несподіваний, суперечливий і незбагненний.

Людина стає знаменитою тоді, коли з'являються чутки про її нетрадиційну сексуальну орієнтацію.

Кради музику через Napster, поки можеш. Шукай безкоштовну порнуху в Інтернеті. Проберися через кордон у Мексику просто для приколу. Розкажи батькам правду. Створи власну армію. Заведи собаку. Розкажи своїм дітям правду. Перестань скаржитися і зроби що-небудь. Вистрибніть з хренового літака. Перестань читати це лайно. Не слухай мене. У мене немає відповідей, а питання, я вкрав у інших. Прочитай хорошу книгу. Не будь жорстоким з собою. Запитай влади, але не забудь про обіцяне. Зараз же вимкни комп'ютер, вийди на вулицю і пусти людей у своє життя
{photo_gallery id=897|}

Неймовірно, як пісні міняють ваше життя, чи не так?
30 Seconds To Mars - це наше дихання, наша кров, наші кістки ... Це все. Все

Це, насправді, метафора: "Нам всім залишилося 30 секунд до Марсу". Це означає, що майбутнє зовсім поруч і все змінюється дуже швидко. Але найбільш чудове в цій назві те, що воно унікальним чином описує нашу музику. Воно дає привід задуматися, залишає простір для фантазії і викликає купу запитань. Ось що значить «30 Seconds To Mars».

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up