Чим здивує вінничан початок літа!

Чим здивує вінничан початок літа!
Відвідати концерт “НеАнгелів”, стрибнути з парашута, потрапити на ярмарок ручної роботи, побувати заочно у Доннецькому аеропорту, а наостанок поринути у “Вінницькі кіноночі” пропонує афіша сайту МоєМісто.ua всім активним вінничанам. Це лише ТОП -5 подій, котрі пропонує повна афіша міста в перші дні літа. Тож рушаймо до нових вражень

1. Фестиваль подарунків ручної роботи "Vin Art Fest", який пройде з 4 по 6 червня  у Вінницькому експоцентрі. На фестивалі презентуватиметься виставка виробів ручної роботи, відбуватимуться майстер-класи по виготовленню сувенірів, прикрас та подарунків, працюватиме ярмарок, з можливістю придбати унікальні вироби з бісеру, натуральних каменів, полімерної глини, іграшки, авторські ляльки, різноманітні обереги. 

2. Вінницькі кіноночі 
З 5 по 6 червня у кінотеатрі “Родина” будуть проходити “Вінницькі кіноночі”. Кожен хто страждає безсонням, або просто хоче урізноманітнити цю пору доби запрошується на нічний перегляд комедій. 
На глядача чекають кращі комедії міжнародного Вінниціанського фестивалю комедійного та пародійного кіно, найкращі короткометражні фільми "Oscar Shorts 2015", та три фльми з українського кінематографу. 
Детальніше про  програму кіноночі розкаже MoeMisto.ua

3. Стрибаємо з неба
Бажаєш отримати масу нових вражень? Парашут і Погребищенський аеродром до твоїх послуг, зокрема, 6 червня. Наважився?! Тоді приготуй 650 грн (вартість стрибка та інструктажу) та вперед до нових вражень. 

Відео дня

4. Легендарна виставка Сергія Лойко «Аеропорт»
З 4 по 16 червня у Будинку офіцерів презентуватиметься виставка, яка не залишить байдужим нікого. Це фоторепортаж Сергія Лойка про Доннецький аеропорт, його оборону та героїв-кіборгів. Детальніше про виставку можна дізнатись на MoeMisto.ua 

5. Ангельськими голосами співатимуть “НеАнгели” 
У липні одна з найбільш яскравих груп України - «НеАнгели» - буде святкувати 10-річчя з дня заснування. Вінничани зможуть приєднатися до святкування і відвідати великий сольний концерт уже 9 червня. Що ще окрім музики приготували для своїх шанувальників  Віка і Слава, дізнавайся на сайті.  
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up