Журналіст RIA Віталій Дерех повернувся з Африки в Україну!

Журналіст RIA Віталій Дерех повернувся з Африки в Україну!
З Африки через аеропорт у Найробі, а далі — через Стамбул та Сімферополь повернувся в Україну журналіст RIA Віталій Дерех 27 серпня.

Він подолав понад 20 тисяч кілометрів у рамках проекту “З RIA на край світу”, щоб розповісти нашим читачам про екзотичні країни — Мадагаскар, Танзанію та Кенію.

- На митниці в аеропорту у Сімферополі один із працівників подивився на заморські візи і навіть запитав, чи маю я дрібні монетки країн, у яких побував, - говорить Віталій. То я, звісно, подарував йому декілька. А загалом мої перші відчуття такі — добре у своїй країні!

Відео дня
> Відтак усім читачам сайту 20minut.ua, газети “RIA” та планшет-версії газети “20 хвилин” дякуємо за підтримку — лайки, поширення у соцмережах, коментарі та поради. Ну і, звісно ж, за переказані Віталію кошти. Проект “З RIA на край світу” не завершився — уже найближчим часом читайте підсумкові статті, а також нові розповіді Віталія про його пригоди.
Коментарі (3)
  • Anonymous

    Чувак зїздив на море, а йому ше гроші пересилали на карточку- ну наглеш. Комарову напевно і не снилось) Не знаю як на рахунок стрижки, але трімера чуваку для бороди явно потрібно
  • Anonymous

    Як всьо? Шось бистро, чого по пустелях не бродив, чого не жив з місцевими жителями в їхніх хижинах та фігвамах. Більше схоже на звичайну більш менш комфортну тур поїздку через туроператора.
  • Anonymous

    Подстрегите его кто-то....Чудо нещасное....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up