Врятувати життя дворічної Насті зможуть ізраїльські лікарі. Родині потрібна допомога

Врятувати життя дворічної Насті зможуть ізраїльські лікарі. Родині потрібна допомога
Допоможемо врятувати життя дворічної Насті
  • Насті Гондзель всього 2 роки і 8 місяців, а їй вже поставили діагноз відкрита артеріальна протока, кардіоміопатія та некомпактний міокард лівого шлуночка.

  • При такому діагнозі потрібна пересадка серця, проте у батьків з’явилась надія на безопераційне лікування.

Мама Марина тремтячим голосом розповіла нам про історію хвороби донечки. Почала з того, що Настя народилася раніше строку вагою 2,5 кг та зростом 49 см. І вже через 4 місяці після появи на світ потрапила в онкологічне відділення обласної дитячої лікарні м. Вінниця. Лікарі виявили гемангіоми (ред. доброякісна пухлина, за походженням пов'язана з вадами формування судинної системи)

Тоді в медичному призначенні був препарат «Анаприлін», проте до його застосування слід було зробити УЗД серця. Саме тоді Насті поставили діагноз відкрита артеріальна протока та мінімальний м’язовий дефект міжшлуночкової перегородки.

Далі все за сценарієм – дали документи, аби родина поїхала до Центру кардіології у Київ, щоб підтвердити або спростувати діагноз. В результаті Настю поставили на облік і 2-3 рази на рік чекали її з мамою на плановому огляді. За словами мами Марини, все йшло на покращення, проте в один момент стан різко погіршився. Печінка, селезінка та серце почали збільшуватися.

Відео дня

Медичне заключення Насті

Медичне заключення

Українські лікарі впевнені, що при кардіоміопатії допоможе тільки пересадка серця. Проте рідні знайшли альтернативний варіант в одній із ізраїльських клінік, яка лікує такі захворювання. Саме тут Настя в найближчий час пройде повторне обстеження, після якого закордонні лікарі зможуть призначити лікування.

– Вона – живчик. Вона справжній борець. Настя не здається і вона обов’язково переможе цю хворобу, – говорить бабуся дівчинки Валентина.

Дворічна Настя і вона не здається

Щоб пройти попереднє обстеження батькам потрібно заплатити біля $10 тис. Скільки буде коштувати подальше лікування поки ніхто сказати не може.

Родина Насті буде вдячна за будь-яку допомогу: фінансову, моральну, духовну.

Зараз імунітет дівчинки різко падає і вона хворіє на стоматит та бронхіт. Мама Марина каже, що як мінімум двічі на місяць Настя потрапляє до лікарні або інтенсивно лікується вдома.

Крім того, столичні лікарі виписали дівчинці підтримуючі препарати, аби її не розбив інсульт та не утворився тромб. Тричі на день дворічна Настя приймає пігулки від підвищеного тиску та для розрідження крові.

– Ми 4-ті в Україні серед дітей, кому за останні три роки поставили такий діагноз. Врятувати вдалося лише одну дитину, – розказує мама Марина.

З таким діагнозом діти не доживають до 18-ти років, тому рідні мають велику надію, що маленьку Настю вдасться вилікувати без операційних втручань. Ізраїльські лікарі вже чекають на дівчинку у клініці.

Реквізити ПриватБанку 5168 7573 6116 1443 Гондзель Марина Анатоліївна

Номер телефону мами Марини +38 096 571 45 08

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:28 Вінницькі черлідерки завоювали цілий комплект нагород на чемпіонаті України 14:01 Понад 40 вулиць Вінниці нині без світла: адреси та причина відключення 13:50 За Тяжиловим планують побудувати нове виробництво. Триває обговорення 12:55 У Тульчині п'яний водій хотів відкупитися від поліції та не вийшло Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 12:05 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:24 У Вінниці виявили витік нечистот у річку Південний Буг photo_camera 10:02 Майже рік медики боролися за його життя. Вінниця прощається з Героєм Дмитром Ковальовим 09:51 Вночі збили дев'ять «шахедів», а на фронті за добу відбулося 104 бойових зіткнення 08:49 Сьогодні з іменинами вітаємо Ірину та Галину. Історія, заборони та прикмети 16 квітня 08:10 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 08:00 Вакансії в Україночка, Грош, Green cool та 89 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 21:01 Що варто знати про кліщів? У МОЗ розповіли, як вберегтися 20:14 Писанкарство на Поділлі: які орнаменти переважали у наших предків 19:43 Чи є денні стаціонари у вінницьких лікарнях, і чи платні в них послуги? Ми дізналися 19:05 Як обрати «свого» фахівця з психічного здоров'я: поради від ветеранського простору 18:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 18:12 У Вінниці врятували пацієнтку від раптової серцевої смерті play_circle_filled 18:01 Оперативне командування «Захід» очолив генерал Шведюк. Він уроджениць Шаргородщини photo_camera 17:33 Небезпечні вчителі: у Вінниці інструктори навчали водінню без документів та п'яними
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up