ВІН І ВОНА: Вчимося цілуватися на помідорах

ВІН І ВОНА: Вчимося цілуватися на помідорах
Якщо ви не вмієте готувати, водити автомобіль, вишивати хрестиком чи плести з бісеру, то можете з легкістю навчитись цьому, записавшись на потрібні курси. Чого не можна сказати про поцілунки. Але ж так хочеться вразити свою кохану людину бездоганним умінням цілуватись…

Поцілунок – доволі буденна річ у нашому житті. Впродовж життя ми цілуємо батьків, близьких людей, та навіть своїх домашніх улюбленців. Таким чином ми проявляємо свої почуття. Але поговоримо про «дорослі поцілунки».

Не облизуйте гланди

Для того, щоб ваш поцілунок сподобався коханій людині, запам’ятайте кілька простих істин - і все піде як по маслу. По-перше, розслабтесь. Якщо ваші вуста будуть напруженими, це зможе відштовхнути партнера. Щоб це був справжній «французький поцілунок», не забудьте контролювати свій язик.

Відео дня
> - Вперше поцілувався я у літньому таборі. Дівчина - студентка третього курсу Педуніверситету, була нашою вожатою, - розповідає вінничанин Дмитро. – Я так нервував, що просто жах. Вона красива, та ще й старша на чотири роки. Мені хотілося її вразити, що я такий мачо у свої 14 років. Але перший млинець став грудкою. Мені було соромно порадитись з кимсь із друзів, як це робиться, бо всім наплів, що все вмію, і не тільки цілуватись... Так от. Ми сиділи з нею на лавці, про щось говорили. І тут я різко почав її цілувати. Хотів, щоб було пристрасно, як у кіно. Але не знав, куди той язик пхати. Наш «поцілунок» тривав секунди три. Потім ще кілька секунд була німа сцена. Після чого ми почали сміятися. Та дівчина навчила мене правильно цілуватися, вона розказала і показала, що і як робити. Зараз як згадаю - одразу червонію. Але було мило.

«Французький поцілунок», безумовно, найпопулярніший, найприємніший. “Поцілував по-справжньому, з язиком?” - розпитують подружки одна одну. Цей поцілунок досить легко освоїти, а вдосконалюватися можна нескінченно. Відкривай і змикай губи, потім злегка оближи губи коханої і спробуй язиком відкрити її рот. Уяви, що рот дівчини - це твій власний. Головне, не соромся і роби все, що приносить задоволення. Коли кохаєш, все не складно і виходить дуже природно.

Не кусайте до крові

Дівчата більш прогресивні у своїх тренуваннях поцілунків. Вони можуть тренуватися на помідорах, та навіть одна з одною.

- Ми з подругою вчилися цілуватися на помідорах, - каже вінничанка Іра. – Можливо, це банально, але так нам було зручно. Дивились, як цілуються у кіно, і намагалися повторити одна на одній. З орієнтацією у обох усе гаразд. Просто, хто як не найближча подруга скаже, чи гарно ти цілуєшся. Завдяки нашим «тренуванням», мій перший поцілунок був майже ідеальним. Я зустрічалась зі своїм однокласником. Одного разу він проводжав мене додому, і нарешті це сталося. Усе, як я мріяла. Навіть ніжку припідняла. Але захопилася не на жарт, захотіла показати вищий клас і легенько прикусила його нижню губу. Та в цей момент у під’їзді хтось гупнув дверима! Я злякалась, і так клацнула зубами, що у хлопця аж кров пішла... Добре, що зашивати не довелось, але зупиняли кровотечу хвилин 15. 

Головною помилкою недосвідчених є квапливість. Ти так боялася, що піде щось не так, що в момент поцілунку не думаєш про насолоду, а намагаєшся зробити все правильно, щоб швидше отримати оцінку. Ти не в школі, і поцілунок - це не вивчений урок. Насолоджуйся, і не бійся. Але не варто і затягувати перший поцілунок. Вислизни м'яко і ніжно, щоб твоєму хлопцеві хотілося зловити твої губи ще, щоб він смакував наступний поцілунок і чекав його, як нагороди. Але не кусай, принаймні поки не напрактикуєшся так, щоб не ранити коханого.

Найвідоміші поцілунки у кіно

«Отныне и во веки веков» - Берт Ланкатсер і Дебора Керр в одному з найбільш легендарних обіймів у сцені фільму 1953 року. Культову сцену на пляжі знімали на Гаваях.

«Леди и Бродяга» - Милашка кокер-спаніель по кличці Леді закохалася в Бурлаку - дворняжку з вулиці. Їх знаменитий поцілунок пам'ятають усі, хто дивився цей мультфільм, - вони їли спагеті, захопили одну і ту ж, і зустрілися посередині.

«Человек-паук» - незвичайний поцілунок між героями Тобі Магуайр і Кірстен Данст у фільмі 2002 року.

«Завтрак у Тиффани» - Холлі Голайтлі (Одрі Хепберн) вистрибнула з таксі прямо під дощ, щоб поцілувати свого коханого (Джордж Пеппард) в цьому класичному фільмі 1961 року.

«Планета обезьян» - перший поцілунок «між видами» в кіно з'явився в цьому фільмі 1968 року. Шимпанзе-психолог доктор Зіра (Кім Стенлі) зустріла пораненого астронавта Джорджа Тейлора (Чарлтон Хестон) і допомогла йому відновитися. Перш, ніж полетіти, Тейлор подарував їй поцілунок на прощання.

«Дневник памяти» - Еллі (Рейчел МакАдамс) і Ноа (Райан Гослінг) пристрасно цілуються під дощем після декількох років розлуки. Навіть несхвалення сім'ї та наявність жениха не можуть роз'єднати їх у цьому романтичному фільмі 2004 року.

«Титаник» - знаменитий поцілунок Роуз (Кейт Уїнслет) і Джека (Леонардо Ді Капріо) на палубі «Титаніка». Один з 11 Оскарів без сумнівів належить їх поцілунку.

«Джеймс Бонд» - у цій сцені з третього фільму про Джеймса Бонда «Голдфінгер» Джеймс Бонд (Шон Коннері) пристрасно обіймає і цілує пілота Пуссі Галор (Хонор Блекман). Чи є хоч один фільм про Джеймса Бонда, в якому він не цілує блондинку?

«Сумерки» - Крістен Стюарт і Роберт Паттінсон цілуються у фільмі «Сутінки» у 2006 році. Вампірові Едварду нелегко цілувати кохану, його інстинкти можуть призвести до того, що він просто вип'є всю її кров.

«Спящая красавица» - принцеса Аврора мала померти в своє 16-річчя. Добра фея зачарувала її, і вона просто заснула. І тільки поцілунок прекрасного принца міг пробудити її. Принц Філіп пробудив її своїм поцілунком, і вони жили довго і щасливо. Вічна щаслива казка

Поцілункові рекорди

Найдовший поцілунок: 14 лютого 2013 пара з Таїланду встановила світовий рекорд, безперервно цілуючись 58 годин 35 хвилин і 58 секунд.

Найвитриваліший цілувальник: 15 вересня 1990 на Мінессотському фестивалі відродження Альфред Вольфрам з Шакопі, штат Міннесота, поцілував 8001 людину за 8 годин (тобто, по людині за кожні 3,6 секунди). У 1998 році він зробив спробу побити рекорд, поцілувавши 10504 людини.

Перший поцілунок на екрані: 1896. Його закарбували Мей Ірвін і Джон С. Райе в  30-секундному ролику Томаса Едісона під назвою «Поцілунок».

Найбільш насичений поцілунками фільм: «Дон Жуан» (1926 рік, компанія «Уорнер Бразерс»). У ньому нарахували 191 поцілунок.

Найдовший поцілунок у кіно: Реджіс Тумі і Джейн Вайман цілувалися впродовж 185 секунд у фільмі «You're in the Army Now» («Тепер ти в армії», 1941 рік), що займає 4% всієї тривалості фільму.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Когда все довочки учились целоваться на помидорах, автор училась на огурцах - и не прогадала...
  • Anonymous

    Когда все довочки учились целоваться на помидорах, Аня училась на огурцах - и не прогадала...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:48 рф завдала 5 ракетних, 69 авіаударів і 74 обстріли з систем залпового вогню. Є жертви серед цивільних 09:34 Першокласники 15-го вінницького ліцею завітали до рятувальників photo_camera 09:07 Діти-переселенці отримали тисячу ортопедичних рюкзаків з канцтоварами 08:03 Сьогодні — Великдень. Історія, традиції та прикмети 5 травня Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 21:01 На Вінниччині випустили марку на честь 32-річчя прикордонного загону photo_camera 20:05 Вічна пам'ять Героям: 13 захисників з Вінниччини відзначили посмертно photo_camera 19:23 БК «Вінниця» виграв Першу лігу, а Юрія Шкондю визнали найкращим гравцем чемпіонату photo_camera 19:17 Великдень онлайн: де дивитися богослужіння ПЦУ та УГКЦ play_circle_filled 18:31 Пожежа у недіючому столярному цеху: вогонь охопив площу у 100 квадратів photo_camera 18:22 Скільки їсти і що краще не їсти взагалі, щоб великодні святкування не перетворити на лікарняні 18:16 У Хмільнику під час пожежі загинула людина 17:55 В Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь play_circle_filled 17:09 Є 25 вакансій для медиків у Вінницькій області: де шукати пропозиції 17:05 Ведучий «Орел і Решка» відвідав Вінницю. Розповів про місцевих малих виробників play_circle_filled photo_camera 17:00 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 16:16 У 16-му ліцеї провели «Парад капелюшків» на підтримку українських військових play_circle_filled 15:12 Освітяни Калинівщини приготували для українських захисників майже три тисячі пасок photo_camera 14:45 Збірна України зіграє у Польщі на чемпіонаті Європи з хокею-5 14:25 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up