Навіщо чоловіки купують секс?

Навіщо чоловіки купують секс?
У четвер, 17 грудня, світ відзначив Міжнародний день захисту секс-працівниць від насилля і жорстокості.

А ми спробуємо з'ясувати, чому чоловіки, яким зовсім не складно знайти собі подругу, як мінімум тому, що жінок у світі більше, все-таки воліють платити за секс.

Серйозних наукових досліджень на цю тему не проводилося. Також невідомо, скільки відсотків чоловіків регулярно користується послугами повій. Але за неофіційними анонімними опитуваннями сексологи з'ясували, що 17% хлопців втратили невинність саме зі "жрицями кохання", а ще половина з них після цього стала користуватися послугами путан регулярно.
Також лікарі склали середньостатистичний портрет клієнта повії. Він виявився... зовсім звичайним. Найчастіше постійний клієнт путан - це чоловік у віці 25-45 років, сімейний або живе у цивільному шлюбі, зі стабільним і досить гарним доходом, окремим житлм, машиною. Є міф про те, що "жриць" люблять замкнуті, закомплексовані люди, у яких проблеми у спілкуванні з жінками, або непривабливі чоловіки. Але насправді клієнти повій - абсолютно "нормальні" у розумінні суспільства люди. Звичайно, такі чоловіки комунікабельні, легко заводять нові знайомства, мають успіх у жінок, їх люблять друзі і родина, поважають колеги. Але чому ж сильна стать воліє йти до жриць кохання, при цьому ризикуючи втратити постійну подругу? Сексологи виділяють кілька основних причин.
1. Повії більш "чесні" за звичайних жінок, вважають чоловіки. Такі представники сильної статі ще люблять говорити, що секс із путаною обійдеться дешевше, ніж роман із "пристойною дівчиною". Вони просто вбили собі в голову, що подруга не зможе покохати "просто так": їй обов'язково знадобляться підтвердження у вигляді квітів, кафе-морозива та відпочинку у Єгипті. Такі чоловіки не можуть зрозуміти, що почуття доводять не гроші, а будь-які знаки уваги, тому сприймають залицяння як плату за доступ до тіла. Але при цьому "платити" не хочуть, тому що бажають, щоб їх покохали за прекрасну душу, а не за портмоне. Насправді в основі цього лежить звичайна нездатність надовго зацікавити і розташувати до себе жінку, невміння і небажання вибудовувати стосунки. Тому, такій людині простіше купити секс і при цьому плакатися, які сучасні дівчата меркантильні.
2. "Безпроблемний" інтим. Вільні чоловіки бояться зобов'язань, які накладає секс. Вони побоюються, що постійна подруга буде маніпулювати за допомогою сексу, а то й "навмисно" завагітніє. До того ж, даму потрібно ще й схилити до сексу, збудити її розмовами, пестощами. У одружених інша напасть: часто чоловіку хочеться просто "розрядки", але в родині у нього непрості взаємини, або дружина вже давно перейшла з розряду бажаної жінки у розряд "другої мами". Замість того, щоб налагоджувати стосунки з "другою половиною", такому чоловіку простіше піти і дати повії грошей, які вона відробить без зайвих запитань.
3. Повії - кращі коханки. Цей міф розповсюджений серед одружених, у яких було до шлюбу досить убоге інтимне життя. Насправді, путани рідко мають неймовірні секс-таланти. Хоча, природно, що з ними можливі всі ті види сексу, які неможливі з якихось причин у шлюбі. Але найцікавіше, що повії кращі у ліжку саме тому, що для них секс - усього лише відпрацьовування грошей, і нічого більше. Справа в тому, що часто жінки вважають, що недоліки в сексі компенсують кохання і пристрасть, однак це не так. Саме тому, що путана діє як робот, нехай і бездушно, але технічно, що й дозволяє їй доставити приємність якісніше.

4. Реалізація фантазій. Сексуальні потреби чоловіка і жінки в шлюбі часто розходяться. Зокрема, жінкам подобається напрацьований сценарій любовних ігор, тому що у звичній ситуації і позі прекрасній статі легше випробувати оргазм. Чоловіків це швидко стомлює і вони хочуть спробувати щось новеньке. А в деяких є нереалізовані фантазії, що залишилися ще з підліткового віку. Наприклад, укласти в ліжко жінку з певним типом фігури або кольором волосся. Природно, що заводити роман тільки заради реалізації сексуальної мрії чоловік не стане, тому, він вибирає собі повію з підходящою зовнішністю.
5. Психологічна допомога. Повія, природно, хоче, щоб чоловік приходив до неї знову й знову, тому шукає до нього індивідуальний підхід. Якщо вона бачить потребу чоловіка виговоритися, то виступає і як психоаналітик, і як "добра ненька", створюючи для нього психологічно комфортну ситуацію. Тобто, візит до повії допомагає чоловіку не тільки "розрядитися", але й задовольняє його потребу у щиросердечному теплі. І якщо "друга половина" може попросту відмахнутися від його проблем, то плутана зробить зацікавлений вигляд - аби тільки гроші платили.
6. Секс для підняття самооцінки. Нерідко чоловіки так панікують із приводу своїх постільних можливостей, що не знаходять нічого кращого, як підтвердити свої здібності із путаною. Часто таке буває, коли у чоловіка трапилася "осічка" у ліжку, і подруга не поставилася до цього тактовно. Або ж у нього просто давно не було сексуальних контактів і він вирішив довести собі, що "усе ще мужик". Особливо їм лестить ситуація, коли повія робить вигляд, що клієнт їй справді сподобався, і зображає з ним бурхливий оргазм.
7. Секс для досвіду. Вважається, що перший секс у чоловіка повинен відбутися саме з повією: путан купують синам батьки або навіть "дарують" приятелі. З точки зору техніки, чоловіку справді важко одержати повноцінну приємність у перший раз, особливо якщо його партнерка теж незаймана. Острах знеславитися у майбутньому з коханою дівчиною, навіть якщо на даний момент хлопець ні з ким не зустрічається, змушує його звертатися до "жриці любові". Однак це небезпечно тим, що юнак стане "постільним егоїстом" і так і не навчиться доставляти приємність партнерці.
Окрема категорія клієнтів - чоловіки, для яких похід до путани - те саме, що візит до лікаря. Вони не сприймають "жриць" як людей, а просто використовують як інструмент для одержання задоволення, найчастіше, з елементами садизму, як фізичного, так і психологічного. Такі чоловіки переконані, що секс із повією - щось таке, що "для здоров'я" зобов'язаний регулярно проробляти кожен чоловік.
Ще одна відома схема "пиво-сауна-дівчата" дуже поширена серед бізнесменів. Такі чоловіки упевнені, що одержать із путаною додатковий досвід, і якщо дружина ні про що не довідається, "лівак" буде тільки корисний для шлюбу. Ці клієнти вважають, що повії просто від них у захваті, і вважають всіх "жриць" німфоманками, які пішли на панель, тому що обожнюють секс. Насправді у таких "самців" просто споконвічно висока потреба у зв'язках з багатьма жінками. Але вони цього не визнають і виправдовують походи до путан тим, що "розфуфирені повії самі спокушають". До речі, ця категорія чоловіків небезпечна тим, що схильна проектувати свої фантазії і на не зайнятих у секс-бізнесі жінок. Саме ці "самці" вважають будь-яку "надто", на їхню думку, нафарбовану або "зухвало" одягнену жінку розпусною і доступною. Психологи впевнені, що, вважаючи всіх дам повіями, такі чоловіки намагаються виправдати свою схильність до зрад і агресивної поведінки. Вони поводяться жорстоко не тільки з путанами, але й зі своїми дружинами і дочками. Цікаво, що чим більше у таких клієнтів грошей, тим частіше вони звертаються до послуг "жриць", а чим частіше ходять до повій, тим менше поважають жінок.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (73)
  • Елена Калашник

    Чоловіки і не проституткам платять. Безкоштовний  секс їм не цікавий.  Якщо дівчина/жінка  не буде  брати шоколадки-морозива, то зустрічатися з нею ніхто не буде.  

    У голові  чоловіків  закладена програма "заплати за  секс".
  • Anonymous

    Проститутки были будут пока будет спрос на них, то есть - ВЕЧНО. Вина женщин тут точно такая же как мужчин. Не надо никого обвинять, каждый делает свой выбор.
  • Anonymous

    Я вначале боялся говорить своей о фантазиях,потом язык развезался.А она поделилась своими,стало лучше чем с первой встречной!
  • Anonymous

    Как мне вас всех жалко, вы такие убогие душой и чувствами

keyboard_arrow_up