Вінничани чхали на закон про заборону паління

Вінничани чхали на закон про заборону паління
Журналіст RIA проїхався містом і поспостерігав, чи курять вінничани на зупинках міського транспорту. Виявляється - так.

 Набувши чинності закон про заборону паління у громадських місцях не сильно вплинув на звичку вінничан курити там, де їм хочеться. Деякі відходять на метрів двадцять від зупинок, а інші курять, як говоритися, не відходячи від каси.

- Мені особисто плювати на цей закон, - говорить вінничанин Олег. - Я курю де хочу, і ніякі безглузді законні мене не зупинять. Якщо побачу, що до мене йде патруль, то я швидко викину сигарету. Хай спочатку доведуть, що я курив, а потім вже штрафують.

Проїхавшись містом, можна було спостерігати як люди курять на зупинках, і навіть проїжджати повз патрульна машина нікого не налякала.

Відео дня
>

Коментарі (76)
  • Anonymous

    А КАК С КУРЕНИЕМ НА ДИСКО В ВИННИЦЕ???

    Anonymous reply Anonymous

    да кури сколько влезет
  • Anonymous

    Херсонские рестораторы придумали способ, как обойти запрет на курение life.comments.ua/2012/12/19/378440/hersonskie-restoratori.html

    Anonymous reply Anonymous

    Всіх ХЕРсонців-нахер!
  • Anonymous

    На Фериде курить можно,у них разрешение.

    Anonymous reply Anonymous

    КАКОЕ РАЗРЕШЕНИЕ?
  • Anonymous

    Новые запреты,не ущемляют права курильщиков. «Согласно общепризнанному правовому принципу, права и свободы одного человека заканчиваются там, где начинаются права и свободы другого. Иными словами, реализация прав и свобод одного человека (в данном случае — курильщика) не может препятствовать реализации прав другого (некурящего, который имеет право на здоровое окружение). Курильщики по-прежнему смогут курить там, где их курение не вредит здоровью окружающих.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Для вінничан на травень приготували 11 екскурсій і турів. РОЗКЛАД 20:02 У Вінниці на благодійному ярмарку зібрали 39 тисяч гривень на потреби ЗСУ 19:39 Шляхом Наталі Добринської. Вінничани борються за путівки на чемпіонат світу з багатоборства 19:00 Втік з частини? Нові деталі мобілізації 21-річного хлопця з Тульчина Від читача 16:40 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" 18:24 Вінничан попереджають про планове відключення газу на кількох вулицях міста 17:15 Чоловіки за кордоном: як новий закон про мобілізацію в Україні вплине на них? 15:49 Безпека на Великдень: які заходи посилять в регіоні на свято та проводи 15:00 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 14:59 «Невже не пустять на цвинтар?» - Що треба знати про обмеження в’їзду у прикордоння 14:23 Спомини про воїна, який отримав смертельні поранення, прикриваючи тил побратимам 13:21 Пожежа на Замостянській: загинула 71-річна жінка, трьох дітей госпіталізували photo_camera 12:50 Скільки заробляють вінницькі нардепи? Друга частина огляду декларацій за 2023 рік 12:15 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 12:12 Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко photo_camera 10:44 Без води та світла. Де у Вінниці 29 квітня відключають послуги 10:27 Оновити салон авто за 5000 грн - не просто, але реально! (Новини компаній) 09:37 На фронті відбулося понад 130 бойових зіткнень, найбільше — на Авдіївському напрямку 09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up