Купальний сезон офіційно відкрито - де відпочити біля води недалеко від Вінниці?

Купальний сезон офіційно відкрито - де відпочити біля води недалеко від Вінниці?
Басейни Вінницької області - які вони і скільки коштує відпочинок?
  • Скільки коштує відпочинок із родиною у заміських комплексах із басейнами?

  • Які басейни вже запрацювали і що нового пропонують улюблені місця вінничан? 

 

Температура повітря стрімко підвищилась, а це значить, що настав час засмагати і відпочивати біля басейнів. Особливих цінових змін заміський відпочинок не зазнав, але певні оновлення все ж таки є. Тому для того, аби зробити правильний вибір місця, де провести вікенд пропонуємо огляд комплексів, які вже готові приймати гостей.

Садиба «Берізка» - с. Тютьки 8 км від міста

Великий комплекс із доступом до критого басейну та озера. Тут гості зможуть заночувати або відпочити в орендованій альтанці. За бажанням відвідувачів працює кухня. Також адміністрація дозволяє приїжджати із власними продуктами. Крім того, відкритий доступ до озера дає можливість не просто освіжитися у спекотну погоду, але й покататися на катамаранах вдвох або невеликою компанією друзів. Купальний сезон садиба відкрила ще 27 квітня, тому варто планувати свій відпочинок заздалегідь. 

Відео дня

Ціни:

Готельні номери на 2-3 людини – 500-600 грн.

Оренда альтанки – 250-700 грн. (залежить від кількості людей)

Вхід до басейну – 220 грн/дорослий, 80 грн/дитина 4-10 років

Вхід на територію садиби - 50 грн

Оренда катамарана –70-100 грн.

Парковка безкоштовна

Сучасний відпочинок серед природи

Садиба «Березино» - с. Зарванці 2 км від міста

До такого стрімкого потепління база відпочинку готова не була, тому очисні роботи в басейні почалися трохи запізно. Якщо є бажання поїхати саме сюди, то радимо на передодні подзвонити та детальніше дізнатися чи працює басейн. А в решті послуг все без змін - оренда альтанок з мангалами та номерів для ночівлі, банний комплекс та ресторан. Гарна можливість влаштувати насичений відпочинок із друзями або родиною.

Ціни:

Будинок на двох – 600 грн за добу

Альтанка для великих компаній – 600 гривень

Вхід до басейну – 150 грн/дорослий, 70 грн/дитина  3-7 років

Березино

База відпочинку «Лани» - с. Бохоники 15 км від міста

База позиціонує себе як центр сімейного відпочинку, тому для дозвілля дорослих і дітей тут є все: 3 дорослих і 2 дитячих басейни, ігровий майданчик для дітей, карпатський чан, спортивні розваги. Активні вихідні можна провести саме тут.

Ціни:

Котедж на 4 людини – 1000 грн

Номер на двох – 700 грн

Вхід у басейн - 200 грн/дорослий і 100 грн/дитина до 12 років

Найбільша водна гірка в місті - 15 м

Заміський комплекс відпочинку «Butterfly» - с. Садове 30 км від міста

Пляжний сезон комплекс відкрив 28 квітня, тому для відпочинку тут все готово. З нового в «Butterfly» - шестиповерховий готельний комплекс. Тому відпочинок може затягнутися трохи довше за звичайний вікенд. Крім того заміський комплекс пропонує скористатися СПА-процедурами та банею; конференц-залою та рестораном; спортивними та дитячими майданчиками. В загальному нагадує той самий відпочинок у Туреччині тільки в межах Вінницької області. Що стосується водних процедур, то на території є 4 басейни: теплий, прозорий, “живий” та басейн на озері - різні вподобання відвідувачів враховані. Комплекс порпонує також розважитися за допомогою водних лиж і т.д.

Ціни:

Номер стандарт на двох – 650 грн

Номер преміум – 1800 грн

Вхід до басейну – 200 грн/дорослий та 100 грн/дитина 2-10 років

Заміський комплекс «Ta-meri» - с. Зарванці 2 км від міста

Тих, хто вже відпочивав у комплексі нічого нового цього сезону не чекає. Звичний басейн із альтанками на території. Це на випадок, якщо зголодніли. До речі, тут гості можуть замовляти тільки страви з меню готельно-ресторанного комплексу «ВІкторія».  Але якщо є бажання приготувати їжу самостійно, то поза межами басейну є альтанки, які можна орендувати. Комплекс повноцінно відкриється 1-го червня, тому ціни на відпочинок можуть змінюватись.

Ціни:

Оренда альтанки – 300 гривень

Вхід до басейну – 150 грн/дорослий і 70 грн/діти до 120 см

Клуб сімейного відпочинку «Комарово» - с.Комарів 14 км від міста

База з великою територією, яка подарує гостям відчуття справжнього заміського відпочинку. Комплекс пропонує оренду альтанок, будинків, фінських будиночків та відпочинок у карпатських чанах і бані. Сезон відпочинку біля басейну в «Комарово» вже розпочався, тому можна бронювати місця.

Ціни:

Оренда альтанки – 300 гривень до 5-ти осіб

Вхід до басейну – 150 грн/дорослий та 100 грн/дитина 7-12 років

Фінський будиночок на 4-5 місць – 850 грн/добу

Оренда двоповерхового будинку – 1650 грн/добу

Відпочинок біля басейну в "Комарово"

Мережа садиб «Родове гніздо»: Гармаки, Губник, Канава

Садиби цієї мережі популяризують так званий зелений туризм. Тому відпочинок тут - це поєднання з природою і можливість перезавантажитись після міських робочих буднів. Отже, в Гармаках гостям пропонують широкий спектр послуг: спортивні розваги, кінні прогулянки, риболовля, відпочинок в альтанках та релакс біля басейну. Крім того сюди приїжджають не просто відпочити, а поринути в атмосферу українського села, адже на території можна знайти хати-мазанки, яким вже понад 100 років.

Ціни:

Двомісний номер зі сніданком – 500 грн.

Вхід до басейну – для тих, хто забронював номер - безкоштовно, решта - 100 грн/людина

Кінна прогулянка – 200 гривень

Басейн у Гармаках

Що стосується відпочинку у с. Губник, то тут так само все пронизано українським колоритом. Є можливість обрати сільський будинок або хату для максимального занурення в атмосферу українського села. Із сучасного тут спортивні ігри, дитячі майданчики та басейн. Також є можливість скористатися лазнею та сауною.

Ціни:

Двомісний будинок - 450 грн.

Вхід до басейну – для тих, хто забронював номер - безкоштовно, решта - 100 грн/людина

Альтанка до 10 осіб – 500 грн/ 8 годин

Природа села Губник

У Канаві все простіше: є можливість орендувати будинок мисливця або знову ж таки сільську хату. Із розваг - футбол, баскетбол та дитячі гойдалки. Відпочинок біля води пропонують тільки на березі р. Південний Буг.

Ціни:

Будинок мисливця – 500 гривень

Альтанка до 40 осіб – 1500 грн/ 8 годин

Якщо говорити про водний відпочинок в межах міста, то у Вінниці його не так багато.

Готельно-ресторанний комплекс Drive Club та Сафарі. Проте жоден із них ще не готовий до літнього сезону і чекають на максимальне потепління. Що стосується Drive Club-у, то офіційне відкриття заплановане на 25 травня. На гостей чекатиме концертна програма.

База відпочинку «Зачароване озеро» – Вінниця, 10 км Київської траси

Затишне місце, де можна провести вікенд із родиною. Комплекс пропонує оренду альтанок та будинків. А для активного відпочинку - озеро. Щоправда, потрібно дізнаватися чи воно почищене, адже водойма штучна і вимагає догляду. Також в процесі підготовки до купального сезону - басейн. Крім того, в комплексі пропонують кінні прогулянки.

Ціни:

Оренда будинку – 300-500 грн. (залежить від умов)

База відпочинку «Абрикос» - Вінниця, 12 км Немирівського шосе

Ліс, озеро та друзі - саме таку комбінацію, як правило, збирає «Абрикос». Тут можна замовити будинок на кілька людей або орендувати палатку, щоб стати набагто ближчими із природою. Крім того, тут діють різноманітні розваги - риболовля, настільний теніс та більярд.

Ціни:

Двомісний номер – 250 грн.

Риболовля – 100 грн/день (вилов до 5 кг)

Прокат палатки – 25 грн/людина

Заміський відпочинок на базі "Абрикос"

База відпочинку «Кльове місце» – Вінниця, Тиврівське шосе

Відпочинок у номерах, альтанки на воді та пляжна зона - все що потрібно для заміського відпочинку. Крім того, на території бази пропонують оренду катамаранів та рибацьких човнів. А також активні спортивні розваги - теніс, волейбол, більярд.

Ціни:

Номер стандарт у двоповерховому готелі – 450 грн.

Риболовля – 120 грн/людина

Оренда катамарану – 50 грн/год.

Риболовля та релакс біля води у "Кльовому місці"

База відпочинку «Тропіканка» – Вінниця, вул. Перемеля,1

Якщо потрібен відпочинок на природі, а часу та можливості їхати за місто немає, то «Тропіканка» досить вдалий вибір. Тут можна орендувати альтанку на воді та приготувати обід самостійно, адже мангал входить у вартість оренди. Крім того, на базі є можливість покататися на катамарані і освіжитись в озері.

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Задунайский Торонтуй

    == на передодні

    А "передодня" это где?
  • Юрий Бондарук

    вообще "загнались" со своими ценами....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:25 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera Від читача 13:54 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети» 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни 11:50 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 11:43 До 400 тисяч гривень готові дати ветеранам на бізнес у Вінниці. Триває конкурс 11:17 Знищили усі 13 ворожих ударних дронів. Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО 10:36 Сталося аварійне відключення води на 16-ти вулицях та в одному мікрорайоні. Адреси 10:07 У Вінниці знеструмили шість вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 09:20 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 09:11 Вінниця проводжає на вічний спочинок військового Сергія Плаксюка 08:26 Сьогодні вітаємо Івана та Віктора. Історія, заборони та прикмети 18 квітня 21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? play_circle_filled photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up