У мери Вінниці хочуть поки що п’ятеро

У мери Вінниці хочуть поки що п’ятеро
Поки що їх п’ять. Стільки зареєстрували кандидатів на посаду міського голови Вінниці. Першим заяву подавав діючий мер Володимир Гройсман - партія «Совість України». А от посвідчення у суботу, другого жовтня, першим отримав Антон Бойдаченко - «Свобода». Того ж дня, отримав посвідчення і третій кандидат – Валерій Палій - Народний Рух.

У понеділок, 4 жовтня, до них приєдналися ще двоє – Андрій Клочко - «Всеукраїнська політична партія - Екологія та Соціальний захист» та Володимир Завольнюк - "Європейська партія".
Післязавтра, 7 жовтня, дізнаємося остаточний перелік усіх, хто має бажання очолити Вінницю. Прогнозують, що їх буде семеро.
Порівняно із минулою мерською кампанією 2006 року, вибір невеликий. Чотири роки тому зареєструвалися 21 кандидат. Правда, двоє з них до дня виборів відмовилися брати участь, серед яких був екс-мер Володимир Ваховський. 12 кандидатів отримали в результаті близько 1% підтримки вінничан. Володимир Гройсман тоді переміг із 36%.
Нервували тоді усі. Одна із трьох жінок-кандидаток Алла Алєксєнцева у день виборів навіть потрапила в лікарню з гострим апендицитом.
«Десертом» виборів мера-2006 стали кілька парі. Прихильник Дмитра Дворкіса – регіонал Семен Ханук пропонував «штабісту» Миколи Форманюка поставити на прогноз відсотків своїх кандидатів. Розіграти мали два автомобілі, квартиру і приватний будинок. Утім, усі залишились із квартирами – від парі відмовились. Ще один екс-кандидат Сергій Щетинін виграв у свого брата пляшку коньяку «Хеннесі» - зумів увійти у «п'ятірку» фіналістів.
Сподівань виграти спір цього року мало. Без варіантів, а значить, і вибору…
Читайте також:
Знайди свого депутата

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (151)
  • Anonymous

    плачу , плачу за отопление.......... а батареи то текут, то не запускаются, то еле теплые! Вот и вывод - а нафига платить! лучше сделаю автономку и не буду восхвалять МЭРА за "все хорошее"!
  • Anonymous

    два Гройсмана в Раде! Це забогато!!!!!!!!!!!!!!!! Так деж їхня " СОВІСТЬ України"
  • Anonymous

    А я за Гройсмана голосовать не буду, только потому что благодаря ему мы платим абонплату за отопление с мая по сентябрь месяц, раньше такого никогда не было, у меня друзья и в Харькове живут, и в других городах Украины, смеясь над нами....мол, платите...раз такие богатые.
  • Anonymous

    Якщо Гройсман такий впевнений що за нього проголосують вінничани, чого він тратить міліони на бікборди по всьому місту, лучше знизив би нереальні тарифи на житлово-комунальні послуги, він даже не може навести порядок по городу який заліплений обявами всі дерева, забори і будинки , що для цього потрібно багато ума чи грошей ні.

    Anonymous reply Anonymous

    Це ж скільки дитячих майданчиків висять з неукраїнським обличчям "совісті України" на сотнях білбордів у Вінниці та районі, де їм потрібна більшість. Їхня етнічна група у Вінниці меншість, а у радах вони хочуть більшість.

    Anonymous reply Anonymous

    дик, ви взагалі без обличчя)))

    Anonymous reply Anonymous

    Та ні, "совістоукраїнець" неукраїнського походження, є у мене обличчя. Інакше, з кого б твій гройсман шкуру дер.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:58 Один пропуск — 20 грн: цікавий спосіб відпрацювання пропущених пар в Барському коледжі 17:15 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 17:07 Аби захопити вінницький кар'єр, хабарники пропонували мільйон доларів полковнику СБУ photo_camera 16:23 Сорок діячів культури і мистецтв Вінниччини отримуватимуть стипендії ОВА Від читача 10:24 Пригоди бійців у Європі․ Майбутній "рейнджер" розповів про навчання воїнів ССО за кордоном 16:17 «Таких як він, ніколи більше не буде». Вінниця попрощалася з Назарієм Гринцевичем 15:21 У Вінниці затримали водія, який був під дією двох наркотиків 15:15 Шале за три місяці під ключ: про переваги капітального будинку AlpChalet (Новини компаній) 14:21 З палаючого будинку надзвичайники врятували двох кошенят photo_camera 13:23 Солдат із Гайсинщини Володимир Гунька отримав «Залізний хрест» від Головкома ЗСУ 12:30 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 12:22 До Небесного війська приєднався Анатолій Кедь з Крижополя 11:21 У пожежі на Вінниччині травмувався 71-річний чоловік 11:05 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 10 травня не буде світла. Адреси 10:14 Наречений і наречена пройшли випробування обстрілами. Який подарунок хотіли б з нагоди одруження? 09:17 Найзапекліші бої точаться на Авдіївському напрямку: Генштаб про 807-й день війни 09:05 Безкоштовні медичні тестування, майстер-класи з благодійним проєктом "Колесо Підтримки" (Новини компаній) 08:55 Вінниця завмерла у скорботі: в останню путь проводжають Назарія Гринцевича та Олега Остапенка photo_camera 08:17 Сьогодні з іменинами вітаємо Кирила та Таїсію. Історія, заборони та прикмети 10 травня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up