Насправді, “версус” тут не дуже-то й потрібний: суперництва між двома шеф-поварами не було. Черги шикувалися і до Дмитра з Денисом, які переобладнали “Запорожець”, і до Дмитра з Христиною, які готували бургери та каву у ретромобілі “артиновбус”.
Поки сосиски шкварчать на печі, що під капотом червоного ЗАЗу, Дмитро та Денис діловито роблять хотдоги зі швидкістю 1 хотдог/30 секунд. Ще й встигають розповідати журналісту, як із гордості радянського автопрому зробили піч на колесах.
— Десь рік як переобладнали. Вже осінь, стає холодно, от і вирішили погрітися. Спочатку в салоні розпалювали, але вугіллям надто сильно смерділо, - жартує Дмитро. А потім вже серйозно: — У нього ж моторчик ззаду. Тож під переднім капотом в багажнику вирішили облаштувати таку піч. Бачили б ви, як авто їде і з нього дим вилітає. Але все повністю безпечно. Будемо стояти ще на фудфесті.
Дмитро Лісовий, що куховарить у ретромобілі навпроти, сьогодні вперше вивіз свій “Баркас” у великий світ. А до того ретромобіль день стояв на Артинова біля однойменного креативного простору.
— Пройшло все дуже гарно, все працює добре. Ще трошки поміняли оснащення всередині “баркасу” вчора. Пробуємо зараз робити нові страви: приміром, сьогодні печиво в нас було домашнє, дуже класне. Людям сподобалось, розібрали швидко. У нас тут намалювалась невеличка тусовочка: пуфи були для зручності, черги. Сподобалась атмосфера.
Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.
№ 20 від 14 травня 2025
Читати номер