Внаслідок нічної атаки на Вінниччині є пошкодження енергетичної інфраструктури

Внаслідок нічної атаки на Вінниччині є пошкодження енергетичної інфраструктури
  • Нічна атака російських окупантів пошкодила об'єкти енергетики в шести областях України.
  • В деяких областях відбулися аварійні відключення. 
  • Пошкоджена енергетична інфраструктура і на Вінниччині.

— Унаслідок російської нічної атаки є пошкодження енергетики в шести областях. Йдеться про Дніпропетровську, Вінницьку, Івано-Франківську, Львівську, Черкаську, Чернівецьку області,—  повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

У деяких регіонах застосували аварійні відключення. Прем'єр наголосив на необхідності посилення протиповітряної оборони для убезпечення від подальших нападів.

— Україні потрібно більше систем ППО, щоб убезпечити критичну інфраструктуру та захистити населення. Це головний предмет розмови з нашими міжнародними партнерами, — сказав він.

Відео дня

У ніч на п'ятницю 29 березня ворог продовжив нищити українську нафтову і енергетичну інфраструктуру. За даними Укренерго, внаслідок атаки пошкоджені теплові та гідроелектростанції в західних і центральних областях. Поранень зазнав один енергетик. Пошкоджено три теплоелектростанції. 

Додамо, що на сторінці АТ «Вінницяобленерго» станом на 16.00 годину 29 березня немає інформації про можливі аварійні відключення світла на Вінниччині.

Нагадаємо, минулої ночі росіяни випустили 99 повітряних засобів ураження: 60 ударних дронів, решта — ракети різних типів, зокрема й «Кинджали». ППО вдалося збити 84 ракети і безпілотники. Повітряна тривога на Вінниччині лунала понад 6 годин. У Жмеринському районі ворожий безпілотник впав поблизу житлового будинку та здетонував.

 

Читайте також:

Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині

Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up