Вінницький Голівуд: як Дмитро-Джек Горобець силився втекти від колишньої

Вінницький Голівуд: як Дмитро-Джек Горобець силився втекти від колишньої
  • “Мотор! Поїхали!” - тільки й лунало на локації Vinnywood увесь День міста.
  • Кожен вінничанин на День міста міг перевтілитися у Попелюшку, Джека Горобця чи Д’Артаньяна і позагравати з камерою
  • Чи покинув Джек(Дмитро) свою Анжеліку(Світлану) саму на безлюдному острові?

Майдан Небесної сотні на День міста перетворився на одну велику кіностудію, де будь-хто міг  знятися у відомих стрічках. Приміром, “Вій”, “За двома зайцями” чи “Пірати карибського моря”. Напередодні свята співорганізатор проекту, директор Міського палацу мистецтв Євген Майданник розповідав, що режисери та сценаристи підготували костюми та фрагменти з відомих картин для дорослих і дітей.

Ось актори з народу перевдяглися, вивчили свої ролі, і от дійство починається. Асистент режисера бере хлопавку у руки і каже:

— Сцена 1, дубль 1!

Відео дня

Сцена відбувається на фоні величезного зображення, що застряг на суші і порядком накренився.

Джек-Дмитро повагом виходить з-за куліс, а за ним йде Анжеліка-Світлана. Джек планує покинути Анжеліку на безлюдному острові за зраду.

— Один пістоль, один набій! - презирливо кидає він дівчині через плече.

— Щоб я могла застрелити себе? - ятрить вона у відповідь.

— Тобі немає віри, люба!

— Стоп-стоп! - встрягає в їх розмову Григорій Сиротюк, відомий вінницький актор та режисер. - Зараз будемо ще один дубль робити. І веселіше грайте, веселіше! Мотор!

І знову:

— Один пістоль, один набій! - презирливо кидає він дівчині через плече.

— Щоб я могла застрелити себе? - ятрить вона у відповідь.

— Тобі немає віри, люба! Це пожвавлений торговельний маршрут, якомусь судну посигналь… А хіба… Можеш і застрелитися!

— Як же я звільнюся від пут? - каже дівчина, а сама тим часом замахується гіллякою, цілячись прямо в центр треуголки Джека.

Але в того ніби очі на спині. Зі словами “Ти звільнилася ще півгодини тому, аби чекати моменту, щоб напасти на мене!”, він перехоплює у Анжеліки дерев’яну палицю і викидає її геть.

Тоді вже винахідлива дівчина пускає в хід усі аргументи:

— Джек, я знаю, ти кохаєш мене!

— Пфф, якби ти мала сестру і собаку, я обрав би… собаку!

— Скарби, я знаю, де скриня, чуєш? Маючи їх, вітром і морем володітимеш!

— Це вигадки, - презирливо хитає головою він.

Ну добре, у Анжеліки залишився ще один, останній козир.

— Джек! Я вагітна від тебе, чуєш?

— Не пригадую, щоб ми коли-небудь е-е-е..

— Ти був п’яний! - торжествує вона, адже це правда: герой Джека Горобця п’яний майже завжди..

— Та я ще зроду ТАК не напивався...

Григорій Сиротюк акторами залишається задоволений:

— Шикарно, все вийшло з першого дубля! Дякуємо!

Дмитро та Світлана йдуть зі сцени, а для них вже готують маленький фільм з ними у головній ролі.

Біля знімального майданчику також розмістили великі  тематичні 3-D картини, з яких вистибував шаблезубий тигр, жираф тягнувся за чупа-чупсом, а Джек з  “Титаніку” тягнувся руками по допомогу.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up