Вінничанка Ярослава Куряча стала "Міс Україна-2011"

Вінничанка Ярослава Куряча стала "Міс Україна-2011"
19-річна вінничанка не була "Міс Вінниця" й на всеукраїнський конкурс потрапила за рішенням організаторів.

У неділю 11-го вересня у столичному палаці Україна пройшла XXI-ша церемонія нагородження "Міс Україна". За результатами фіналу конкурсу краси найкрасивішою українкою, "Міс Україна-2011", було обрано 19-річну вінничанку Ярославу Курячу.
Оголошувала імена місок світська левиця Періс Хілтон, а корону першій місці вручала "Міс Світу-2003" Розана Девідсон, дочка ірландського музиканта Кріса де Бурґа.
Цікаво, що фінал конкурсу "Міс Україна-2011" проходив саме у той час, коли Вінниця святкувала свої іменини, яке супроводжувалось концертом зірок естради та шикарним феєрверком. Тож перемога Ярослави стала ще одним подарунком місту до Дня народження.
"Перша віце-міс Україна" стала киянка Альона Сендецька , а титул "2-га віце-міс Україна" завоювала Дар‘я Мусієнко також з Києва. "Міс глядацьких симпатій" відтепер Маргарита Горбік з Києва, а дніпропетровська красуня Мирослава Капштик отримала звання "Міс фото".
Ведучими урочистої церемонії були Іван Дорн і Ксенія Собчак. Саме ця парочка веселила всіх в Юрмалі на «Новій хвилі 2011».
Це вже не перша перемога Ярослави Курячої на конкурсах краси. У 2009 році вона стала "Першою віце-міс Вінниця", а потім перемогла на "Жемчужині Чорного моря" у Севастополі.
Попереду у вінничанки участь у "Міс світу-2011", який пройде у листопаді в Лондоні. Тож побажаємо Ярославі Курячій гідно представити нашу країну та Вінницю серед найкрасивіших дівчат світу!

Відео дня
>

Читайте також:

Періс Хілтон оцінить красу "Віце-Міс Вінниця-2009" на "Міс Україна-2011"

Винничанку назвали "Жемчужиной Черного моря"

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (37)
  • Anonymous

    А почему на мисс Украина-2001 не участвуют соответственно мисс Винница-2011 и т.д., а не понятно каким боком выбраная организаторами участница? Или так надо?

    Anonymous reply Anonymous

    Потому-что Мисс Винница в этом году никакая!!! Стыдно посылать на конкурс такого уровня! А Ярослава, действительно красивая девушка. И в отличии от завистников, которых жаба душит, еще и добрая, и умная) Поверьте, в даном случае деньги не имели никакого значения, все чесно! Удачи, Ярослава!!!

    Anonymous reply Anonymous

    да, то, что в єтом году победительница Мисс Винница была жуть какая страшная, никто и не спорит, вот и послали замену

    Anonymous reply Anonymous

    ой если на то пошла то мисс Винница этого года намного красивее за эту Ярославу!Я не говорю что она страшная!Ну Вика красивее!!!

    Anonymous reply Anonymous

    Сельськая морда)))))

    Anonymous reply Anonymous

    мисс Винница-2011 не прошла отбор на мисс Украина. Ярослава тоже участвовала в отборе на мисс Украина, вот её и предпочли выбрать.

    Anonymous reply Anonymous

    Мисс Винницы 2011 прошла отбор!А Ярославы на отборе не было!Каким образом она туда попала никто не знает!А у Вики просто не получилось участвовать так как ее не было в Украине!
  • Anonymous

    люди, да что с вами? что ж вы все злые такие? Да наконец-то девушка из Винницы выиграла Мисс Украина! И почему-то всё равно все пишут, что купила. Такой конкурс и так приносит большую прибыль, без денег конкурсанток. Да, симпатичная девушка. И хоть я считаю, что успеха Олеси Стефанко ей вряд ли удастся повторить на аналогичном конкурсе, всё же в ней есть всё: красивая фигура, волосы, внешность. Что ещё надо?

    Anonymous reply Anonymous

    Простите, а то, что десяток-другой коб..ей посчитали одну из су.ек самой "ничего себе" - это достижение? Достижение чего? Я рад за наших девушек. И ничего, что чувство собственного достоинства им не присуще - кому это интересно сейчас. Главное - победа! Удачи Ярослава и все внешне красивые девушки, участвующие в этих мясных показах. Мне правда искренне жаль ваших мужчин...
  • Anonymous

    куксина, ты ваще песец ходячий. свой рубильник давно в зеркале видела?
  • Anonymous

    хаха))) прикрасили зал ілюмінацією, запросили відому хво/ду, зібрали з конкурсанток кругленькі суми і почали обирати красу))))))))))) естети...!!!)))

    Anonymous reply Anonymous

    та тебе ж там не було)) і не буде скоріш за все) не завідуй)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:21 Військовозобов'язані розпочали оновлювати дані у ЦНАПах Вінницької громади 18:04 Рашисти шукають «козячі» стежки. Саперам потрібен монокуляр нічного бачення play_circle_filled 17:38 Всі п’ять команд «Вінницьких вовків» здобули золото на чемпіонаті області з чирлідингу photo_camera 17:17 «Сімейний бізнес» на амфетаміні: на Вінниччині ліквідували наркосиндикат з трьома лабораторіями play_circle_filled photo_camera Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 16:21 Суд призначив покарання учневі, який підпалив кабінет директора школи 15:25 Шукаєте, де придбати якісні напівфабрикати? Підібрали кращих виробників для вас (партнерський проєкт) 15:22 У ДТП на Вінниччині травмувалися діти та водійка авто 14:46 «Ви ж не привезете нам з Вінниці дітей» Чому закрили дитсадок у Гонтівці і який вихід із ситуації 14:23 В Агрономічному затримали двох хмельничан, які збували психотропи photo_camera 13:33 Скільки заробляє керівництво вінницької Нацполіції? Огляд декларацій за 2023 рік 13:04 Молодший лейтенант з Вінниччини отримав грошовий сертифікат від Головкома ЗСУ 13:00 До 70% знижки з карткою Mastercard для нових користувачів онлайн-сервісу Uklon у Вінниці (Новини компаній) 12:17 Водій BMW в'їхав у дерево на вулиці Пирогова у Вінниці, є постраждалі play_circle_filled 11:30 Дослідження, яким довіряють: яку медичну лабораторію обрати у Вінниці? (Новини компаній) 11:21 З криниці на Вінниччині рятувальники дістали тіло жінки 10:30 Для військових на реабілітації у Вінниці влаштували спартакіаду. РЕПОРТАЖ photo_camera 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 20 травня відключатимуть послуги 09:30 День відкритих дверей у Вінницькому національному технічному університеті. Запрошуємо! (Новини компаній) 09:21 Захисники українського неба знищили всі 29 дронів, якими ворог атакував країну
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up