Вінничанка втратила цноту за 10 000 гривень

Вінничанка втратила цноту за 10 000 гривень
А журналістці RІА вдалося “продати” себе за 78 000 гривень. Виявляється, найлегше та найбезпечніше продавати цноту через Інтернет. Однак на зустрічах з приводу продажу невинності на вас чатує небезпека

На Заході продаж цноти вже давно став звичайним явищем. Не пасуть задніх у цих справах і вінничанки. У 1000 євро оцінив цноту 18-річної вінничанки один із заможних вінницьких ловеласів.

 

Я не шукала нікого спеціально, він виявився знайомим мого знайомого, - каже вінничанка Ольга. - І як дізнався, що я невинна, запропонував мені гроші.

Відео дня
dir="ltr" style="text-align: justify; margin-top: 0pt; margin-bottom: 0pt;"> У дівчини не було твердих моральних упереджень з приводу цього, тому пропозицію вона сприйняла цілком адекватно.

- Головною вимогою “покупця” були три зустрічі: на першій ми просто спілкуємося, на другій – визначаємо чи підходимо одне одному на фізичному рівні і знайомимося ближче, і третя, - власне сама втрата цноти, - розповідає Ольга.

Дорослий 40-річний чоловік дівчині сподобався одразу.

- Наша перша зустріч була неформальною – ми пили червоне шампанське у “Royl pub” і просто спілкувалися, - говорить Ольга. - Саме тут мій друг познайомив мене з моїм першим сексуальним партнером. Скажу чесно, він одразу мені дуже сподобався.

Однак поціновувач невинних дівчат не наважився прямо запропонувати дівчині втратити невинність за гроші.

- Я про цю пропозицію дізналася від свого друга, - каже Ольга. - У мене були якісь змішані почуття і емоції, і я одразу розповіла про це найкращій подрузі.

Подруга була категорично проти.

- Вона мені тижнів два читала нотації, казала, що це неправильно і так до проституції недалеко, - говорить Ольга.

Та як виявилося, ключову роль у втраті цноти відіграла мода.

 

Мені вже було на той час вісімнадцять, а бути цнотливою в такому віці, це якось непрестижно і в деякій мірі принизливо, а нормального хлопця у мене тоді ще не було, - каже Ольга. – Та й хотілося втратити цноту із дорослим та досвідченим чоловіком, щоб не було неприємних сюрпризів.

“Покупець” цноти на слово дівчині не повірив. І разом з нею ходив на прийом до гінеколога.

- Після прийому, він дав мені 5000 гривень, - каже Ольга. - А решту суми я отримала після третьої зустрічі.

Умови останньої зустрічі визначала сама дівчина.

- Ми вечеряли у “Pirogoff”, я пила напівсухе червоне вино, а от він не пив нічого, - каже Ольга. - Я дуже хвилювалася, у мене навіть руки тряслися і я щоразу хотіла плюнути на все і піти.

Але дівчина не пішла. Секс був за містом.

- Ми поїхали в “Дубовий гай”, взяли там ще пляшку шампанського і фрукти, - говорить Ольга. - Я довго не могла налаштуватися на романтичний лад, але шампанське взяло своє.

 

Вінницькі ловеласи не дуже щедрі

Чи справді можна легко продати цноту, вирішила перевірити журналістка RIA. Для цього вона провела своє розслідування. Журналістка зареєструвалася під несправжнім іменем на одному із провідних сайтів знайомств. Для правдоподібності фото завантажила своє, а вік знизила до 18-ти років.

За кілька днів прийшло понад 300 повідомлень із різним змістом: хтось проявлявав симпатію, хтось писав банальне “привіт, як справи?”, а деякі взагалі закидували непристойними та збоченими пропозиціями.

На пропозицію журналістки про втрату цноти за гроші погоджувалася майже половина чоловіків. В основному віком від 35 до 45 років. Вінницькі ловеласи виявилися не дуже щедрими, адже ціна як правило, коливалася в межах 200-1000 гривень. Тільки двоє вінничан погодилися на відносно пристойну суму у 2000 грн. Однак при цьому умови зустрічі вони визначали самі. Окрім цього, чоловіки просили надіслати кілька своїх фото, щоб переконатися у справжності аватарки на сайті. А деякі пропонували обговорити питання ціни при зустрічі.

Одна з таких зустрічей виявилася досить небезпечною, адже чоловік із сайту знайомств не повірив у легенду про продаж цноти та сприйняв журналістку за повію. Тому довелося цього представника чоловічої статі посилати дуже далеко і тікати від нього якнайшвидше.

 


78 000 гривень від посередників


Журналістка не обмежилася сайтом знайомств і знайшла у соцмережі “Вконтакті” групи, де можна продати цноту. Перший “покупець” був із Москви і за невинність запропонував 18 200 грн.

“Окрім цього, я плачу за твій проїзд до Москви та за готель” -  обіцяв у інтернет-переписці Артур Князев.

Але, щоб продати невинність, її потрібно довести – сходити на прийом до гінеколога разом із “покупцем”.

“Гроші я віддаю одразу після перевірки у гінеколога” - казав замовник.

 

Однак гарантій стосовно повернення цілою та неушкодженою тут звичайно ніхто не дає.

Ще одного любителя сексу з цнотливими навіть шукати не довелося. Він сам знайшов журналістку за вказівками інших “покупців” із соцмережі. І погоджувався фактично на будь-яку запропоновану суму. Почали з 50-ти тисяч гривень.

“А можна ще 5 тисяч тільки з мінетом?” – запитував він.

Зійшлися на сумі 60 тисяч гривень.

- У мене вже багато цнотливих було, щоправда вони дуже дорого брали, - каже замовник на ім’я Михайло. - Але це того варте, тому що переспати з цнотливою – це, наче, в раю побувати.

До речі, це був єдиний, хто погодився приїхати на секс до Вінниці з іншого міста.

Хлопець виявився дрібним бізнесменом.

- Та в мене так - кілька кіосків по Києву, а от мій батько, можна сказати, публічна людина. – хвастав він.

Зазвичай самих “покупців” в мережі знайти важко. Замість них обіцяють допомогти із цнотою посередники. Найчастіше це дівчата.

- Для того, щоб отримати озвучену суму, ви маєте обов'язково пройти гінеколога, - каже посередниця із Москви Валерія Філатова.

Та виявляється, що не всі дівчата можуть продати невинність за високою ціною. Адже посередники вимагають не лише фото, а й назвати свої параметри, зріст та вагу.

Також посередники запитують про вік. Посередниці з Москви журналістці вдалося “продати” себе за 78 000 гривень. Щоправда тут свою роль відіграли параметри 92х64х92. Однак із зростом виявляється не пощастило.

- Чудово! Від 52 до 78 тисяч я зможу знайти. Мінус тільки в тому, що у тебе зріст маленький, не модельний, а в цілому все добре, - каже Валерія Філатова.

Цікавим моментом є те, що ніхто не запитував про мотивацію та причини, чому доводиться продавати невинність.

 

Найвигідніше продавати цноту на онлайн-аукціоні

Для того, щоб отримати найбільше грошей за невинність, потрібно створити сайт, куди закинути кілька своїх найспокусливіших фотографій, коротко розповісти про себе та вказати переконливу мотивацію свого рішення продати цноту.

Сайт можна створити таким чином, щоб він навіть не “світився” в українських пошуковиках. Для цього він має бути англомовним і мати закордонний домен, - каже програміст.

Таким чином, можна привернути увагу заможних чоловіків.

Саме так продала цноту 20-літня бразилійська студентка: її невинність купив японець за 780 000 доларів. А найдорожчою наразі є цнота 22-річної американки Наталі Ділан, за яку запропонували 3,7 млн доларів!

А от 18-річна угорка взагалі продала невинність на інтернет-аукціоні «eBay» за 320000 доларів, незважаючи на те, що на «eBay» невинність продавати заборонено.

Для прикладу журналістці не вдалося продати цноту на «eBay» та на сайті об’яв “slando.ua”, тому що оголошення про продаж невинності блокувалися модератором.


Вінничанки не готові продавати свою цноту

 

У соцмережі “Вконтакті” було проведене анонімне опитування серед дівчат віком від 16 до 23 років. Усього на запитання: “Чи погодилися б ви втратити цноту за гроші?” “ТАК” відповіло лише 5 дівчат із 50-ти опитаних. Інші ж вважали це аморальним і неприпустимими у будь-якому разі.

 

Ні, я не могла б втратити цноту за гроші, тому що спати з кимось за гроші, це аморально і таких людей можна називати повіями. Втрачати цноту потрібно з коханою людиною, а не з якимось “папіком”за певну суму, - каже 17-річна Альона.  

Не радять розставатися із цнотою за гроші і психологи.

Дівчата, що готові на подібні вчинки, зазвичай мають травматичні події у минулому. Це або спроба згвалтування, або напружена обстановка у сім'ї, або недостатньо щира та жіночна мати. В результаті чого втрачається відчуття свого тіла, зникає повага до себе, - говорить психолог Юлія Короцінська.

Ситуація, коли дівчина вирішує продати цноту, cвідчить про викривлене сприйняття світу та себе.

- Подібні ситуації - це вже результат важких, часто витіснених, переживань. Це вже сформований світогляд і ставлення до себе. Досить часто - це навіть агресія на себе та невизначена ідентифікація статевої ролі, - каже Юлія Короцінська.

Варто зазначити, що погодилися б на продаж невинності старші дівчата 20-23 років, які її вже втратили.

- Якби чоловік був мені цікавий і симпатичний - думаю так. Мені, звичайно, ніхто не пропонував гроші, коли ще була цнота. Але я думаю, що все б залежало від ситуації, - каже 20-річна Вікторія.

Отже, виявляється, що продати цноту можна досить легко. І найлегшим засобом для цього є Інтернет. А щоб отримати за так звану “гордість” пристойні гроші, потрібно бути повнолітньою, пройти гінеколога разом з “покупцем”, мати привабливу зовнішність і параметри, наближені до модельних.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (59)
  • Anonymous

    Страницы вымышленные!!!! И журналистка сама себе слала сообщения!!! Михаил http://vk.com/id202545687 - создана 27 февраля, Артур http://vk.com/putkaradze_artur - страница удалена! Фу бл*ядь, не журналистка а быдлота!!!!!!!!!

    Anonymous reply Anonymous

    Не красиво женщину быдлотой называть. Кто же под своим именем и фото будет такие предложения делать???? Может, у этих мужчин есть жёны, дети, возлюбленные, зачем светиться. Считаю мужиков, которые покупают девственность за деньги извращенцами. Это своего рода половое извращение. Самое интересное, никто не обсуждает больных мужиков-извращенцев, которые хотят купить целку. Если мужчина шляется, то он ОХ офигеть мужик, а если женщина - то она б...дь, а если она ещё и за деньги - то проститутка. А если мужчина, этой проститутке деньги платит, то он просто обеспеченный мужчина или спонсор, ну или на худой конец, совсем худой конец)))) сутенёр...

    Anonymous reply Anonymous

    Скандалы, интриги, расследования! Срочно Пулицеровскую премию этому "гению" журналистики! :))

    Anonymous reply Anonymous

    Ясен пень
  • Anonymous

    Вижу скоро налог на "Цноту" примут )))) деньги нашим бедным Депутатам и президентам нужны.
  • Anonymous

    ООО спасибо ВАМ, я вот недавно просил провести расследование сколько зарабатывают проститутки по крайней мере начинающие я уже знаю сколько зарабатывают))

    Anonymous reply Anonymous

    и че теперь - пойдешь в проститутки?

    Anonymous reply Anonymous

    неа в проститутки не пойду , я люблю раньше спать ложиться))) Лучше устроюсь строителем, буду половые щели замазывать))

    Anonymous reply Anonymous

    а я буду маточные трубы сваривать!
  • Anonymous

    перший сексуальний досвід мала в 16 рокв, а от коли саме втратила цноту не знаю (гінекологічні особливості). думаю років в 18-19. і за це мені зовсім не соромно. Дури - баби, які цього соромляться! По ходу батьки зовсім не ведуть розмов з цього приводу!

    Anonymous reply Anonymous

    Если там модельной внешности девственницу ещё никто не вжарил я на очереди!! Безнал подойдет??
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:41 У благодійному матчі профі з «Чайки» подужали аматорів з «Універ-Динамо» 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 13 по 20 травня, які ви могли пропустити 20:11 Ювілей Барської організації незрячих відзначили змаганнями з інтелектуальних ігор 20:11 Олександр Князь отримав грошовий сертифікат від Головнокомандувача ЗСУ Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 19:45 Мандрівка в минуле: що стояло на місті апеляційного суду та які будівлі були поруч play_circle_filled photo_camera 19:02 Вінницький айтішник потрапив у рейтинг найвпливовіших акаунтів в українському LinkedIn 18:28 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну 17:15 У п'яти районах та Вінниці горів сухостій і очерет 16:47 Найвужчий готель на Соборній. Розповідаємо історію дому Райхера photo_camera 16:34 На Немирівському шосе Skoda перекинулася після зіткнення з Honda play_circle_filled photo_camera 16:32 «Це рівень дю Солей!» Вражаюче шоу «ALICE» 31 травня вперше у Вінниці play_circle_filled photo_camera 15:29 Чоловік з Вінниці вступив до армії рф та воював за окупантів. Його заочно засудили до 14-ти років 15:25 На чемпіонаті з футболу пролунав гімн під музичним супроводом сержанта 59-ї бригади play_circle_filled 14:18 Які переваги та недоліки в законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 13:11 Просять присвоїти звання Героя України Дмитру Буздугану 12:27 Через пожежі без дахів залишилися два будинки — в Морозівці та Петрику 11:23 Вінниця в Instagram. Кращі фото за 13 — 19 травня photo_camera 10:41 У Рибчинцях екологи виявили незаконну копанку 10:26 Вінниця прощається із полеглим воїном-добровольцем Олександром Михальнюком
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up