Вінничанин винайшов браслети для пішоходів

Вінничанин винайшов браслети для пішоходів
На пішохідних переходах міста занадто часто збивають пішоходів. Однак тепер в них може з’явитися талісман від необачних водіїв.

 Тепер вінницьким пішоходам не страшно буде переходити дорогу. Адже проблемою перейнявся вінницький винахідник, який пропонує пішоходам одягати неонові браслети, що світяться у темряві.
- Я дуже переймаюся долею пішоходів, адже кожного дня дивлюся новини, де показують, що багато людей гине на переходах у темну пору доби, бо їх не бачать водії, - каже 25 - річний винахідник Максим Коваленко.
Для цього хлопець створив спеціальні браслети на ноги для пішоходів. Щоправда вони масивні, підсвічуються і не завжди пасують до вбрання.


- Та хто там ввечері на вас буде дивитися, на вулиці ж темно, - каже Максим Коваленко. – А життя набагато важливіше, ніж всілякі там модні штучки.
Коштує така пара браслетів на ноги – 180 гривень. Складаються вони з неонових стрічок, батарейок та металевої основи.
- Батарейок вистачає на 30-40 хвилин, - каже Максим Коваленко. – Однак вмикати браслети треба тільки перед тим як переходиш дорогу.
Окрім цього при бажанні можна вмикати звуковий сигнал. Але він може розлякати інших пішоходів.
- Ну сигнал – це не обов’язково, я цю штуку для антуражу вигадав, - каже Максим Коваленко.
Хлопець винайшов не тільки браслети з мигалками, а й велосипед та рюкзак, які теж світяться завдяки неоновим стрічкам.


- Я себе вже убезпечив від необачних водіїв, але не дай боже мене зіб’ють – тоді навіщо я все це робив? - каже Максим Коваленко.
Свій винахід вінницький геній вирішив запатентувати.
- Я вже звертався у потрібні інстанції, але щоб зареєструвати один винахід потрібно заплатити 2000 гривень, а в мене таких грошей поки що немає, - каже Максим Коваленко.
Вінничанин не планує масове виробництво браслетів.
- Мені головне донести ідею людям і наголосити на тому, що це винахід вінничанина, а не якихось там корейців, китайців чи німців.

Відео дня
>

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (28)
  • Anonymous

    Вобще то этот вариант один из най лучшых в Виннице? а ДАже в Мире) А вы что то лучше можете придумать, только знаете как писать тупые коменти и ВСЕ!!!!!!!! мало таких умный изобритателей в Мире, так чсто попробуйте самы что то сделать, а потом увидите как люди к вам будут относиться........ ДАвай те сделайте, достаточно коментов, достаточно этого ПИАРА!!!!!!!!!! Ваши коменты вобще не кому не НУЖДНЫ!!

    Anonymous reply Anonymous

    дякую матрица:-) вони програли, а я виграв:-) :-) :-) :-) :-) :-)
  • Anonymous

    Что вы все здесь патакеете???? Это просто 9 чудо Мира!!!! А самым слабо сделать, только коменты пишите!:!:?!??!?!?!?!!??!??!?!? Так держать !!!!!!!! !
  • Anonymous

    нехай же його необачні водії собі чіпляють
  • Anonymous

    - Я себе вже убезпечив від необачних водіїв, але не дай боже мене зіб’ють – тоді навіщо я все це робив? - каже Максим Коваленко.-------- Зато как красиво будет лететь рюкзак и велосипед ночью если собьют.

    Anonymous reply Anonymous

    Парень поднял настроение давно так не смеялся. Респект
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:17 В Україні відзначають День банківських працівників. Історія, заборони та прикмети 20 травня 21:41 У благодійному матчі профі з «Чайки» подужали аматорів з «Універ-Динамо» 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 13 по 20 травня, які ви могли пропустити 20:11 Ювілей Барської організації незрячих відзначили змаганнями з інтелектуальних ігор Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 20:11 Олександр Князь отримав грошовий сертифікат від Головнокомандувача ЗСУ 19:45 Мандрівка в минуле: що стояло на місті апеляційного суду та які будівлі були поруч play_circle_filled photo_camera 19:02 Вінницький айтішник потрапив у рейтинг найвпливовіших акаунтів в українському LinkedIn 18:28 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну 17:15 У п'яти районах та Вінниці горів сухостій і очерет 16:47 Найвужчий готель на Соборній. Розповідаємо історію дому Райхера photo_camera 16:34 На Немирівському шосе Skoda перекинулася після зіткнення з Honda play_circle_filled photo_camera 16:32 «Це рівень дю Солей!» Вражаюче шоу «ALICE» 31 травня вперше у Вінниці play_circle_filled photo_camera 15:29 Чоловік з Вінниці вступив до армії рф та воював за окупантів. Його заочно засудили до 14-ти років 15:25 На чемпіонаті з футболу пролунав гімн під музичним супроводом сержанта 59-ї бригади play_circle_filled 14:18 Які переваги та недоліки в законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 13:11 Просять присвоїти звання Героя України Дмитру Буздугану 12:27 Через пожежі без дахів залишилися два будинки — в Морозівці та Петрику 11:23 Вінниця в Instagram. Кращі фото за 13 — 19 травня photo_camera 10:41 У Рибчинцях екологи виявили незаконну копанку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up