Вінничани аплодували ветеранам, що йшли по Соборній

Вінничани аплодували ветеранам, що йшли по Соборній
Святковий парад зібрав багатолюдний натовп людей, що прийшли подивитися на ветеранів, курсантів військових училищ, спортсменів та танцюристів "Барвінку".

Першими крокували парадним кроком курсанти військових училищ, за ними уже йшли ветерани. Колона з ветеранами часто зупинялась тому, що   діти бажаючи подарувати квіти вибігали до ветеранів. Дорослі вінничани зустрічали ветеранів оплесками. За колоною з ветеранами крокували спортсмени вінницьких дитячо - юнацькіх спортивних шкіл. За ними з музикою та танцями крокували вихованці "Барвінку". 

- Мій дід ветеран уже помер, - каже вінничанка Надія Журава. - Я прийшла подивитися на цих дідів і не можу стримати сльози, адже можливо, що для когось із них цей парад останній. 

Відео дня
>

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (46)
  • Anonymous

    Зранку по телевізору дивились парад як Московський так і Київський. Так враження що, чим віддаленіше у часі від дня Перемоги, тим розкішніше свято. А щодо наших місцевих урочистостей, то скажу, що пішли до скверу Козицького ( коли ж його вже перейменують?) тільки заради дитини. Сину в садочку вихователька сказала, що треба обов"язково сходити привітати дєдушек і бабушек, які захищали нашу Україну. Дякуючи нашим масам-медіа, на меморіалі важко було щось побачити. Ці оператори і журналісти, як козли цибали там по могилах і розштовхували людей, шукаючи кращого ракурсу. Суцільна неповага до живих і померлих! А ще, ви звертали увагу на те які прізвища викарбувані на плитах меморіалу? Таке враження що розстріляні євреї - це наші герої-захисники. А меморіали, де лежать справжні захисники, у нашого населення і чиновників чомусь не в пошані.

    Anonymous reply Anonymous

    а им покуй!

    Anonymous reply Anonymous

    Да, ведь основные потери в ВОВ понесли евреи

    Anonymous reply Anonymous

    в ташкенте, под зонтиком.Пылюка в глаза насыпалась. потому что песку везде много. а деревьев -нет.
  • Anonymous

    Останній призов який встиг повоювати, народжні до травня 1927 р.н.Тобто ветеранам, які встигли хоч на недовгий час попасти на фронт зараз мінімум 86 років!!! Якщо взяти, ще війну з Японією народжені до вересня 1927.
  • Anonymous

    Ще добре, якщо є хоч з Ташкентськооо фронту. Скоріше всього радянські відставники яких повно у Вінниці

    Anonymous reply Anonymous

    А военные - отдельная тема. Как льготы. лучшие санатории на Черном море. путевки. оздоровление. зарплата. жилье - так ИМ. А как Родину защищать - так всеобщая демобилизация. Воендамы - вообще дуры конченые с понтами.Как начнет рассказывать КАК ей тяжело было служить ( в Чехии. в Венгрии. в Германии). так хоть сбросьтесь им.А сама пенсию получает - мама не горюй. за мужа. за тыловую крысу. . которая всю службу солдат до самоубийства доводила и баб чужих в гарнизонах пользовала. Есть такая профессия - родину расхищать
  • Anonymous

    90 відсотків з них - ветерани Ташкентського фронту
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:04 На Донеччині загинув Юрій Іванина з Іллінців 20:18 Вінничан запрошують на відкриття фотовиставки Максима Кривцова на псевдо «Далі» 19:35 У першому кварталі понад 320 переселенців знайшли роботу на Вінниччині. На яких підприємствах? 19:12 До Міжнародного дня сім'ї у Вінниці проведуть захід «Сильні, вільні та спортивні» Від читача 13:38 На Вінниччині відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 18:44 Після десятків років занепаду легендарний «Шоколадний будинок» відреставрували. Ми побували всередині play_circle_filled 18:23 До п'яти років за ґратами засудили бухгалтерку за привласнення бюджетних коштів 18:05 У Вінниці складно врятувати безпритульну тварину? Історія загибелі кота оголила великі проблеми photo_camera 17:19 Нічний дебош у Вінниці: п'яні хулігани розбили вікно та шуміли у під'їзді photo_camera 17:08 Кому належить недобудова на Соборній? І ще про історію її «вічного ремонту» photo_camera 16:19 Минулої доби у двох ДТП травмувалися троє дітей та троє дорослих photo_camera 15:25 На війні загинув легендарний боєць «Азова» 21-річний вінничанин Назарій «Грінка» Гринцевич play_circle_filled photo_camera 14:22 Захисник з Вінниччини Василь Грабійчук отримав нагороду від Головкома ЗСУ photo_camera 14:20 Від шпаклівки до декору: Як «ВінЄвроБуд» вчить дітей креативності та майстерності (новини компаній) 13:21 У восьми криницях Вінниці виявили неякісну воду. Адреси 12:23 З початку травня на навчальних автівках змінилося маркування 11:51 Запустили масштабний волонтерський проєкт «Подільські дрони». Мета — збирати по тисячі FPV щомісяця photo_camera 11:25 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:21 Небайдужі вінничани повідомили патрульним про п'яного водія photo_camera 10:23 Без води та світла. Де у Вінниці 7 травня відключатимуть послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up