У Вінниці можна модно та недорого одягнутись у бутіках

У Вінниці можна модно та недорого одягнутись у бутіках
Три нових бутіки модного одягу європейських брендів відкрилися у Вінниці. Ціни на одяг середні та середні мінус – шорти, штани, кофтинки, футболки, блузи, сукні можна купити за 200-400 гривень

 Магазини європейських брендів «Bershka», «Stradivarius» та «Pull & Bear» відкрилися у Вінниці в «Магіцентрі». Всі вони належать іспанському міжнародному холдингу «Inditex group», який входить в першу трійку світових виробників стильного одягу за демократичними цінами. В Україні раніше вони були представлені лише в містах-мільйонниках Одесі, Дніпропетровську, Львові, Донецьку, Харкові та Києві.
- Основні складові успіху «Індітекс Груп» - це модний дизайн, якісні матеріали, невисокі ціни та регулярне оновлення асортименту, кожні два тижні. Саме ці якості задовольняють запити модниць і модників по всьому світу. Тепер вінничани, не покидаючи рідного міста, також зможуть оновлювати гардероб одягом, який не поступається дорогим моделям колекцій будинків моди Парижу та Мілану, - каже керівник відділу реклами «Магіцентру» Інна Лужецька.


«Bershka» і «Pull & Bear» - це повсякденний невимушений молодіжний одяг та аксесуари, що враховують нові стильні тенденції двадцять першого століття. «Stradivarius» - це широкий асортимент трендового повсякденного та елегантного одягу для молодих чоловіків і жінок, що підкреслює оригінальність образу. Цінова політика брендів – середня та середня мінус. Тобто, шорти, штани, кофтинки, футболки, блузи, сукні можна купити за 200-400 гривень.
- Я дуже задоволена відкриттям цих магазинів. Я собі вибрала красиву та модну сукню лише за триста гривень. Взагалі, ціни дуже демократичні, - каже вінничанка Анна Рудницькі.
Правда, відкриття нових магазинів по душі далеко не всім вінницьким модникам. Переживають, що тепер виглядатимуть, як усі.
- Мені не дуже подобається, що тепер усі, навіть ті, хто зовсім не слідкує за модними тенденціями зможуть придбати трендові речі. Раніше за ними спеціально доводилось їхати в Київ, тому виглядали стильно та модно, а не як усі, лише справжні знавці моди, - каже вісімнадцятирічний Андрій Хміляр.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (42)
  • Anonymous

    щодо магазинів то ті хто одягались на ринку так і будуть,а поява нових бутіків нічого не змінює.
  • Anonymous

    *Хмиляр, извините)
  • Anonymous

    Ну кто же этот ОБОЖЕАНДРЕЙХМИЛЬ, этот идол моды, эталон мужского стиля, покажитесь, скажите где вас найти. И расскажите где вы берете деньги на то, чтобы покупать себе вещи в Киеве в специальных бутиках для стиляг? Мама дает? Или папа?
  • Anonymous

    в бутіках вдягаються гомики!

    Anonymous reply Anonymous

    Ага, всі інші одягаються вдома, а в бутіки ідуть уже одягнутими!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:16 Підстанція обленерго знеструмлена через падіння уламків ворожого безпілотника 11:57 Зірковий український комік Влад Шевченко вперше стане батьком 11:19 У Гайсині врятували 84-річну жінку та чотирирічну дитину з задимленого під'їзду 10:41 Гучно було і на Вінниччині: вночі ворог знову атакував нас ударними «шахедами» Від читача 21:52 Підтримайте, будь ласка, петицію. Резервні голоси 🚨🚨🚨 10:27 Вінниця прощається із полеглим 23-річним воїном Олександром Лєсніком 09:15 Тульчинський захисник Денис Грінзіцький отримав «Хрест хоробрих» 08:27 Сьогодні вітаємо Христину та Павла. Історія, іменини та прикмети 18 травня 08:12 В завершальному матчі сезону «Нива» в гостях розгромила «Реал Фарму» 21:01 Військовий Василь Мусійчук отримав «Хрест хоробрих» з рук Головкома ЗСУ 20:25 Посилення мобілізації з 18 травня: до чого готуватися військовозобов'язаним, розповідає адвокат 20:09 Де отримати юридичну та психологічну підтримку жертвам сексуального насилля під час війни 19:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 18 та 19 травня 18:33 Україну накриє хвиля спеки: синоптики прогнозують аномальне потепління 18:00 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 17:59 Директор вдарив учня, батько якого на фронті? Поліція розслідує скандал у ліцеї 17:48 Можна навіть онлайн: від завтра чоловіки повинні оновити свої облікові дані 17:04 Пасажирка загинула внаслідок ДТП біля Тульчина. Водій був п'яний 16:43 «Буває телефонують і кажуть, що сітка вже не потрібна…» Розповідаємо про волонтерів з «Замасковані» photo_camera 16:30 Чим зайняти дітей влітку. Огляд літніх таборів, гуртків у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up