У Гайсинському районі з водойми дістали тіло потопельника

У Гайсинському районі з водойми дістали тіло потопельника
Фото ілюстративне
  • Сьогодні, о 10.00 рятувальникам надійшло повідомлення від чергового поліції про те, що в селі Краснопілка Гайсинського району у місцевому ставку знайшли людину без ознак життя.

Як повідомляють на сторінці Головного управління ДСНС України у Вінницькій області, бійці ДСНС дістали тіло загиблого 46-річного чоловіка з водойми та передали правоохоронцям, які наразі встановлюють причину, що призвела до загибелі людини.

Рятувальники Вінниччини звертаються до громадян з проханням дотримуватися елементарних правил поведінки під час відпочинку на та поблизу водних об'єктів:

  • Купайтеся там, де безпечно. Для відпочинку слід обирати водойми, на яких офіційно дозволено купання та облаштовані пляжі.
  • Батькам не варто відпускати неповнолітніх дітей купатись самих або в компанії однолітків. Діти мають бути постійно в полі зору.
  • Після тривалого перебування на сонці не пірнати у воду з розбігу, заходити поступово, можна спочатку змочити тіло водою. Різка зміна температури дуже небезпечна для людського організму, особливо для людей з хворим серцем.
  • Якщо ви у воді відчуваєте, що втрачаєте сили або тіло зводять судоми або ж ви побачили людину, що тоне, а самі не вмієте плавати, не соромтеся, кличте на допомогу.

Детальніше про правила поведінки на воді читайте у нашому матеріалі.

Відео дня

 

Читайте також:

З водойми на Вінниччині дістали тіло 57-річної жінки

На Вінниччині рятувальники дістали з водойми потопельника

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up