Три дні даруватиме вінничанам святковий настрій фестиваль «Руками створена краса»

 Три дні  даруватиме вінничанам святковий настрій фестиваль «Руками  створена краса»
4-6 грудня в експоцентрі Вінницької торгово-промислової палати відбудеться виставка-ярмарок «Руками створена краса». Захід поділений на три тематичні дні: «Вмію в'язати – хочу показати», «Я – волонтер! І я цим пишаюсь!», «З Новим роком, рідна Вінниця».

Ініціаторами фестивалю «Руками створена краса» стали ГО «Гармонія» та БФ «Подільська громада». Офіційне відкриття відбудеться 4 грудня о 11:00.  Темою першого фестивального дня буде «Вмію в'язати – хочу показати». В цей день люди, котрі не вміють в'язати,  можуть навчитись цій справі на різноманітних майстер-класах. Майстер-класи проводитимуться для людей різного віку. На конкурсі «Моя бабуся в’яже»  відвідувачі зможуть побачити вироби любителів ручного в’язання. Також до цього тематичного дня було презентовано ще три нових «одягнених» дерева по вулиці Соборній біля торгово-промислової палати. Тепер Вінниця має вже три «одягнених дерева».
Впродовж трьох днів фестивалю кожен бажаючий може взяти участь у грі «Таємний друг». Для цього потрібно заповнити анкету учасника, вказавши своє ім’я, прізвище, по-батькові, адресу проживання та своє захоплення. Далі заповнену листівку потрібно опустити в Скриню дружби. Після того обрати свого «таємного друга» у іншій скрині та виконати його бажання на будь-яке новорічне свято, розпочинаючи з дня Святого Миколая й закінчуючи Різдвом.
4-6 грудня  діятиме Казкова долина, де кожен відвідувач зможе сфотографуватись з казковими героями, виготовити власноруч маски казкових героїв, взяти участь у вікторині та розгадати кросворди.
Другий день фестивалю пройде під гаслом «Я волонтер. І я цим пишаюся». Ярмарок відкриється об 11:00. В цей день відбудеться фотовиставка з життя різних волонтерів та прикладими гарних справ. З 13:00 розпочнуться майстер-класи, присвячені гарним справам, а з 14:00 тренінги по волонтерству. В цей день також відбудеться круглий стіл по розвитку волонтерства в Вінниці та обговорення Центру волонтеріату. Демонструватимуться фільми, ролики та мультики про добро.
Протягом трьох днів кожен бажаючий допомогти діткам з інтернатів може принести речі, продукти та іграшки й залишити їх у Скрині добра.
Темою останнього дня фестивалю стане «З Новим роком, рідна Вінниця». Ярмарок почне роботу о 10:00. Кожен вінничанин зможе написати привітання рідному місту на ялинковій іграшці та прикрасити нею Новорічну ялинку, розміщену у виставковому центрі. Під час новорічних майстер-класів виготовлятимуть ялинкові прикраси, маски та різні святкові дрібнички. Діятиме виставка Еко-ялинка, Казкова долина, триватиме гра «Таємний друг». Відбудеться ігровий карнавал для дітей, де вони співатимуть пісні, водитимуть хороводи та братимуть учать у різноманітних конкурсах з Дідом Морозом. Також кожен зможе виготовити новорічні листівки для дітей з інтернатів і отримати за це подяку від Діда Мороза.

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:12 До Міжнародного дня сім'ї у Вінниці проведуть захід «Сильні, вільні та спортивні» 18:44 Після десятків років занепаду легендарний «Шоколадний будинок» відреставрували. Ми побували всередині play_circle_filled photo_camera 18:23 До п'яти років за ґратами засудили бухгалтерку за привласнення бюджетних коштів 18:05 У Вінниці складно врятувати безпритульну тварину? Історія загибелі кота оголила великі проблеми photo_camera Від читача 13:38 На Вінниччині відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 17:19 Нічний дебош у Вінниці: п'яні хулігани розбили вікно та шуміли у під'їзді photo_camera 17:08 Кому належить недобудова на Соборній? І ще про історію її «вічного ремонту» photo_camera 16:19 Минулої доби у двох ДТП травмувалися троє дітей та троє дорослих photo_camera 15:25 На війні загинув легендарний боєць «Азова» 21-річний вінничанин Назарій «Грінка» Гринцевич play_circle_filled photo_camera 14:22 Захисник з Вінниччини Василь Грабійчук отримав нагороду від Головкома ЗСУ photo_camera 14:20 Від шпаклівки до декору: Як «ВінЄвроБуд» вчить дітей креативності та майстерності (новини компаній) 13:21 У восьми криницях Вінниці виявили неякісну воду. Адреси 12:23 З початку травня на навчальних автівках змінилося маркування 11:51 Запустили масштабний волонтерський проєкт «Подільські дрони». Мета — збирати по тисячі FPV щомісяця photo_camera 11:25 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:21 Небайдужі вінничани повідомили патрульним про п'яного водія photo_camera 10:23 Без води та світла. Де у Вінниці 7 травня відключатимуть послуги 10:07 Дрони з Калинівки випробували на полі бою. Робити їх самотужки дешевше і швидше photo_camera 10:03 Олег Мейдич: «Закон про легалізацію грального бізнесу взагалі має бути скасований» (Прес-служба ВО "Батьківщина") 09:48 Через важку хворобу перестало битися серце воїна-добровольця Володимира Савуляка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up