ТОП-6 подій цього тижня для бізнесу і саморозвитку

ТОП-6 подій цього тижня для бізнесу і саморозвитку
  • Ми всі прагнемо змін і нових знань. Сьогодні безліч курсів, тренінгів та семінарів дають можливість за короткий термін опанувати нову професію, підвищити свою кваліфікацію або знайти нові захоплення. 
  • Тому ловіть підбірку найцікавіших івентів цього тижня у Вінниці.

 

Workshop: Design & Architecture 

У рамках проекту «Школа комунікації для бізнесу» у креативному просторі CHERDAK відбудеться workshop Design & Architecture. Архітектор Владислав Голдаковський (у його професійному портфоліо готель «Mercure» в Києві, ТРЦ «М.Пасаж» в Гатному, кавові центри «Fresh Black», Арт-Завод «Платформа», Простір для ідей «CHERDAK» у Вінниці та інші) проведе 5-ти годинну зустріч, яка включатиме лекцію формату «питання-відповідь» та стратегічну сесію зі створення рішень для Вінниці. Захід розрахований на дизайнерів, архітекторів, забудовників та бізнесменів, які працюють із дизайнерами або планують. 

Лекція про актуальні питання сучасної архітектури та дизайну, а також їх вплив на бізнес та залучення коштів. 

Коли: 25 вересня о 15:00 
Вартість: вхід безкоштовний за попередньою реєстрацією 
Де: CHERDAK

Освіта в Австрії та Німеччині: те, чого не розкаже інтернет

Про перспективи навчання в Австрії та Німеччині розповість Dmytro Vyhovskyy. Спікер на власному досвіді пройшов шлях від зміни країни до здобуття диплому європейського зразка. Захід буде корисним тим хто хоче поїхати навчатися, але не знає з чого почати.  

Відео дня

Дмитро розповість як обрати університет та спеціальність, на що звернути увагу при переїзді та як швидше адаптуватися у чужій країні. Про всі нюанси вступної кампанії вже цієї п‘ятниці. 

Коли: 27 вересня, о 18:00 
Вартість: безкоштовно, за попередньою реєстрацією 
Де: ТРЦ «Мегамолл»

HR Friday: Бренд роботодавця у рекрутингу і не тільки

Львівська бізнес-школа та магістерська програма МА in Human Resources & Organization Development. На семінарі підніматимуть питання трендів і тенденцій сучасного ринку праці. Тетяна Пашкіна – HR-експерт і саме вона розкаже про оцінку впливу репутації роботодавців на ефективність роботи з персоналом. 

Зустріч буде корисна для фахівців з персоналу, HR-маркетингу, з внутрішніх комунікацій та керівників цих функцій.

Тетяна Пашкіна – HR-експерт сайту rabota.ua. За освітою інженер та психолог. У сфері управління персоналом – 20 років, останні 7 – працює у сфері HR-маркетингу та аналітики. Автор понад 1 000 публікацій, колуміст HB Бізнес, Forbes та інших медіа. Співавтор курсу «Як знайти роботу своєї мрії»

Коли: 27 вересня, 18:00
Вартість: 250 гривень, попередня реєстрація 
Де: HUB Місто змістів 

Як відкрити кав'ярню і не прогоріти? 

Кав‘ярні – це популярний бізнес, який сьогодні приносить дохід тим, хто вміє правильно налагодити всі процеси. Якщо ви довго мріяли, то цей тренінг відповість на найпопулярніші питання і в результаті ви дізнаєтеся як правильно обрати місце розташування. Говоритимуть про бюджет, необхідне приладдя та виграшну назву. Приділять час і питанням дизайну і реклами. Власне, все від А до Я. 

Коли: 28 вересня 
Вартість: 250 гривень 
Де: вул. Соборна, 34 

Teachers’ Upgrade 5

Тренінг для молодих викладачів англійської та для тих, хто знаходиться в постійному пошуку вдосконалення. За п‘ять годин тренінгу учасники зможуть покращити техніку викладання, дізнатися як правильно розвивати адаптивне мислення. На тренінгу розкажуть як правильно працювати із фільмами мовою оригіналу. Захід складатиметься із 10-ти практичних вправ, які  проводитимуть два спікери – Оксана Мельніченко – Cambridge-cертифікований (сертифікат ТКТ) викладач з досвідом роботи з 2006 року. Працює в Коучинг Центрі LearnEnglish. Та Альона Несмiян – тренер з англійської мови з 2009 року, викладач General & Business English (для корпоративних студентів та індивідуально) з досвідом роботи усним перекладачем в круїзній компанії і письмовим перекладачем в бюро перекладів.

Коли: 28 вересня 
Вартість:Early Birds-600 грн – передоплата за посиланням, Sleepy Owls-700 грн – оплата на місці у день події
Де: Креативний простір «Артинов»

Виставка «Освіта за кордоном»

Ще одна подія, яка дасть більше уявлення про освіту за кордоном. Але географія вищих навчальних закладів ширша: Канада, Велика Британія, США, Німеччина, Франція та інші. На виставці розкажуть про перспективи навчання у різних країнах, а також познайомлять із предстаниками зарубіжних вишів. Крім того, прямо на виставці можна буде перевірити свій рівень знань з англійської. 

Коли: 29 вересня, 13:00 
Вартість: безкоштовно, за попередньою реєстрацією
Де: конференц-зала готелю «Франція»

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ols Kat

    А это вообще нормально призывать молодежь свалить из страны? Они ж могут и не вернуться

    Грицько Штахета reply Ols Kat

    Хай валять - мені більше грошей буде. А то понабирають м'яса з вулиці - "войти в Айти" воно хоче, а робити нічого не хоче.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up