Сумо, айкідо та кендо: у Вінниці провели майстер-класи із японських бойових мистецтв

Сумо, айкідо та кендо: у Вінниці провели майстер-класи із японських бойових мистецтв

Кожен, хто був присутній на заході, після показових виступів майстрів, міг спробувати на собі прийоми того бойового мистецтва, яке прийшлося до вподоби

На фестиваль "Дні Японії у Вінниці"  до міста з’їхалися представники шкіл японських бойових мистецтв з усієї України. Майстри показували лиш основні бойові техніки, а їх виступи тривали щонайбільше хвилин по десять. У залі та на трибунах яблуку ніде було впасти - охочих подивитися на витончені, але смертоності прийоми було дуже багато. Ведуча заходу у перервах між виступами коротко розповідала про кожне бойове мистецтво та пояснювала глядачам основні правила поєдинку, які, звичайно ж, різнилися від школи до школи.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Юра

    мені цікаво, попадеться тому мастеру з айкідо боксер, що він йому буде робити? боксер явно не буде за руки хапати

    Глядач reply Юра

    Коли попадеться, тоді і буде вирішувати що робити.

    З.А.Глядач reply Юра

    Якщо це майстер,то він справится з боксером. Але за умови,що це дійсно Майстер,а не таке :(( як на відео.

    Глядач reply З.А.Глядач

    Для початку на відео показові виступи. Показовий виступ перш за все має на меті донести інформацію до глядача. Бойові мистецтва мають одну з головних складових швидкість. Непідготовлений глядач (у т.ч. Н.А.Глядач)  передивляючись спаринги на їх природній швидкості багато чого не зрозуміє, тому показові виступи дещо уповільнені учасниками спарингу. Ну і звісно важко сперичатись з диванними експертами у всіх галузях :)

    З.А.Глядач reply Глядач

    Якраз,саме показові виступи мають виконуватися справжніми майстрами. Адже показовий виступ-це своєрідна реклама і там потрібно ПОКАЗУВАТИ "товар лицем". А що стосується "непідготовленого глядача",то нехай йому навіть "покроково" все покажуть,він все одно мало що зрозуміє.
  • З.А.Глядач

    На другому відео уке падає,наче мішок з...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 21:11 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up