Переможці турніру з армрестлінгу отримали по сто гривень

Переможці турніру з армрестлінгу отримали по сто гривень
До транспортного коледжу з’їхалися спортсмени із області, щоб визначити, хто сильніший. А переможці отримали не тільки грамоти й медалі, а й грошові премії.

 У спортзалі транспортного коледжу зібралося кілька сотень спортсменів та вболівальників. Сьогодні, 20 жовтня, тут відбувся відкритий турнір з армрестлінгу. Усього в змаганнях взяли участь 70 учасників у чотирьох вагових категоріях. Спортсмени приїхали із різних куточків Вінницької області.
- Ми пропагандуємо здоровий спосіб життя – саме це є метою проведення цих змагань, - каже директор Вінницького транспортного коледжу Михайло Фаліштинський. – У нашому коледжі навчається переважно молодь з районів, яка приїхавши до міста прагне себе реалізувати – хтось шукає себе у нічних клубах і вештається казна-де, а хтось займається спортом.


Змагання у транспортному коледжі проводять вже вдруге. Організували змагання обласна федерація з армрестлінгу та транспортний коледж.
- У минулому році ми провели закриті змагання для своїх студентів, а їм так сподобалося, що ми вирішили провести їх і цього року, - каже Михайло Фаліштинський. – Щоправда тепер змагання стали відкритими – у них беруть участь студенти із різних навчальних закладів.
Цей вид спорту є не настільки легким, як здається на перший погляд. Адже, для гарних результатів, потрібно постійно тренувати зв’язки рук.


- Щоб зв’язки рук зміцніли потрібно чотири роки, - каже президент федерації армрестлінгу Дмитро Коленко.
Однак декому вдається досягти непоганих результатів за невеликий проміжок часу. Це все залежить від наполегливості та фізичної підготовки спортсмена.
- Я беру участь вперше і майже не тренувався, але це не завадило мені показати хороший результат, - каже призер змагань Олег Острогруд.

Відео дня
>
У змаганнях перемогли: у ваговій категорії до 65 кг – Станіслав Курята, до 75 кг – Борис Романов, до 85 кг – Олександр Щерба, і в категорії понад 85 кг – Данило Процаг.
Переможці змагань отримали медалі, грамоти та грошову винагороду: перші місця – отримали по 100 гривень, а другі і треті – по 50 гривень.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:41 У благодійному матчі профі з «Чайки» подужали аматорів з «Універ-Динамо» 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 13 по 20 травня, які ви могли пропустити 20:11 Ювілей Барської організації незрячих відзначили змаганнями з інтелектуальних ігор 20:11 Олександр Князь отримав грошовий сертифікат від Головнокомандувача ЗСУ Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 19:45 Мандрівка в минуле: що стояло на місті апеляційного суду та які будівлі були поруч play_circle_filled photo_camera 19:02 Вінницький айтішник потрапив у рейтинг найвпливовіших акаунтів в українському LinkedIn 18:28 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну 17:15 У п'яти районах та Вінниці горів сухостій і очерет 16:47 Найвужчий готель на Соборній. Розповідаємо історію дому Райхера photo_camera 16:34 На Немирівському шосе Skoda перекинулася після зіткнення з Honda play_circle_filled photo_camera 16:32 «Це рівень дю Солей!» Вражаюче шоу «ALICE» 31 травня вперше у Вінниці play_circle_filled photo_camera 15:29 Чоловік з Вінниці вступив до армії рф та воював за окупантів. Його заочно засудили до 14-ти років 15:25 На чемпіонаті з футболу пролунав гімн під музичним супроводом сержанта 59-ї бригади play_circle_filled 14:18 Які переваги та недоліки в законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 13:11 Просять присвоїти звання Героя України Дмитру Буздугану 12:27 Через пожежі без дахів залишилися два будинки — в Морозівці та Петрику 11:23 Вінниця в Instagram. Кращі фото за 13 — 19 травня photo_camera 10:41 У Рибчинцях екологи виявили незаконну копанку 10:26 Вінниця прощається із полеглим воїном-добровольцем Олександром Михальнюком
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up