Перекрита Стрілецька та затримані з “кастетом”: як копи шукали нападників на військову частину

Перекрита Стрілецька та затримані з “кастетом”: як копи шукали нападників на військову частину
  • Повідомлення про напад з’явилось у телеграм-спільноті і через 5 хвилин було видалено
  • Поліцейські затримали двох хлопців - один із них тримав у руках предмет, схожий на кастет
  • Вартовому вдалося відбитися, а справжні зловмисники тут же втікли. Їх ще шукають

На початку 11 години ночі 24 листопада у телеграм-спільності “ДТП-ПРОБКИ ВИННИЦА” з’явилось повідомлення про те, що рух по Стрілецькій заблокований. Один із учасників спільноти написав: “це напад на вч(військову частину - авт.)”. Через хвилин 5 цей запис - і ще двійко жартів про “чорну п’ятницю у військовій частині” був із переписки видалений.

Анна Олійник, очільниця Відділу комунікації Нацполіції у Вінницькій області, у Фейсбуці написала одному із журналістів, що інформація про напад ще непідтверджена.

О 23.30 журналіст була на місці подій: Стрілецька на перехресті із Винниченка дійсно виявилася перекрита “Пріусом” - і так аж до її перехрестя із провулком Литовським. Біля контрольно-пропускного пункту стояло із 6 поліцейських, ще п’ять були по периметру.

Відео дня

Двоє із них розмовляли із двома молодими хлопцями та жінкою у цивільному. Як виявилось за пару хвилин потому, “Пріуси” стояли тут не через них.  Хлопці просто потрапили під особливо пильне око полісменів: у цей час якраз велись пошуки зловмисників, і у одного із хлопчаків виявили предмет, схожий на кастет(все-таки не кастет - авт.). Про це журналісту розповів один із поліцейських, який попросив не називати його ім’я та прізвище. Він же зазначив, що інші слідчі дії зараз проводяться всередині військової частини 1660 Повітряних сил ЗСУ.

— Нібито двоє здійснили напад на вартового. Йому вдалось відбитися, а їх зараз шукають, - сказав він.

Потім вже  десь у 00.00 у Фейсбуці з’явився коментар від командування повітряних сил ВСУ.

“У Вінницькому гарнізоні чатовий попередив спробу нападу на військовий об’єкт

Сьогодні, 24 листопада, близько 22.00, невідомими особами було здійснено спробу нападу на чатового однієї з військових частин Вінницького гарнізону

Військовослужбовець виконуючи обов’язки у варті, чіткими та рішучими діями попередив напад невідомих осіб на військовий об’єкт, оперативно повідомивши про порушників до вартового приміщення. В лічені хвилини на допомогу чатовому прибула оперативна група підсилення. Правопорушники вдалися до втечі.

Жертв і поранених з боку військовослужбовців військової частини немає, зброя та боєприпаси в наявності.

У зазначеній військовіій частині працюють представники правоохоронних органів, організовано розшук зловмисників.

Керівництво Вінницького гарнізону вкоторе наголошує, що особовий склад який виконує завдання по охороні військових обєктів завжди несе службу пильно, не піддається на провокації і готовий застосовувати зброю відповідно до вимог Статуту гарнізонної та вартової служб Збройних Сил України”.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Жора

  • Жора

    Йовбак Винница
  • Жора

    Йовбак  Мукачево
  • Жора

    Бандиты  уже подписали  кому то приговор, у нужно было оружие отобрать у постового чтобы сделать заказное убийство.  В МВД не знают  кто в Виннице выполняет заказные убийства?  Тогда за что вы там получаете зарплату?)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up