Одна поїздка у вінницькому екскурсійному потязі коштуватиме 25 гривень для дітей і 35 – для дорослих

Одна поїздка у вінницькому екскурсійному потязі коштуватиме 25 гривень для дітей і 35 – для дорослих
Вінницький екскурсійний потяг прокатав першу партію бажаючих. Сьогоднішня поїздка була безкоштовною. Але за наступні доведеться заплатити: 25 гривень за дитину, та 35 – з дорослого.

На даний час єдиним маршрутом потяга є Набережна (від готелю Південний Буг – вул. Соборна). Далі, за словами начальника відділу молоді та туризму Вінницької міськради Руслана Панфілова, розглядаються інші маршрути. В тому числі, до музею ім. Пирогова.

Виявилось, що вінницький екскурсійний потяг не новий, він уже був у використанні. Хоча, ззовні він виглядає досить пристойно при тому, що ремонту він не підлягав.

Відстань від Набережної до Соборної (з врахуванням того, що він об'їжджає по вул. Нанесена) долає за десять хвилин. Правда, на самій Соборній, на брущатці, потяг непогано потрушує, тому він намагається їхати по трамвайних коліях.

Відео дня
> Потяг розрахований на 56 місць. Його ціну інвестор тримає в секреті, але як каже Руслан Анфілов, мінімальна ціна таких потягів, які були у використанні складає 120 тисяч євро.

 

 

Читайте також: Вінницький екскурсійний поїзд курсуватиме від Набережної до Соборної

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Anonymous

    хи хи хи
  • Anonymous

    За 120 тыс эвро можно было неоплатн двухэтажный взять и возить людей, а не даунов в открытой телеги которые дышат свежими выхлопами от депутатских джипов, которым по**й знаки и они шастают по соборной взад и вперед!
  • Anonymous

    Походи по базару, пошукай-поторгуйся(:joy:)
  • Anonymous

    Занадто дорого!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up