Нетбук від “RIA” та переможців «Народного бренду» отримала Владлена Левадна з Вінниці

Нетбук від  “RIA”  та переможців «Народного бренду» отримала Владлена Левадна з Вінниці
На нагороджені переможців «Народного бренду» у Вінниці обрали читачку, що проголосувала за свою улюблену торгову марку на сайті http://vn.20minut.ua, і виграла нетбук. Її номер телефону став «найвезучішим» з одинадцяти тисяч шістсот сорока шести номерів учасників голосування

 Номер мобільного телефону вінничанки Владлени Левадної обрали переможці «Народного бренду», називаючи випадкові цифри на церемонії нагородження в ресторані «Art-House». Таким чином вони визначили його з одинадцяти тисяч шістсот сорока шести номерів номерів вінничан. Владлена отримала нетбук від “RIA” за участь у голосуванні у конкурсі «Народний бренд» на сайті http://vn.20minut.ua.
- Коли мені подзвонили, що я виграла нетбук за участь у голосуванні на сайті «20 хвилин», я не одразу пригадала про що йде мова. Віддала свій голос за один з дитячих магазинів Вінниці більше місяця тому. Потім подумала, що мене розігрують. Але все-таки прийшла в визначений час, про який мене повідомили телефонним дзвінком, в редакцію газети “RIA” та отримала свій подарунок. Усі новини нашого міста я дізнаюсь саме з сайту «20 хвилин», тому мені вдвічі приємно отримати за це ще й подарунок, - каже Владлена Левадна.

Магазин, за який віддала свій голос Владлена переможцем не став, у номінації «Дитячий магазин» найбільшу кількість голосів набрала мережа магазинів «Престиж Kids», «Престиж Юніор». Цього лідера та ще тридцять одного переможця «Народного бренду-2011» медіа корпорація «RIA» нагородила почесними дипломами та статуетками богині Ніки 22 грудня в ресторані «Art-House».

Відео дня
>

Переможці «Народного бренду - 2011»
1. Інтернет-магазин
ambar.ua
2. Автосалон
Nissan
3. Автосервіс
АТЛ
4. Агентство нерухомості
Олімп
5. Аптека
Авіценна
6. Банк
Приватбанк
7. Виробник вікон (встановлення і продаж)
КОРСА
8. Весільний салон
Slanovskiy
9. Дитячий магазин
Престіж Kids, Юніор
10. Кафе, бар, ресторан
Мандрівник
11. Місцевий виробник
Roshen
12. Магазин автозапчастин
Кар-Мен
13. Магазин одягу
Володарка
14. Магазин побутової техніки
Comfy
15. Магазин сантехніки та кераміки
Аріта

16. Меблевий магазин (фірма)
Меблевий центр "АРТЕМ"

17. Медичний центр
Альтамедика

18. Нічний клуб
Спорт-Тайм
19. Магазин взуття
4 сезони
20. Салон краси
Модерн
21. Сауна
Ніагара
22. Спортзал (клуб)
СКА
23. Стоматологічна клініка
Рапід
24. Страхова компанія
Страхова група "ТАС"
25. Супермаркет
Грош
26. Служба таксі
«Бліц-таксі» 555-444
27. Торговельний центр
ТРК "Магіцентр"
28. Туристичне агентство
Love Travel
29. Магазин будівельних матеріалів
Епіцентр
30. Фірма-продавець комп’ютерів та комплектуючих
EuroMobile
31. Фотостудія
Зорій Файн (Фото Файн Студія)
32. Ювелірний магазин
Діадема

Медіа корпорація «RIA» висловлює щиру подяку партнерам акції «Народний бренд – 2011» - агенції з організації свят «5 зірок», службі таксі «Вимпел» 555-777, мережі салонів взуття «4 сезони», супермаркету автозапчастин «Стоп-Транзит», мережі дитячих магазинів «Престиж KIDS», «Престиж Юніор» та ресторану «Art-House».

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (26)
  • Anonymous

    Из-за какого-то обыкновенного нетбука целый сыр-бор коментов разгорелся, тьфу, господа хорошие
  • Anonymous

    Вот выходит Женечка, у Жени всё получится, Ребята не обижают Женечку, Женя встал на место, Женя встал на место, Женя!!!..Петрович молодец! Пам-пам-пам-пам. Петрович, молодец! Вот выходит Аркашечка, Аркаша не репетировал, Стекло разбил в группе, думал я не узнаю, Но я - то всё узнала! Петрович, Молодец!!! Пам-пам-пам-пам. Петрович, молодец! Наконец выходит Петрович, У Петровича всё получается! Ребята похлопали Петровичу, Серёжа, Молодец!!! Пам-пам-пам-пам. Петрович, Молодец!!! Теперь делаем лодочку, плывём вон в ту вот сторону, Ребята не в ту сторону,Петрович, молодец! Пам-пам-пам-пам. Петрович мой сыночек!!!
  • Anonymous

    Уважаемые «доброжелатели», как вы думаете, что мешало руководству RIA втайне от вас отдать Владлене этот ноутбук в качестве новогоднего бонуса просто так, без всякой огласки ? Трудно предположить, что они там до такой степени наивны и недальновидны, что не в состоянии были предвидеть «бурление говн» озабоченных и завистников.

    Anonymous reply Anonymous

  • Anonymous

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:21 У восьми криницях Вінниці виявили неякісну воду. Адреси 12:23 З початку травня на навчальних автівках змінилося маркування 11:51 Запустили масштабний волонтерський проєкт «Подільські дрони». Мета — збирати по тисячі FPV щомісяця photo_camera 11:25 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт) Від читача 13:38 На Вінниччині відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 11:21 Небайдужі вінничани повідомили патрульним про п'яного водія photo_camera 10:23 Без води та світла. Де у Вінниці 7 травня відключатимуть послуги 10:07 Дрони з Калинівки випробували на полі бою. Робити їх самотужки дешевше і швидше photo_camera 10:03 Олег Мейдич: «Закон про легалізацію грального бізнесу взагалі має бути скасований» (Прес-служба ВО "Батьківщина") 09:48 Через важку хворобу перестало битися серце воїна-добровольця Володимира Савуляка 09:18 У Генштабі розповіли про 804-й день війни: найгарячіше на Авдіївському напрямку 08:17 Сьогодні вітаємо Антона та Людмилу. Історія, заборони та прикмети 7 травня 08:00 Як зберегти здоров'я спини, суглобів та куди звернутися при болях у Вінниці (партнерський проєкт) 07:55 Вакансії в Green cool, Грош та 59 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 21:07 На Вінниччині відбудеться ретро-тур найдовшою вузькоколійкою в Європі photo_camera 20:19 У Вінницькій області з початку року народилося 2151 немовля 19:21 Нічні заморозки та погіршення погодних умов прогнозують на Вінниччині play_circle_filled 19:03 Робили все без дозволів: через будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс play_circle_filled photo_camera 18:43 На Калинівщині відкрили меморіальну дошку в пам'ять про полеглого Віталія Кулака photo_camera 18:09 Затримали «бізнесмена», у якого «квиток» до Молдови коштував $9000
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up