На Старому місті монтують світлодіодні ліхтарі

На Старому місті монтують світлодіодні ліхтарі
Сучасні світильники вінницького виробництва здатні економити в п’ять раз більше електроенергії в порівнянні з лампами розжарювання та вдвічі економніші за енергозберігаючі. наразі прокладають лінії зі світлодіодними світильниками на ряді вулиць Старого міста. Завершити роботи планують до кінця квітня.

Вже декілька тижнів триває  проект по реконструкції мережі зовнішнього освітлення вулиць Аграрна, Глінки, Затишна, Грушева, Нахімова,  Молодіжна, провулків Фадєєва, Грушевий, Молодіжний, Добрий, 1-7 тупиків Аграрний.  

- Загальна вартість проекту 1 млн. 195 тис. грн. Ним передбачається змонтувати шафу управління, встановити додатково 46 опор та 196 світильників, прокласти 7,5 км кабелю, - каже в. о. заступника директора департаменту міського господарства Григорій Пурдик. -  На сьогодні всі опори ми вже встановили, змонтовано 9 світильників по вулиці Грушевій. На опорах, що вже були встановлені раніше, замінюємо старі лампи розжарювання на світлодіодні світильники. 

Відео дня

На цей рік також планують  реконструювати  освітлення вулиць квартального комітету «Поділля» та «Царина», на Старому місті. Також у планах реконструкція освітлення пішохідної зони по Хмельницькому шосе та проїзду по вулиці Пирогова. Загалом же на реалізацію всіх чотирьох проектів у бюджету міста передбачено 3 млн. 113 тис. грн. 

На даний час в місті налічується 20 352 світильників, з них енергозберігаючих – 19 841. Світлодіодних ліхтарів по місту встановили вже понад 300. Вони мають  гарантію 10 років, а виробляє їх вінницьке підприємство. 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Дарья

    Молодці, можуть же, якщо захочуть.
  • Denchik

    О, а есть у них свой магазин, наверняка своё будет дешевле чем теже максусы...?!?!?!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 21:11 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят 19:43 На Вінниччині три медзаклади надають безкоштовну допомогу передчасно народженим немовлятам 18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera 16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби 12:42 Наркозбувачка з Вінниці знову попалась на зберіганні наркотиків у великих розмірах photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up