На зупинці Олександра Музики двоє невідомих підрізали продавчиню магазину

На зупинці Олександра Музики двоє невідомих підрізали продавчиню магазину
  • Сьогодні, близько 14.00 на Хмельницькому шосе, 35  в продуктовому магазині стався розбійний напад
  • Двоє чоловіків нанесли тілесні ушкодження жінці і зникли в невідомому напрямку 
  • Їх розшукує поліція. Жінку забрала швидка

 

В невеликий продуктовий магазин, що знаходиться поряд із трамвайною зупинкою імені Олександра Музики увірвалися двоє чоловіків.

— Один високий —  180-185 сантиметрів. Другий нижче — 160-165. Чоловіки нанесли жінці тілесні ушкодження і втікли, — говорить начальник Вінницького відділу поліції  Анатолій Присяжнюк. — В одного з них вона бачила ніж в руках. Зараз продавчиня знаходиться в лікарні, де їй надають медичну допомогу. Ми потім будемо бачити, чи вони із застосуванням ножа наносили тілесні чи пляшкою.

За словами продавчині сусіднього магазину свіжозаморожених продуктів “Еліка”, жінку звати Лариса. Їй 55 років. Нещодавно, 13 вересня, в неї був День народження.

Відео дня

— Мені дівчина переповідала, що нападники зайшли і щось спитали в неї. І тоді, я так розумію, по голові вдарили. Поріз був на лиці біля носу. Лариса вийшла, відкрила двері і просто по них спустилася. Уся в крові, з неї просто .. я навіть не зрозуміла, що це вона. Її поливали водою, трохи змили кров. Викликали швидку. Зазвичай, в магазині двері відкриті. А  це були зачинені, — каже Алла, яка працює в магазині навпроти.

Жінка чула від перехожих, що злочинці довго не затрималися в магазині,  одразу вийшли і сіли в машину, що стояла на дорозі.

Інша дівчина, яка мешкає в цьому районі і час від часу заходить в цей магазин попити кави,  говорить, що касу “обчистити” не могли, адже магазин маленький і красти там нічого. Продаються в основному хліб, ковбаси, цукерки.

— Я її знаю. Так шкода, вона хороша жінка, ніколи не хамила. Серед білого дня таке трапилося! В мене дитина ходить в цей магазин, — каже дівчина. — Сюди постійно малеча заходить за усілякими там жуйками. Зараз просто такий час, що діти якраз йдуть зі школи. А якщо б вони там були...

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (18)
  • Ваня Лета

    Касса не большая, но сейчас конченые ради 200 грн. могут человека избить.
  • З.А.Глядач

    "поряд із трамвайною зупинкою “Олександра Музики”"

    Альбіно,зупинка називається не "Олександра Музики",імені Олександра Музики. Лапки в даному випадку не потрібні.

    Альбина Курбанова reply З.А.Глядач

    Дякую, виправили
  • Задунайский Торонтуй

    Українчиню продавчиню.

    Мешканчиню и улюбленчиню.
  • Oleg Mochulskyi

    Этих с Донбаса пустили, приютили, вот и получите . Может уже начнет доходить до людей, что их пора назад отправлять, желательно в гробах.

    Ваня Лета reply Oleg Mochulskyi

    Олег, привет!

    Purgen Purgen reply Oleg Mochulskyi

    Что ты городишь, убогий? Тебе откуда известно, что преступники донецкие? За базар родители не научили отвечать, так жизнь научит, поверь.

    И может вспомним, что по по закону Савченко на выпускали кучу урок, и атошники через одного на голову пришибленные?

    Костя reply Purgen Purgen

    Не надо вешать лапшу, в городе полно донецких которые грабят и воруют, и др преступления делают. Но мало кто дает заявление в полицию. Донецкие всегда говорят на рус. языке , да и по фейсам видно как бандиты... Они как тараканы лезут из ДНР

    Пупкин Вася reply Костя

     а ты на каком пишешь ?Титульный ты наш !

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:33 Чи вийде з вас кондитер? Тест від «20 хвилин» 15:31 У Хмільнику під час вибуху загинули двоє хлопців. Попередньо — здетонувала граната 15:12 У Вінниці через несправність зайнялася вантажівка 14:04 Смак історії: Клопотенко знімає відео про традиційну кухню Гончарівки play_circle_filled photo_camera Від читача 17:22 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 13:13 Водійка Mazda сіла за кермо п'яною: рівень алкоголю в 14 разів вищий норми photo_camera 12:19 Вчора ворог завдав понад 180 ударів по Україні. Є жертви серед цивільного населення 11:15 Похолодання вже близько: синоптики прогнозують зниження температури до +12°C 10:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:18 Більше десятка вулиць у Вінниці без води та світла. Адреси 09:52 Рецепт до Великодня: Мамина паска завжди найсмачніша, бо вона правильна photo_camera 09:05 Сьогодні — Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 08:40 «Роби так, щоб тебе порекомендували». «ВінЄвроБуд» провели незвичний майстер-клас для дітей (новини компаній) 08:25 Сьогодні вітаємо Петра та Тимофія. Історія та прикмети 3 травня 21:01 У терцентрі відновили заняття з психології: навчаються долати стрес у воєнний час 20:28 Дешевше спекти чи купити? Порахували, у скільки обійдеться великодня паска у Вінниці play_circle_filled photo_camera 20:11 Ліквідували три канали переправлення військовозобов'язаних через кордон play_circle_filled photo_camera 19:15 Дружині та сину загиблого прикордонника Андрія Павлюка вручили орден photo_camera 18:29 Чому тут трапляються ДТП? Розібрали з експертом перехрестя Вінниці з найбільшою кількістю аварій play_circle_filled photo_camera 18:02 Травень-червень без гарячої води: адреси, де проводитимуть ремонтні роботи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up