"Міс Вінниці-2010" стала Юлія Стратегопуло

"Міс Вінниці-2010" стала Юлія Стратегопуло
Новообрана перша красуня міста навчається у Вінницькому торговельно-економічному інституті Київського національного торговельно-економічного університету

Восьме березня Вінниця зустрічає з новообраною першою красунею міста. Новою переможницею щорічного конкурсу краси "Міс Вінниця" стала Юлія Стратегопуло. На думку членів журі, до числа якого увійшли спонсори та партнери конкурсу, із 16 учасниць саме цій красуні найкраще вдалося розкрити свою вроду і артистизм на сцені театру імені Садовського.

Оскільки темою "Міс Вінниця-2010" за задумом хореографа-балетмейстера Сніжани Байделюк та художнього керівника конкурсу Євгена Майданчика була цифра "13", своїми яскравими виходами конкурсантки розкривали загадкову магію числа, яке людство здавна охрестило "чортовою дюжиною". На щастя, конкурс пройшов без ексцесів, тому можна точно стверджувати: своєю красою вінничанки можуть навіть зло перетворити на добро!

Відео дня

- Цього року дівчата, що вийшли до фіналу "Міс Вінниця-2010", напрочуд дружні, відкриті і живі. До фіналу ми готувалися півтора місяця по півтори години три рази на тиждень, - каже хореограф Сніжана Байделюк. - Кожна дійсно гідна корони, але такі правила конкурсу - королевою стає лише одна.

Юлії Статегопуло 18 років. Вона планує працювати менеджером у туристичній індустрії. На конкурс пішла задля нових вражень, знайомства із цікавими людьми і, звісно ж - перемогти. Власні шанси на перемогу оцінювала позитивно - із великою вірою та надією на перемогу. - Всі дівчата мали великі шанси на перемогу, але остаточний вибір залишався за журі. - сказала цьогорічна "Місс Вінниці".

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (97)
  • Anonymous

    Вот здесь хорошая статья о Юлия Стратегопуло : Юлия Стратегопуло

    Anonymous reply Anonymous

    а Юля-то похорошела за год, перекрасилась, округлилась, хорошенькая такая стала, лучше, чем в прошлом году
  • Anonymous

    Винница красивый город. Подтверждаю самые красивые девушки тоже там. К сожалению нам меньше. Полтава.
  • Anonymous

    Самая шикарная была из участниц "Мисс Украина 2010".жаль,что так несправедливо оценивают такие мероприятия!
  • Anonymous

    ты п.дар ты сам не красивый!!!она просто лучшая!!!

    Anonymous reply Anonymous

    Юличка лучшая, неземная красота, а на счет комментариев, все мы очень умные когда на нычку сидим и пишем гадости, а вы победите на конкурсе красоты, хотелось бы увидеть лица тех кто гадости пишет, наверное мисс мира по выигрывали :)

    Anonymous reply Anonymous

    юлька очень красивая в жизни просто фотки неудачные некотырые

    Anonymous reply Anonymous

    СУПЕР)))))))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up