Мешканці Хмільника обурені:- За що меру міста зарплатню на три тисячі підвищили?

Мешканці Хмільника обурені:- За що меру міста зарплатню на три тисячі підвищили?
Під час останньої сесії міської ради меру міста Хмільника, Вінницької області, та його заступникам підвищили зарплатню у півтора рази. Деякі хмільничани не згодні з таким рішенням, а один з депутатів Володимир Шеремета Міської ради Хмільника гостро висловився про чинного главу міста.

Багато розмов викликала у жителів Хмільника новина про те, що меру Василю Грушко на останньому засіданні Міської ради додали 50% до зарплатні. Журналіст RIA відправив офіційний запит, з метою дізнатися, скільки ж отримує зарплатні мер Хмільника.

П'ятидесятичотирирічний міський голова міста Хмільник, регіонал Василь Грушко отримує у 2013 році зарплатню - 9,187 гривень за місяць

Відео дня
>Через декілька днів журналіст отримав відповідь на запит. Виявляється, у 2012 році мер Грушко отримував середньомісячну зарплатню в сумі 6 тисяч 125 гривень, а з нового року, якщо з надбавкою, буде отримувати усі 9 тисяч 187 гривень 50 копійок. Надбавили йому 50 % до зарплатні за високі досягнення у праці та виконання особливо важливої роботи. Газеті по-українськи на рахунок мера висловився депутат Хмільницької Міської ради.
- Жодної заслуги мера Грушка за цілий рік перед містом і мешканцями я не побачив, - говорить депутат Хмільницької Міської ради Володимир Шеремета. - Цього літа він наказав раздовбати нормальний асфальт на центральній вулиці Леніна і постелити новий, і цим зробив ще гірше дорогу. А в другій школі що витворив? З метою якоїсь економії він наказав об'єднати класи і тепер в кожному по 40 чоловік туляться. У Хмільнику немає навіть архітектора, так про яку роботу мера можна говорити? Він тільки хвалиться, що клумбу по вулиці Дзержинського посеред дороги встановив, яка тепер заважає водіям нормально їздити. А нещодавно він ще посприяв у центрі «Рибний магазин» відкрити.

Відповідь на інформаційний запит до Хмільницької міської ради

Також журналіст дізнався, що в одному з дитячих садочків, під час відлиги по стіні текла вода. Завідуюча і вихователі звернулися до мера за допомогою, але той відмовив.
- Він приїхав, подивився на мокру стіну і сказав, що в бюджеті у нього грошей на ремонт немає, що мовляв самі наймайте робітників і робіть ремонт, - говорить вихователька садка Ірина (ім'я змінене). - Та як так виходить, що на дітей грошей немає? Як собі і своїм заступникам, то він підняв у півтора рази зарплати, а як одну стіну в садку відремонтувати, так у нього грошей немає.

Читайте також: Мери міст Ладижина та Хмільника у Вінницькій області отримують більшу зарплатню, чим мер Вінниці - Володимир Гройсман

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Anonymous

    За що підвищили? За просто так! А нам, бедным избирателям, остается только молча проглотить эту радостную новость.
  • Anonymous

    Это называется - ПАКРАЩЕННЯ!
  • Anonymous

    Проста ані Регіанали!

    Anonymous reply Anonymous

    "Мы банда! Мы банда! / Всё равно мы вас обманем, / Всё равно мы вас погубим, / Всё равно мы вас ограбим, / Потому что мы банда." (с)
  • Anonymous

    Якщо ця зарплата спонукатиме його до рішучих і правильних дій, то тільки - за. А як ні, то зробити з нього підарешта
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини 16:23 Понад 200 гектарів лісу вартістю 3,2 млрд грн повернуть у комунальну власність Вінницької області 15:23 Найбільше мікрогрантів на розвиток власного бізнесу видали на Вінниччині 14:45 У Вінниці будують четвертий McDonald`s. Поряд ще зводять п’ятиповерхівку photo_camera 14:25 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 14:23 На пішохідному переході у центрі Вінниці авто збило жінку play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up