Мер Вінниці Гройсман обміняв Toyota на новенький Range Rover

Мер Вінниці Гройсман обміняв Toyota на новенький Range Rover
На днях міський голова Вінниці Володимир Гройсман придбав своє чергове авто.

Тепер мер Вінниці їздить на новому Range Rover чорного кольору, його авто можна впізнати за незмінними номерами «9999». Машина «начинена» бортовим комп'ютером, датчиком світла, системою клімат контроль, підігрівом дзеркал, сидінь, підсилювачем руля, тощо.

- Це мій особистий автомобіль, який я придбав, як і попередні, за власний рахунок, - повідомив "20 хвилин" Володимир Гройсман. – Авто було придбане в київському автосалоні, де я отримав досить хорошу пропозицію. Та й сам автомобіль влаштував мене по співвідношенню: ціна-якість. Коштує він від 1,09 мільйона гривень в базовій комплектації. Відсотків 30 вартості – це податки, тож мені було приємно купувати, знаючи, що частина коштів піде в державний бюджет. Крім того, як і попереднє моє авто, нове теж працює на дизпаливі.

За словами мера, на його попередній Тойоті тепер їздить його батько, з яким вони вирішили фінансове питання полюбовно. Таким чином, Range Rover став вже приблизно 10-12 авто Володимира Гройсмана. 

Відео дня
> Першою машиною, за кермо якої він сів ще у 15 років, була «Нива» його батька, потім майбутній міський голова водив два «жигулі», «ауді», «фолькцваген», а з 2000 року він «підсідає» на Тойоти. Їх у нього було чотири (першою в списку була Toyota Camry). Ще до того, як він став секретарем міськради, в 2005 році, він придбав TOYOTA Land Cruiser Prado. Також мер їздив на Lexus, Volkswagen та Toyota Land Cruiser.

- Любов до Тойот, у мене напевно, залишилась, але якщо раніше, «японці» були кращими по якості від "європейців", то тепер, вони приблизно однакові, - пояснює свій вибір мер. – Адже хочеться мати авто, в яке можна сісти і поїхати. А оскільки по роботі доводиться багато їздити, то авто має бути надійним.  Витримувати різні погодні умови, дощ, сніг, та стан доріг.

Нагадаємо, згідно із декларацією про доходи за 2012 рік сукупний дохід мера та членів його родини склав 1,705 мільйона гривень.

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (93)
  • Anonymous

    Значит ты ни разу не ездил в Киев через Житомир
  • Anonymous

    Причём тут зарплата !? У человека реальный бизнес и реальные доходы,которых не скрывает ! Доколупались до Гройсмана ,,,, Посмотрите какие машины стоят под судами и прокуратурой !
  • Anonymous

    никто никому не платит (пока), реально смотрю на вещи. Город в порядке, не надо ля-ля. Мне комфортно, кому нет - начинайте что-то делать, а то пиZдите только..
  • Anonymous

    Ни гвоздя, ни жезла! ))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:24 СБУ затримала чоловіків, які готували масовані авіаудари по Вінниччині напередодні Великодня photo_camera 11:15 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:17 Тисячі людей прийшли до кафедрального собору Вінниці, аби посвятити великодні кошики photo_camera 09:17 Минулої ночі сили ППО знищили 12 ворожих безпілотників над Україною Від читача 08:29 Укртелеком підвів підсумки першого кварталу 2024 року 09:00 Медогляд дітей: які медичні центри Вінниці пропонують швидке та комфортне обстеження? (партнерський проєкт) 08:17 В Україні відзначають День піхоти ЗСУ. Історія, заборони та прикмети 6 травня 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 29 квітня до 6 травня, які ви могли пропустити play_circle_filled 20:23 Учні сьомого ліцею на благодійному ярмарку зібрали 140 тисяч гривень на безпілотники для ЗСУ 19:42 ІТ-компанія допомагатиме Подільському зоопарку піклуватися про оленів, коней та орланів photo_camera 19:03 У Вінниці відзначатимуть 160-річчя Михайла Коцюбинського. Що саме запланували? 18:15 Субсидії на неопалювальний період: хто отримає автоматично, а кому треба переоформити 17:06 Оля Полякова долучилася до благодійного вечора, де зібрати сім мільйонів на потреби ЗСУ 16:10 Вакцина проти COVID від AstraZeneca може викликати тромби 15:10 Можливі зміни: дати останніх дзвоників та екзаменів у 2024 році 14:30 «Найголовніше, за що ми молимося — за нашу Перемогу». У храмах Вінниці відзначають Великдень play_circle_filled photo_camera 14:25 Українські майстри розписали 800 писанок і встановили рекорд photo_camera 13:13 Нові сектори з пенсійних питань для МВС у трьох областях: де їх знайти 12:34 Суд виніс вирок драгдилеру, який постачав наркотики до колонії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up