Мама полоненого у Слов’янську Віталія Ковальчука просить обміняти себе на сина

Мама полоненого у Слов’янську Віталія Ковальчука просить обміняти себе на сина
Мати Віталія Галина, не знає як визволити власного сина. Зверталася в міліцію, але поки що безрезультатно. В СБУ слідчий Андрій Мироненко лише порадив їхати самостійно та домовлятися з терористами. Жодної іншої підтримки Галині Ковальчук не обіцяли

 - Краще хай обміняють сина на мене, - каже Галина Ковальчук. - Що робити не знаю, міліція хоч робить вигляд, що допомагає, а СБУ взагалі нічого не робить, щоб визволити мого сина.

За словами матері, Віталій був у Слов’янську всупереч своєї волі.

 - Як тільки у нього з’явилася можливість поїхати, він одразу попуткою направився в Харків, - розповідає Галина. - Але машину зупинили на трасі а його затримали. Через що це сталося, я не знаю. Чому він був у Слов’янську я також не розумію. Я розмовляла з деякими людьми зі Слов’янська. Мені сказали що він живий, цілий і не зв’язаний.

Відео дня
> Віталій Ковальчук жив у Києві та навчався у Національному авіаційному університеті. Працював інструктором в тренажерному залі.

Юрій Хорт, який організував зустріч із батьками Віталія розповів, що Віталій утримується всупереч своєї волі.

 - Люди, які його утримують, порушують його конституційне право на свободу пересування, - каже Юрій Хорт. - Ми будемо звертатися в центральні органи СБУ та з адвокатом Валерієм Палієм надаватимо юридичну допомогу та супроводжуватимемо цю справу.

Нагадаємо, зв’язок з вінничанином Віталієм Ковальчук пропав 18 квітня. Його утримують терористи, які захопили місто Слов’янськ. В російських ЗМІ з’явилися сюжети, про те що Віталій брав участь у нападі на блок-пост в ніч на 20 квітня. Разом із тим відео-ролик з цим сюжетом був вивантажений в інтернет ще 19 квітня.

{photo_gallery id=4490|}

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (30)
  • Anonymous

    Порадив би бідолашній мамі триматися подалі від Палія та Хорта. По-перше, вони для тих, хто утримує полонених - вороги. А по-друге - Палій програвав, програє і буде програвати все, що може
  • Anonymous

    ЧТО МОГУ СКАЗАТЬ ПРОЧИТАВ ОТЗЫВЫ ЧТО ИХ ПИШУТ ИЛИ ПОЛНЫЕ ДЕБИЛЫ ИЛИ ПРИЩАВЫЕ МАЛОЛЕТНИЕ НЕДОДЕЛАНЫЕ РОССИЯНЕ!!!СЛАВА УКРАИНЕ!!!
  • Anonymous

    Ярош Д. (Партія "Правий сектор") був помічником-консультантом депутата ВРУ Наливайченка В. (Партія "УДАР"), який зараз Голова СБУ в Україні. Тому не дивно. Все сходиться. Батька і матір жаль. Його батько і матір не розуміють загальної картини і складності всієї ситуації.
  • Anonymous

    О,цей "допоможе"...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:13 Водійка Mazda сіла за кермо п'яною: рівень алкоголю в 14 разів вище норми photo_camera 12:19 Вчора ворог завдав понад 180 ударів по Україні. Є жертви серед цивільного населення 11:15 Похолодання вже близько: синоптики прогнозують зниження температури до +12°C 10:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) Від читача 17:22 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 10:18 Більше десятка вулиць у Вінниці без води та світла. Адреси 09:52 Рецепт до Великодня: Мамина паска завжди найсмачніша, бо вона правильна photo_camera 09:05 Сьогодні — Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 08:40 «Роби так, щоб тебе порекомендували». «ВінЄвроБуд» провели незвичний майстер-клас для дітей (новини компаній) 08:25 Сьогодні вітаємо Петра та Тимофія. Історія та прикмети 3 травня 21:01 У терцентрі відновили заняття з психології: навчаються долати стрес у воєнний час 20:28 Дешевше спекти чи купити? Порахували, у скільки обійдеться великодня паска у Вінниці play_circle_filled photo_camera 20:11 Ліквідували три канали переправлення військовозобов'язаних через кордон play_circle_filled photo_camera 19:15 Дружині та сину загиблого прикордонника Андрія Павлюка вручили орден photo_camera 18:29 Чому тут трапляються ДТП? Розібрали з експертом перехрестя Вінниці з найбільшою кількістю аварій play_circle_filled photo_camera 18:02 Травень-червень без гарячої води: адреси, де проводитимуть ремонтні роботи 17:56 Просто неба у центрі Вінниці відкрили виставку подільських писанок play_circle_filled 17:46 Будівництво на Гоголя: кличуть на чергові слухання по цьому торговельно-офісному центру 17:35 Митці об'єдналися для створення картини на підтримку ЗСУ та встановили рекорд photo_camera 17:15 Не беріть у руки! На Вінниччині розкладають принади з вакциною проти сказу для диких тварин
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up