Леді на велосипеді. «Приїхала на 12-сантиметровій шпильці і перевзулася»

Леді на велосипеді. «Приїхала на 12-сантиметровій шпильці і перевзулася»
  • Парад “Леді на велосипеді” зібрав близько 200 красунь на Майдані Незележності сьогодні, 30 липня.
  • Грецькі богині, феї, ретро-дівчата з’їхалися в центр міста, щоб ефектно проїхатися вулицями

Сестри Маша та Олена, яким по  21 року, взяли велосипеди у друзів. Вислухали від них інструктаж де що і як регулюється, прикрасили вели квітами. А самі вбралися, як героїні коміксів 60-х років.

— Була ідея вдягнути ще панчохи. Їдеш і аж  ух! Але ми так подумали, що наші люди не оцінять, — говорить Маша. — Я москалик, я з далекого Сибіру приїхала, і в нас такого не проводять. Зараз вдома десь +15, а у вас так класно. Настільки крута атмосфера. Видно, що люди з душею підійшли до цього заходу.

Відео дня

Дівчина кожного року приїжджає у Вінницю до родичів відпочити.  Як каже, сюди на захід  її витягнула сестра. Востаннє каталася на велосипеді три роки назад.

— Але воно того варте. Сподіваюся, що доїду до кінця, знати б ще де він буде. Заїзд ще не почався, але мені вже подобається. Я тут кожний рік відпочиваю.

Після велопараду вони  збираються попити кави та ще покататися на орендованих роверах, поки є така можливість.

З-поміж усіх виділяється дівчина з крилами. Валентина вже вдруге бере участь у заході.

Як дебютував новий для Вінниці парад рівно рік тому, читайте в матеріалi:     На підборах і у сукнях. У Вінниці пройшов велопробіг “Леді на велосипеді”
 

— Я фея. В тематику цьогорічного велопараду потрапили казкові герої, і мені захотілося дитинства. Приїхала на 12-сантиметровій шпильці і перевзулася. Бо це досить ризиковано — маю досвід минулого року, коли невдало поставила ноги на педалі. Я звикла кататися комфортно, адже їжджу на великі відстані. А сьогоднішній захід — це для мене просто привід гарно вдітися і ефектно проїхатися по місту.

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Sasha Tkachuk

    Вело спорт це супер -круто !!!
  • Задунайский Торонтуй

    Дефки зачотные.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up