Куди йти у Вінниці у День Незалежності: афіша заходів

Куди йти у Вінниці у День Незалежності: афіша заходів
  • Святкувати День Незалежності вінничани будуть насичено. 
  • Склали список подій, які можна відвідати сьогодні і отримати задоволення.

 

Велопарад у вишиванках 

О 10.30 на Європейській площі зберуться ті, для кого велосипед – не просто вид транспорту. Це традиційний велопарад і відбудеться у Вінниці вже всьоме. Вінничани у вишиванках і на велосипедах проїдуть від Вежі, вулицею Соборною через «Вишеньку» та Хмельницьке шосе. Фінішують велосипедисти біля кінотеатру «Росія». 

Обіцяють конкурси для дітей на кращий національний костюм та прикрашений велосипед. Крім того, буде можливість взяти участь у благодійному ярмарку, який влаштовують монахи Ордену Шимона. Вінничани зможуть скуштувати куліш або бограч. Вилучені кошти витратять на придбання необхідних ліків для бійців ООС. 

Відео дня

Фестиваль «Подільська пектораль»

Майдан Незалежності о 12-й годині перетвориться на місце розваг для вінничан. Фестиваль сучасного українського мистецтва продемонструє роботи вінничан у декоративно-прикладному мистецтві. Крім того відбудеться двадцять другий Всеукраїнський пленер гончарів. Будуть тематичні фотозони, тому гарні фото з Дня Незалежності у Вінниці можна зробити легко. 

Виставка «Щоденний запис кінного походу: студентський рух напередодні незалежності»

Центр Історії Вінниці перед міською радою представить інтерактивну виставку з фото та історією студентського руху на передодні проголошення Незалежності України. 

П'ятий «Хвіст-фест»

З 12.00 і до шостої вечора на Європейській площі розпочнеться ярмарок допомоги безпритульним тваринам. Тут можна знайти свого улюбленця або просто долучитися до допомоги. 

Під час фестивалю тут працюватиме ветеринар, який розповість усе про стан обраної тварини. 

Спортивний флешмоб

Одночасно з «Хвіст-фест» на Європейській площі пройде флешмоб від молодіжної громадської організації «Едельвейс». Представники зроблять по 28 віджимань на честь кожного року Незалежності України. 

VinAugust Fest 

З 12-ї дня на Вишенському озері розпочнеться фестиваль VinAugust Fest. Фестиваль творчості: протягом вихідних тут виступатимуть вокалісти і танцівники, кавер-бенди та брейк-дансери. А ввечері на гостей чекає пінна дискотека, яка розпочнеться о 19:30. Спеціальні запрошені гості байкери спільноти «Загул». Від них вінничани очікують шоу зі спеціальними кольоровими димовими шашками. 

Святковий концерт 

Як без концерту? О 15:00 на Майдані Незалежності розпочнеться концерт «Оберіг України». Виступатимуть фольклорні колективи та сучасні кавер-бенди. Свої таланти демонструватимуть й вихованці майстерні «Зоряна мрія» Палацу мистецтв, «Барвінок», «Радість» та інші. Концерт триватиме до 22.00.

Кінопоказ 

На Європейські площі о 20.30 покажуть кіно під відкритим небом. Показуватимуть український історичний фільм «Гетьманські клейноди»

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Ігор Гринчук

    Печалька.... Фото - минулорічне. Покажіть для порівняння 2019.
  • Поpошок

    Святкування на рівні задроченого Томашполя.
  • Орест

    Саме лайно...

    Вася reply Орест

    Чому ж так? Он до фестивалю на Вишеньскому озері (чи ставку)  готувалися конкретно. Утром їздили машини, підіймаючи пилюку...

    Та нехай цей фестиваль ...

    лайно.. Згоден
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up