Голосування в конкурсі Міss RIA завершилося. Хто переміг?

Голосування в конкурсі Міss RIA завершилося. Хто переміг?

Завершилося голосування в конкурсі Міss RIA. Серед 109 конкурсанток обрали трьох найкращих шляхом онлай-голосування. Переможницею стала Галина Бондар, яку підтримало 340 вінничан

Протягом року дівчата надсилали свої світлини в газету RIA. На титул претендували більше сотні вінничанок. Щосереди на останній сторінці газети можна було побачити світлини красунь у конкурсі еротичного фото Міss RIA-2016. А на офіційному сайті moemisto.ua в розділі Miss RIA кожен міг віддати свій голос за ту, яка сподобалася найбільше. За підсумками голосування визначилися три фіналістки конкурсу Miss RIA.

Перше місце виборола Галина Бондар. Дівчина любить активний спосіб життя: лижі, велопробіжки, фітнес. Захоплюється фотографією.

“У мене завжди в душі весна, — пише вона в інтерв’ю RIA. — Пора нових емоцій, починань, гарного настрою, щастя, надії та віри в краще. Це все дає мені сили та робить життя насиченим та цікавим”.

Відео дня

Учасницею стала, побачивши посилання на конкурс Miss RIA в соцмережі Facebook.

“Там кнопочка була “взяти участь”, я подумала: “А чому б не спробувати?”, — пише вінничанка. — Завантажила кілька фото і через деякий час вже була серед учасниць. Перемога для мене – це показник того, що жінки в будь-якому віці можуть гарно виглядати та досягати успіхів”.

Жіноча краса в розумінні Галини, це не тільки зовнішня краса, а ще й сукупність внутрішніх якостей. Найголовніше, на її думку,  бути життєрадісною, веселою, енергійною, доброю оптимісткою. І більше посміхатись, адже сміх надихає на добрі справи.

Переможниця конкурсу Галина Бондар. Виграла суперподорож по Україні

Друге місце дісталося студентці Вінницького коледжу економіки і права Світлані Бадикі. Себе охарактеризувала як енергійну, життєрадісну дівчину з гарним почуттям гумору. Гадає, що подібні конкурси додають дівчатам більше впевненості в собі та багато позитивних вражень. Тому і вирішила спробувати себе, а заодно і отримати певний досвід.

«Кожна жінка по-своєму особлива та прекрасна. Але кожна жінка повинна бути прекрасна не тільки ззовні, а й в душі. Кожна людина є унікальною.Щоб досягти в наш час успіху, перш за все потрібно вірити в себе, та ніколи не здаватися», — пише Світлана.  

 

Неоніла Рильська посіла третє місце. За неї віддали 272 голоси. Дівчина має економічну освіту, полюбляє фотографуватися і творити прекрасне. Зараз займається улюбленим хобі  — в'яже речі. Бере участь у конкурсі Miss RIA вперше і не очікувала, що потрапить у фіналістки. Себе описала як щиру та комунікабельну дівчину, яка бачить красу в гарних вчинках.

«Це також те, ким ми є насправді, як ми мислимо, відчуваємо, реагуємо на навколишній світ і як навколишній світ реагує на нас», — пише вона.

 

Мережа стоматологічних центрів "Гіппократ" підтримує конкурс краси Miss RIA вже п`ятий рік. Учасниці отримують подарункові сертифікати від клініки. У минулі роки на шоу серед конкурсанток обирали Міс Гіппократ і дарували ексклюзивний ювелірний подарунок від мережі стоматологічних центрів "Гіппократ"

Також висловлюємо подяку салону краси “Модерн”, який виступає партнером проекту Miss RIA. Салон дарує переможницям конкурсу сертифікати, які дають можливість дівчатам завжди виглядати неперевершено.

Дякуємо центру естетики салону “Водолій” за професійність та неодноразову допомогу у створенні чарівного образу конкурсанток проекту Miss RIA

#Miss RIA

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Яна Дудина

    Молодці дівчата, якби ті хто пише такі негативні коментарі спробували хоча б порадіти за них,то цього б тут не було.
  • Маша

    В кожного різні смаки)! Комусь подобається комусь ні, а хтось просто заздрить!

    Дівчата, я раджу усім набратись сміливості і спробувати себе у конкурсах подібних!Самооцінка зростає. І начхати на тих, хто пише різні думки!
  • Oleksandr Stoliarov

    Ахахах, ви серйозно?) Ета дно, рібята... Дві з трьох, якщо не всі три ну накручені ж. Фільтри поставити, нє? Чи в ручному режимі IP перевіряти?

    Вам перед іншими учасницями не соромно?

    Татьяна Космачиева reply Oleksandr Stoliarov

    Та людям не вгодиш ніколи!

    Якщо виграє красуня якась, то це обов'зково заплатити. А якщо комусь не до смаку переможниці - то теж не підходить!

    Чому не можна просто порадіти за звичайних вінницьких дівчат!?!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:01 Сьогодні — Чистий четвер. Про суть четвертого дня Страсного тижня та молитви 10:00 ТОП-50 німецьких фраз і слів: емоції, почуття, сім'я, захоплення (новини компаній) 09:45 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 09:11 Вінниця сьогодні прощається із 26-річним військовим Артуром Доміновим Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 09:11 На «зебрі» по Пирогова збили дівчину. Утворилася тягнучка 08:28 Сьогодні вітаємо Зою та Романа. Історія та прикмети 2 травня 21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera 15:14 На Калинівщині перекинувся легковик. Загинула 20-річна пасажирка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up