Геній Андрій Слюсарчук подав до суду за те, що його викрили

Геній Андрій Слюсарчук подав до суду за те, що його викрили
«Це мені дуже дало по мозгам», - каже Андрій Слюсарчук. Генія з Вінниці звинувачують в шахрайстві - за це він подав позов до суду.

Андрій Слюсарчук відмовляється коментувати статті про розслідування, що проводить видання «Експрес». Журналісти з’ясовують справжню біографію псевдопрофесора. В свою чергу Андрій Слюсарчук подав на газету до суду. Каже, всі ці публікації - замовлення.

Починаючи з 2011 року в українських та зарубіжних засобах масової інформації дедалі частіше з'являються статті, в яких піддаються сумніву феноменальні здібності Андрія Слюсарчука. Він називає себе вченим та нейрохірургом, професором та людиною, яка отримує державну фінансову підтримку за дорученням президента Віктора Януковича.
За різними даним Андрій Слюсарчук народився у Вінниці або у Житомирі, батьки так званого генія були лікарями та загинули у автокатастрофі. У 18 років він закінчив Московський медичний університет, захистив інтернатуру з нейрохірургії та довгий час працював у Москві. Також є дані про закінчення ним Вінницького медичного університету імені Пирогова.
Всеукраїнська газета «Експрес» (№120 (6017) 27.10-3.11 2011) викриває справжню біографію Слюсарчука, називаючи його живим втіленням Остапа Бендера.
Журналісти газети встановили, що Слюсарчук навчався у селі Гришкiвцi, Бердичівського району Житомирської області та училищі Козятину. Московський медуніверситет надав довідку редакції видання про те, що Андрій Слюсарчук у них не навчався. В журналі реєстрації дипломів прізвище Слюсарчука відсутнє. Але міліція та прокуратура кількох обласних центрів заперечує, що диплом - підробка.
До речі, відповіддю від головного управління вінницького обласного відділку міліції на офіційний запит від газети «RIA», з доданим до нього розслідуванням журналістів «Експресу» повідомляється, що «в області Слюсарчук А. Т. у карному розшуку міліції не проходив. Громадяни не заявляли на шахрайські дії, неправильне лікування, вимагання тощо».
Та ми знайшли свідка з Козятина, Ларису Кривошею, яка пам’ятає Слюсарчука після його навчання в Козятинському вищому професiйному училищі залiзничникiв.
- Він був в училищі після закінчення, навіть проводив сеанс гіпнозу в актовому залі і виглядав вже тоді цілком респектабельно, - каже Лариса. - А це було роки два після навчання. Він мені розповідав тоді, що навчається у Кашпіровського і хвалився подарунком - калькулятором на сонячних батарейках.
3 травня 2011 року у Вінниці проти Андрія Слюсарчука зіграв майстер з шахів Володимир Вусатюк, тренер шостої дитячо-юнацької спортивної школи. Зустріч була організована з ініціативи екс-губернатора Вінничини Олександра Домбровського. Двохгодинний матч проходив за присутності журналістів, тренерів і вихованців школи і завершився перемогою Андрія Слюсарчука.
- Десь на 32 ході я відчував, що партія мною прогнана, - каже Володимир Вусатюк. - Під час матчу ніяких навушників чи інших підозрілих приладів я не помітив. Та я навіть і не збирався цього робити, адже був зосередчений на самому процесі гри. За гру Слюсарчука можу сказати, що він грав дуже добре, хоча не найкращим чином розіграв дебют. А от після моєї сумнівної жертви фігури, він зробив всі дуже чіткі ходи. Якісь припущення чи висновки я робити не буду.


Та журналісти «Експресу» переконують: сфальсифікувати подібну гру може і дитина, завдяки навушникам. Навiть студент знає, що за 2080 гривень можна купити чудовий сучасний мiкронавушник завдовжки лише шість мiлiметрiв, який можна вмонтувати у слуховий канал, що робить його узагалi непомiтним. А далi - справа майстерностi. На виступі у Вінниці неподалiк вiд Слюсарчука перебував помiчник iз комп'ютером. Як працює функцiя розпiзнавання мови, за браком мiсця, не будемо пояснювати.
Та все це сам професор Слюсарчук заперечує. Нам вдалось поговорити з ним телефоном.
- Я не даю коментарів. Я подав позов до суду на газету «Експрес». Зараз йде слідство і будь-які коментарі з мого боку можуть мені ж нашкодити. Всі ці публікації бредові, це замовлення. Проте виправдовуватись я не збираюсь. Якщо я винен - мене притягнуть до відповідальності. Через два-три тижні ми будемо виходити на пряму конфронтацію, тоді я зможу сказати більше. В мене з’явилось багато знайомих, однокласників, одногрупників, пацієнтів, яких я в житті не бачив. Це все брєд сумашедшего. Ця ситуація мене дуже образила. Хоча по мозгам дала дуже сильно. Мені це неприємно. Я буду журналістів боятись, і тепер, вибачте за відвертість, я розумію чому Гонгадзе відрізали голову.  

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (21)
  • Anonymous

    Якщо говорити, що його дипломи липові, то з таким самим успіхом можна сказати. що липові "бумажки", які надала газета Експрес
  • Anonymous

    Одно дело шарлатан, другое если это точно что в результате его псевдолечения умер разведенный им пациент, то этот Слюсарчук уже подлый убийца, а таких нужно мочить в сортире ... Но найдется ли сегодня Илья Муромець, который оторвет яйца этому Слюсарчуку - разбойнику ??? Или все так и будут ушами хлопать ???
  • Anonymous

    мені шкода людей,які захищають цю скотину...
  • Anonymous

    Зараз у тих, хто цю сволоту 20 років покривав, настав хронічний батхерт — думають, як його злити в унітаз і щоб не видав зайвого.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини 16:23 Понад 200 гектарів лісу вартістю 3,2 млрд грн повернуть у комунальну власність Вінницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up