Фінал "Міс Вінниця-2018": красунею року обрали місцеву журналістку

Фінал "Міс Вінниця-2018": красунею року обрали місцеву журналістку
  • Як завжди, за титул найвродливішої та корону міс боролися 16 дівчат

  • Як і минулого року, глядачі та жюрі вирішили віддати свої голоси за одну і ту ж дівчину

  • Свято краси водночас стало і святом мистецтва: Pianoboy “розірвав” зал піснею “Слуга народа, а фіналіст шоу “Україна має талант” за 5 хвилин намалював величезний портрет Меркьюрі

Вчора, 4 березня,  в театрі імені Садовського обрали найкрасивішу дівчину Вінниці.  Але за корону красуням довелось поборотись: спочатку вийти на сцену у шикарному хутрі, далі  - станцювати танок черлідерш, продефілювати у купальниках, і засліпити залу ошатністю вечірніх суконь.

— Кожна міс Вінниця повинна отримати гарні подарунки. А інакше навіщо ж брати участь? Тут починається кар’єра, яка продовжується… ну, не тільки у Києві. Деякі і світ захоплюють,  -  звернувся на початку шоу до зали один із ведучих конкурсу Євген Чепурняк.  

Відео дня
blockquote>

Але перед підкоренням світу 16-ти дівчатам треба було відповісти на запитання ведучих - іноді незручні.

— Чому вирішили прийняли участь у конкурсі “Міс Вінниця”? - найперше питання ведуча Ольга Дудник задала Аліні, конкурсантці № 9.

— Я вирішила взяти участь у конкурсі через можливість отримати тут палітру емоцій. Це для мене своєрідний досвід та змога працювати над своїм характером, - знизує плечима дівчина, ще не знаючи, що наприкінці вечора її чекає абсолютний тріумф.

У перервах між виступами дівчат для глядачі виступав танцювальний ансамбль “Барвінок”. Але цього разу вони не танцювали, а співали пісні французькою, англійською, італійською, і, звісно ж. українською. І серед усього музичного попуррі аж 2 пісні Queen: Show must go on та We will rock you. Втім, краще усе це побачити на власні очі у відео.

 

Серед новинок від самих красунь у цьому році був танець черлідерш. Можливо, це пов’язано із тим, що у конкурсу з’явився новий хореограф. Але судячи із оплесків залу,  вийшло круто.  

 

Більше за вихід 16 красунь у купальниках глядачі чекали тільки вихід Pianoboy або Дмитра Шурова.  

— А-а-а, Шу-уров! Красава!, - постійно протягом виступу волав якийсь - на подив, чоловічий - голос.

 

Завершивши міні-концерт піснею “Два спутника”, Дмитро Шуров побажав найкрасивішим дівчатам Вінниці таке:

— Головне - пам’ятати, що найважливіша краса - та, що йде зсередини! Бажаю кожній з вас знайти своє щастя! - сказав хлопець, вдарив наостанок по клавішах свого синтезатора та побіг за лаштунки.

Танок черлідерш від учасниць "Міс Вінниця"

Конкурсантки у дизайнерських сукнях від дизайнерки Наталі Горбонос

Вихід у купальниках

Міс Вінниця-2018. Вихід у вечірніх сукнях

Оголошував переможниць конкурсу власне директор “Міс Вінниця” Євген Майданик.

Перед тим, як перейти до нагородження дівчат, слово взяв Олег Іваненко, голова наглядової ради “Книга рекордів України та лауреат премії “Гордість країни”

— Я вперше на вашому конкурсі, але не вперше у Вінниці. Сьогодні я запрошений до вас. Хочу запевнити, що усе було чесно, і дійсно сьогодні переможе найкрасивіша. Відбір був неупереджений, - запевнив чоловік глядачів.  

Окрім допомоги у виборі найкрасивішої Олег привіз і подарунок генеральним партнерам - вінницькому ювелірному заводу “Діадема”

— Компанія “Діадема” є партнером конкурсу із 1998 року. І за її ініціативою срібна корона назавжди дарується кожній переможниці. Друзі, вінницький конкурс краси - чи не єдиний у світі, де дорогоцінна корона назавжди дарується переможниці цього конкурсу, - розповів представник “Книги рекордів України”.

Номінації конкурсу 

За тим перейшли до нагородження дівчат. Усі шістнадцятеро отримали подарунки від ювелірного заводу “Діадема”, стоматологічного центру “Рапід”, і сертифікати на місяць тренувань у спортивному клубі “Нокаут”. А далі почалися нагороди окремих дівчат: чим ближче ведучі підбирались до титулу “Міс-Вінниця”, тим коштовнішими ставали подарунки.

1. Спеціальна номінація від народного художника України Володимира Козюка.

— Це навіть не номінація, це щось більше. Планується національний фотопроект у музеї Пирогова разом із федерацією боксу України. За моєю версією, у проекті візьмуть участь дівчата під номером 6, 9 та 10. А також хочу запросити у проект ведучу конкурсу та Дар’ю Поліщук, міс Вінниця-2016, - сказав Володимир Козюк зі сцени.

2. Номінація “Міс Масс-медіа” від мас-медійного жюрі - Вікторія під номером 16.

Дівчина отримала сукню від дизайнера Наталі Горбонос і сертифікат на 2000 грн від магазину взуття Prego.

3. Номінація  “Міс Princess” від мережі хутра та шкіри Princess та шуба в подарунок дісталась конкурсантці Дарії Лелюк під номером 14.

Подарунок від директора цієї компанії отримала також і  Вікторія Фільваркова, № 16.

4. Номінація “Міс глядацьких симпатій” - Аліна Бабій під номером 9.

Подарунок - сукня від салону-магазину “Княжна” і сертифікат на 2 тис. гривень від магазину взуття Prego.

За словами Євгена Майданика, за неї проголосувало 190 голосів із 650 людей, присутніх у залі.

5. Номінація “Міс Діадема” - Єлизавета Панчук,  №5 . Отримала спеціальний подарунок від компанії “Діадема”.

6. Дві Віце-місс Вінниця:

Каріна, № 3 та Вікторія, № 13. Кожна із дівчат отримала сукні від салону-магазину “Княжна” та тур-поїздки до Європи від компанії “Вінтур плюс”.

7. Міс Вінниця - Аліна Бабій під номером 9.

 

 

Її “посаг”, як жартома назвав подарунки для найкрасивішої Євген Майданик, такий.

  • річний абонемент від спортивного клубу “Нокаут”

  • шуба від магазину Princess

  • сертификат на 5 тис. гривень від магазина взуття Prego

  • тур Італією на двох

  • найкоштовніший подарунок - срібна 21-ша корона переможниці, яка зроблена за окремим дизайном

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up