Юшка, плов, куліш, різні каші зі шкварками, м’ясо, закрутки, піца — на Фестивалі польової кухні пам'яті Тараса Сича за їжею прямо з вогню вишукувалися в черги. Особливо за шашликом від фіналіста програми «МастерШеф» Ігоря Місевича.
В Центральном парку, сьогодні, 28 червня до Дня конституції влаштували польову кухню. Захід проходить біля «Райдуги». Перш ніж щось скуштувати, потрібно підійти до волонтерів в жовтих футболках, які стоять поряд із благодійними скриньками для сбору коштів. Ви кидаєте в бокс мінімум 20 гривень на потреби української армії. Волонтери видають талончик, з яким підходите до будь-якої польвої кухні за кашою чи юшкою. Вас пригощають смакотою з вогню, а талончик нанизують на кілочок, який стоїть на кожному столику з їжею.
Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.
№ 16 від 17 квітня 2024
Читати номер
Задунайский Торонтуй