Екватор голосування конкурсу “Народний бренд”: за які із номінацій найбільше голосують?

Екватор голосування конкурсу “Народний бренд”: за які із номінацій найбільше голосують?
  • Голосування завершиться уже через місяць, і ми підготували проміжні результати, з яких вимальовується трійка лідерів.
  • Читайте також, хто — перший з кінця, і що спонукає вінничан віддавати свої голоси за компанії

Перший місяць голосування у конкурсі «Народний бренд» завершився. Нагадаємо, у цьому проекті, який проводиться уже 16 рік поспіль, люди обирають кращі компанії та послуги, а RIA нагороджує їх. Мірилом якості роботи компанії тут виступає голос городянина, який за неї проголосував. Отже, чим більше голосів набереться у фірми чи послуги на сайті brand.top20.ua до 3 грудня, тим більша до них довіра вінничан — а отже, тим ближче вони до першості у конкурсі.

У минулому році у «Народному бренді» було 47 номінацій, тоді дипломи та статуетки богині перемоги Ніки отримали 146 найкращих компаній міста, що посіли призові місця. Цього року номінацій — на 5 більше. За місяць голосування вінничани вже віддали більш як 67 тисяч голосів. Але усього, станом на 6 листопада, проголосувало 4656 людей. Справа в тому, що одна людина може віддати свій голос за компанію, яка їй до вподоби, хоч у кожній із 52 номінацій. Тому, за попередніми результатами голосування, один вінничанин у середньому голосував за кращу, з його точки зору, компанію у 14 номінаціях. До слова, чим у більшій кількості номінацій ви оберете кращого, тим вищі будуть потім шанси виграти один із трьох планшетів, які розіграють під час церемонії нагородження «Народного бренду».

Солодощі — у топі

У проміжних результатах голосування вже вималювалася трійка лідируючих номінацій. Із ними усе більш-менш логічно: найбільше голосів люди віддали за заклади із номінації «Кондитерські вироби» (2538), другі за кількістю голосів — кафе, бари та паби (2249), а замикає трійку лідерів номінація «Аптеки» (2214).

Відео дня

За ними йде парадоксальна трійка, якій трохи не вистачило голосів, аби переступити двотисячний поріг. Чому парадоксальна? Бо тут сусідять виробники молочних продуктів, ведучі свят та виробники м'ясних продуктів. У групі під умовною назвою «Нижче, ніж 1500 голосів» лідирують по низхідній магазини взуття, магазини канцелярії та сувенірів, а також фітнес-клуби.

На планці в групі «нижче 1000 голосів» поки тримаються номінації «Дизайн інтер'єру», «Страхова компанія» та «Магазин будівельних матеріалів».

А найменше голосів, за підсумками жовтня, поки що дістала номінація «натяжні стелі» (491). Другі з кінця — меблеві магазини (610), а замикають трійку тату-салони (687).

Чи легко голосувати?

Панорамне фото із церемонії нагородження "Народний бренд-2016"

Припустимо, вам подобається одна із компаній, і ви як клієнт хочете віддати за неї свій голос. Для цього вам треба зайти на brand.top20.ua, знайти у одній із 52 номінацій потрібну компанію, і проголосувати. За конкретну компанію можна віддавати голос тільки один раз. Але от таким суддею якості ви можете виступати хоч у кожній із 52-х номінацій.

— У принципі, значних проблем із голосуванням не було. Спершу не змогла проголосувати, але вдруге все вийшло. Я голосувала поки лиш у десяти номінаціях, бо послуги компаній сподобалися. Ну, і не виключаю, що можу виграти один із головних призів, — розповіла журналісту Катерина Марценюк, яка проголосувала у понеділок, 6 листопада.

Зручну процедуру голосування відмітив і вінничанин Ярослав Тарасенко.

— Я голосував за одну із компаній, тому що надійна вона. Послуги якісно там надаються. А на приз, чесно кажучи, не розраховую, хоч і не проти виграти, раптом що, — розповів він.


Генеральний партнер: Цемент «Зодчий» — контролює якість, марку та вагу у кожному мішку

 

 

 

 

 

 

Офіційний перевізник: «Бліц таксі» — три п'ятірки, три четвірки

 

 

 

 

 

 

 

Пригощає «Sweet Paradise» — натуральні авторські десерти

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини 16:23 Понад 200 гектарів лісу вартістю 3,2 млрд грн повернуть у комунальну власність Вінницької області 15:23 Найбільше мікрогрантів на розвиток власного бізнесу видали на Вінниччині 14:45 У Вінниці будують четвертий McDonald`s. Поряд ще зводять п’ятиповерхівку photo_camera 14:25 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 14:23 На пішохідному переході у центрі Вінниці авто збило жінку play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up