Біля Універмагу відкрили фотовиставку Костянтина Ревуцького “Модне Місто”

Біля Універмагу відкрили фотовиставку Костянтина Ревуцького “Модне Місто”

Вчора, 24 серпня, на День Незалежності України фотограф Костянтин Ревуцький презентував виставку “Модне Місто”. Близько 50 світлин показали на моніторі біля Універмагу. А частину з них розмістили в кав’ярні “Чорна кішка Білий кіт”. До 30 серпня там, за чашечкою ароматної кави, можна буде подивитися роботи фотографа.

Подивитися на фотороботи зібралося чимало людей.  Друзі-байкери фотографа, відомі вінничани, які виступали в ролі моделей. Просто перехожі, що ввечері, вмостившись на кріслах-мішках перед монітором, переглядали які вулиці міста стали основними локаціями для відомих людей.

Все, що оточує нас з дитинства в рідному місті: мости, алеї, арки, старовинні будівлі, пам’ятки архітектури, озера — одна величезна фотостудія з безліччю різних локацій. Головне це побачити і впевнитися, що звичні місця, де ми любимо прогулюватись чи відпочивати, часом кращі за будь-яку студію.

Відео дня

— Проект про модне місто, — каже його автор, фотограф Костянтин Ревуцький. — На вулиці завжди цікавіше тому, що є природне світло і виходять такі собі стріт-фото. На виставці представлено близько 50 фотографій. Маленька частина з них знаходиться в кав’ярні “Чорна кішка Білий кіт”. Більше не помістилося. Решту світлин ми розмістимо, мабуть, що в готелі “Франція” і в ресторані Mont Blanc в тій самій будівлі.

До проекту вже долучилися співачка Світлана Тарабарова, Василь Вірастюк, Ганна Добриднєва, ЯрмаК, Надія Матвєєва, Ірина Мерлені, Ольга Сумська та інші відомі особистості.

Першим, хто позував фотографу, був Народний художник України Володимир Козюк. Він також прийшов на захід привітати друга.

— Мені було за честь взяти участь у фотосесії Кості. Тому, що він робить дійсно гарні проекти для свого міста і країни.  Цією фотовиставкою він показав сучасну Вінницю, відношення людей, які в ній живуть, або просто приїжджають сюди і це круто.

Серед інших гостей помітили і чемпіона Європи та світу Романа Головащенко (з 2017 Інтерконтинентальний чемпіон за версією IBO), який відвідав подію разом із сім’єю. Як каже, його погляди з приводу улюбленого місця для фотосету співпали з баченням Кості:

— Фотографувалися у готелі “Франція”, в центрі, на вулиці Соборній та у сквері Козицького. Гадаю ми навіть не все показали, що хотіли. В нас багато гарних місцин і не потрібно ні фотостудій, нічого. Тільки настрій і фантазія.

Проект проходить за підтримки Міжнародної транспортно-логістичної корпорації Post Union. Її генеральний директор Андріан Данилюк висловив свою думку про те, що вся громада створює атмосферу затишку власного міста. А нам лише потрібно побачити його під іншим кутом.

— Костянтин створює фотолокації там, де ніхто і представити не міг, — говорить Андріан Данилюк. — Він бачить все навкруги в іншому ракурсі і ділиться цим з іншими.

До 30 серпня світлини фотографа можна побачити в кав'ярні на площі  біля Універмагу. Потім виставка розшириться і "переїде" в місце побільше. Передбачається, що це буде готель "Франція".

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up