6 лютого лідер гурту «АНТИТІЛА» зустрінеться з вінницькими студентами у пед. і медуніверситеті. Вхід вільний!

6 лютого лідер гурту «АНТИТІЛА» зустрінеться з вінницькими студентами у пед. і медуніверситеті. Вхід вільний!

У понеділок о 13.30 і 17.00 Тарас Тополя відверто поговорить з вінницькою молоддю про музику і волонтерство, чому важливо обирати майбутнє в Україні, як досягти успіху та інші найважливіші питання. У якості бонусу – автографи і, можливо, навіть пісні!

- Інколи краще говорити, ніж мовчати! – переконаний лідер гурту «АНТИТІЛА» Тарас Тополя.

Музикант – відомий волонтер та громадський діяч, який у своїй творчості завжди підніймає актуальні проблеми. Мовою рок-музики доносить до молоді болючі питання абортів, патріотизму і підтримки дітей, що через війну втратили батьків.

Перед початком нового великого гастрольного туру «Сонце», який стане наймасштабнішим в історії гурту «АНТИТІЛА», Тарас Тополя вирушив у «студентський тур». У найбільших українських містах рокер проводить безкоштовні творчі зустрічі зі студентами найбільших вузів.

Відео дня

У теплій, затишній та дружній атмосфері поспілкуватися з улюбленим виконавцем вже змогли студенти Кривого Рогу та Кропивницького. Тепер на черзі – Вінниця!

І творчих зустрічей вже цього понеділка, 6 лютого, у нас буде одразу дві!

Найперше лідер «АНТИТІЛА» завітає до Вінницького педагогічного університету. Зустріч пройде о 13.30 у 1 корпусі у аудиторії № 114.

А вже о 17.00 настане черга студентів-медиків. Зустріч розпочнеться о 17.00 у актовій залі Вінницького медичного університету.

- Вінниця, чекаємо на відверту розмову! Приходьте, приводьте друзів! При собі мати гарний настрій та кілька цікавих запитань! – запрошує Тарас Тополя.

Зустрічі пройдуть у неформальній обстановці. Вінницьким студентам Тарас Тополя, який у свої 28 років є одним з найбільш гастролюючих артистів в Україні, розкаже, як досягти успіху і самореалізації, як пишуться пісні і що допомагає у творчому процесі – щиро й відверто відповість на всі-всі запитання, які найбільше цікавлять молодь.

А ще основну увагу приділить темі: «Мій вибір - життя в Україні!», адже саме під таким девізом проходить «студентський тур», який Тарас Тополя проводить спільно з молодіжним проектом ЮНІСЕФ U-Report.

- Можна зайняти позицію типу «артист внє політікі, мір-любовь, голубі міра, тут вам пошутім, тут вам спойом, типу хоп-хоп»... Тим більше, враховуючи коротку пам’ять нашого народу, в принципі, можна робити все, що завгодно, і ніхто тобі нічого не скаже. Кожен робить те, що він вважає за потрібне, - постійно відзначає у своїх інтерв’ю Тарас Тополя. - Моя основа залишається незмінною. Я переконаний у тому, що людина мистецтва повинна говорити з людьми чесно, без фальші. Маски, образи, ролі… вони доречні в пародійному жанрі, але не в нашому. Тому і на концертах, і на зустрічах ми показуємо людям себе справжніх, без загравань.

Відвідуючи різні міста, Тарас Тополя встигає зустрітися не лише зі студентами. Зокрема, під час гостин у Кривому Розі відвідав музей 40-го батальйону «Кривбас», а у Кропивницькому окрім дискусій на зустрічі ще й встиг заспівати з шанувальниками пісню «Танцюй», яка увійшла до нового альбому «Сонце».

Які додаткові сюрпризи чекають вінничан, дізнаємося вже скоро.

У понеділок, 6 лютого, на зустрічі зі студентами запрошуються всі. Вхід вільний!

А вже за два тижні після цього Вінниця буде приймати гурт «АНТИТІЛА» у повному складі. 22 лютого о 19.00 у вінницькому Будинку офіцерів рокери презентують свою нову концертну програму «Сонце» та нове шоу з сучасним світлом та віджеїнгом.

- Нашому новому туру ми вирішили дати назву «Сонце». Це не просто так, адже сонце - символ світла, символ життя. Цю енергію ми й заклали в назву, - розповідає Тарас Тополя. - Це буде не просто виступ, це буде шоу. З нами буде дуже якісне світло, звук, екрани. Окрім композицій нового альбому ми будемо виконувати пісні зі старих альбомів. Ну й, звісно, будемо роздавати автографи, як завжди.

Фото з зустрічей Тараса Тополі зі студентами у інших містах

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up