Як зробити своє літо незабутнім: ідеї та поради

Як зробити своє літо незабутнім: ідеї та поради
Катамаран на набережній Roshen
  • До початку осені залишилося сім субот.

  • Літо ось і закінчиться.

  • Тому ми вирішили зробити підбірку ідей, які допоможуть зробити наступні дні більш насиченими та цікавими.

Поплавати на SUP (stand up paddleboarding).

Це неймовірно крутий та незабутній відпочинок. Ти можеш спробувати це як сам, так і з компанією друзів. Найкращі години для цього це ранок, коли можеш зустріти світанок, або вечір, щоб провести захід сонця. Також це чудова можливість для поціновувачів прогулянок помилуватися гарними краєвидами та глянути на вже знані місця під новим кутом. Щоб взнати детальнішу інформацію та записатися, можетк перейти за посиланням.

 

Відео дня

Катання на квадроциклах

Далі для любителів екстриму можна взяти напрокат квадроцикли й поїздити нашими вінницькими лісами та парками. Навіть якщо ви не вмієте їзди, то є можливість бути з водієм. Це чудовий варіант для людей, які люблять швидкість.

 

«Подільський зоопарк»

Для відпочинку з родиною, можна сходити у вінницький «Подільський зоопарк». У нашому зоопарку ви можете побачити безліч тварин: ведмеді, борсуки, бізони, антилопи, верблюди, вовки, різні птахи та багато інших. Це чудове місце, щоб познайомитись з диким світом та корисно провести час.

 

Плавання на катамаранах

Також, крутим відпочинком для вас може стати плавання на катамаранах. У Вінниці є два місця, де б ви могли це зробити. Перший варіант це на набережній Roshen, тут ціна за одну людину на пів години плавання — 45 гривень, другий — Вишенське озеро, тут ціни дорожчі — 60 гривень за пів години.

Кінні прогулянки

Цікавими також можуть бути кінні прогулянки. Це ви можете зробити у кінному клубі @family_park_alexdar або у кінно-спортивному комплексі "Вінниччина", який знаходиться у с. Агрономічне. Такі прогулянки дадуть вам можливість забутися та відпочити від шумного міста, залишитися наодинці із собою.

 

Мотузковий парк

Ще одним цікавим місцем для відпочинку є мотузковий парк, який знаходиться у Вишенському парку. Ця розвага підходить усім, оскільки він має різні за складністю маршрути. Тому як діти, так і дорослі тут можуть повесилитися та активно провести час.

 

Прогулянка на теплоході

І поки ще не дуже холодно, то можна встигнути поплавати на теплоходах - "Пирогов" та "Ляля Ратушна". Зараз рейси відбуваються за іншим маршрутом, без зупинки на Сабарові, тому поїздка буде коштувати, як у дві сторони. Але враження та емоції, які ця маленька прогулянка по річці вам подарує того вартують. Відомо, що вартість в одну сторону для дорослого — 100 гривень, для студента — 90 і для дитини з 6 до 10 років — 80 гривень.

Ось такі сім порад на сім наступних субот ми вам можемо зробити. Тому діляться ними з друзями та близькими, і насолоджуйтеся цими літніми днями.

Читайте також:

Найкращі кінопрем'єри липня: що подивитись

Офіс туризму Вінниці запрошує у захопливий тур «Дива ботаніки та загадки історії»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    Завжди свіжа та перевірена інформація на нашому Телеграм-каналі 👉 https://t.me/+i-ok5yoWHO0xNTQ6

keyboard_arrow_up