Віктор Бронюк: «40 років не святкують. Так що у неділю подарунок робитиму я!»

Віктор Бронюк: «40 років не святкують. Так що у неділю подарунок робитиму я!»
  • У неділю, 24 березня, на гучному святковому концерті «ТІК» у Feride Plaza вінничан чекають свіженькі хіти, народні блокбастери, нова програма «Хліб і видовища» та фірмовий подільський драйв.
  • У цей день Віктор Бронюк відзначатиме день народження, так що прямо на концерті серед глядачів буде розіграно особливий подарунок від іменинника!
  • Про нього розкриваємо вам сьогодні 10 найцікавіших маловідомих фактів.

- У День народження подарунки приємно не лише отримувати, а й дарувати! – точно знає лідер «ТІК» Віктор Бронюк.

Саме тому своє 40-річчя, яке от-от настане, артист вирішив святкувати на сцені у колі найрідніших – відданих глядачів.

- За майже 15 років гурту «ТІК» ми всі вже - не побоюся цього слова! - одна велика родина. З багатьма спілкуємося вже багато років, приїжджаючи з міста до міста. І ці зустрічі, це спілкування надихають на нові звершення, на створення нових проектів, пісень, - відзначає Віктор Бронюк.

Відео дня

Любов шанувальників музиканти «ТІК» сьогодні мають змогу відчувати щодня, адже саме зараз у розпалі їхній новий всеукраїнський народний тур «Хліб і видовища».

Вже відгриміли концерти у Бердянську, Маріуполі, Сєвєродонецьку, Краматорську, Львові, Сколе, Івано-Франківську, Чернівцях, Василькові, Тернополі, Переяслав-Хмельницькому, Рівному, Черкасах, Олександрівці, Жовтих Водах, Кам’янському.

А після концертів у Славутичі, Чернігові, Харкові й Полтаві настане черга Вінниці.

Вінницький концерт «ТІК» у неділю, 24 березня, о 20.00 розпочнеться у Feride Plaza і обіцяє вразити городян багатьма приємними сюрпризами.

Зокрема, прямо під час концерту іменинник Бронюк розіграє серед присутніх особливий подарунок.

- Який саме – поки секрет! – тримає інтригу музикант. – Всі сюрпризи будемо розкривати на концерті!

Що стосується музичних подарунків, то у неділю «ТІК» потішить традиційно живим звуком та натуральним подільським драйвом, свіжими хітами «Злива», «Волошки», «Емочка», «АЛЬО-НА!», «Робот» та перевіреними часом народними блокбастерами – «Олені», «Вчителька», «Апрєль», «Прощайте, дівчата», «Свєта», «Сірожине пірожине», «Чоловіче щастя», «Не цілуй», «Гуляй, народ!», «Біла хмара, чорна хмара», «Люби ти Україну!» та багатьма іншими.

- Потанцюємо під улюблені пісні і заспіваємо не одну веснянку, щоб ця весна для нас дійсно була приємною, радісною і багатою на позитивні події та емоції! – запрошує Віктор Бронюк.

Квитки на вінницький концерт «ТІК» можна придбати на сайті bilet.vn.ua і у касах Вінниці.

А поки ви готуєтеся до недільного відриву, пропонуємо вам 10 найцікавіших маловідомих фактів про лідера «ТІК».

«На баяні почав грати…випадково»

Насправді споконвічно Віктор Бронюк хотів вчитися грати на фортепіано, але оскільки вдома вже був баян, батьки вмовили спершу спробувати навчитися грати на ньому.

- Я уявляв, що тільки прийду, візьму в руки баян і одразу почну грати вальс. Але, виявилося, не все так просто, - з посмішкою згадує Віктор. Бронюк. - Проходивши кілька місяців, я сказав, що більше не хочу. Вчитель теж радив батькам: «Не мучте дитину, не витрачайте гроші, все одно діла не буде»». Але тато наполіг: «Почав ходити, мусиш закінчити! Треба воно тобі чи ні – покаже життя».

Закінчивши музичну школу, Віктор Бронюк закинув баян на шафу. У студентські часи сам освоїв гітару, трошки фортепіано, трубу. А потім, як і казав батько, життя все розставило на свої місця і саме з баяном сьогодні всі звикли його бачити.

- Нинішній мій баян - вже п'ятий по рахунку. Попередні я дарував другу-фотографу, фольклорному ансамблю, який був створений у Вінницькому ПТУ № 19, де проходили перші репетиції «ТІК», а один з баянів ми спалили на зйомках кліпу «Ендорфіни». Всі попередні баяни були українськими, виробництва полтавської фабрики «Орфей», а нинішній – уже німецької фірми. Він значно легший по вазі, тому на даний момент залишається моїм улюбленим інструментом. За шість років цей баян проїхав з нами чотири всеукраїнські тури, а також тури у США, Канаді, Азербайджані, Великобританії. Вірою і правдою служить мені на сцені!

Вдома проводить художні пленери

Не всі знають, але Віктор Бронюк за першою освітою художник-дизайнер і вчитель образотворчого мистецтва та праці. Саме таку спеціальність після закінчення школи у рідному селі Соколова Хмільницького району Віктор Бронюк вирішив опановувати у Барському педагогічному училищі.

Тепер у своєму будинку має власну майстерню і за гарної погоди проводить домашні пленери з дітьми.

Для дружини і дітей – «Тато-вікіпедія»!

Дружина зіркового іменинника Тетяна Бронюк розповідає, яким улюбленець мільйонів насправді є вдома:

– Перш за все,він для нас є наставником, прикладом. Як «Вікіпедія» - це енциклопедія, де всі шукають відповіді. Так і у нас: що хто не знає – одразу до тата. У нас тато знає все!

 - Головна моя мрія – щоб дочка і син виросли щасливими. Щоб обоє, в першу чергу, були людьми! – зізнається Віктор Бронюк. - Це, може, таке велике й збірне поняття, але дійсно першочергове. Людяність – це та основа, яка відрізняє нас від усіх інших істот, що живуть на нашій планеті. Коли вона є у серці, людина нормально сприймає всі речі і процеси, які відбуваються, реагує на них без істерик і вміє приймати оптимальні рішення.

Зі студентських часів зовсім не змінився

Навчаючись на історичному факультеті Вінницького педагогічного університету,Віктор Бронюк був одним з найактивніших студентів: брав участь у всіх концертах й очолював Студентський театр естрадних мініатюр.

- З Вітею я знайомий ще зі студентських років, коли ми разом навчалися у педуніверситеті. Тож я точно знаю: з тих часів він абсолютно не змінився! Залишається таким же прикольним і життєрадісним, тим простим сільським хлопаком, який понад усе любить музику і Україну, - відзначає тромбоніст гурту «ТІК» Сергій Шамрай.

Був виконробом під час будівництва власного будинку

– Вітя - людина, яка завжди тримає слово, дуже дисциплінований у роботі і якщо чогось не знає, намагається максимально розібратися. Зокрема, коли будував свій будинок, він був виконробом на будівництві - сам керував усіма роботами, детально вникаючи у деталі, - розповідає продюсер гурту «ТІК» та кум іменинника Олег Збаращук.

Фасад свого будинку Віктор Бронюк вирішив прикрасити орнаментом традиційної подільської червоно-чорної вишивки. Цією ідеєю настільки загорівся, що не став прислухатися до майстрів, які в один голос почали відмовляти, переконуючи, що зробити це нереально. Зрештою, результат вийшов настільки стильним, що тепер перехожі постійно зупиняються біля будинку, щоб детальніше його роздивитися.

Є вправним кулінаром і вміє відкривати ліктем будь-яку консервацію

Якщо раніше лише друзі знали, що Бронюк - найкращий радник у будь-яких кулінарних питаннях, то тепер після запуску його кулінарного Youtube-каналу «ВіБро» про це знає вся Україна.

Яку курку краще вибрати, де купити найсмачніше сало, як краще приготувати борщ  чи замаринувати шашлик – відповіді на будь-які кулінарні запитання лідер «ТІК» дасть, не роздумуючи. Бо любить і головне – вміє! – надзвичайно смачно готувати!

- Вітя - дуже хороший батько, сім’янин і справжній хазяїн, який багато чого вміє робити власними руками, - відзначає клавішник «ТІК» Євгеній Зиков. - Коли я тільки прийшов у гурт - у вже далекому 2006 році – саме Віктор на маївці мене навчив ліктем відкривати будь-яку консервацію. Зізнаюсь, це вміння мене виручало не раз! (посміхається) Що ж стосується творчості, то найперше захоплює його самовідданість. На концертах я стою позаду Віктора і не раз спостерігав, як він викладається при найважчих умовах: коли сцену заливає дощем чи доводиться виступати в лютий мороз, він все терпить - і жодного разу не скаржився! При цьому є неймовірно далекоглядним. Коли на репетиційній базі ми фантазуємо, створюючи нову музику, музиканти часто зациклюються на нюансах, а Віктор завжди бачить вже кінцевий результат, ту картинку, яка буде у фінальному вигляді.

Обожнює садівництво

Власний садок біля будинку – окрема радість та відрада артиста.

- Я люблю вирощувати багато різних цікавих рослин. У мене біля будинку на присадибній ділянці більше 100 кущів троянд, багато різного роду рослин: ожина, полуниця, виноград, лимони. Цього року зібрали перший урожай мандаринів, зараз висадив чотири сорти інжиру, а ще мені прислали саджанці ківі. Будемо експериментувати! Це ж класно, коли є, чим зайнятися, - каже Віктор Бронюк. - Найкраще для мене - переключення виду діяльності. От приїхав з далекої дороги, відчуваєш, що спати не хочеш, але втома все-таки є. Береш у руки секатор, пішов, обрізав виноград - і вже ніби гарну справу зробив, і перепочив!

За 8 років скинув 25 кілограм і відмовився від алкоголю

Був період, коли Віктор Бронюкважив майже 120 кг, зараз - уже 90.

- Найкращий метод схуднення називається «ПМЖ» – «Попробуй менше жерти!», - жартує іменинник. - До дієт особисто я ставлюся скептично. Вважаю, харчування повинно бути збалансованим, але не надмірним. Із цього я й почав – відкоригував свій раціон і для себе прийняв рішення відмовитися від алкоголю. «Випив сто грам, з'їв кілограм» - це абсолютна правда! Мало того, що всі алкогольні напої самі по собі калорійні, вони на додачу пробуджують апетит. Тому сьогодні у моєму житті алкоголь може бути присутнім лише на рівні дегустації: спробувати щось нове в невеликих кількостях можу, але не більше. Саме ця відмова у великій мірі й допомогла мені нормалізувати питання моєї ваги і самопочуття в цілому. Плюс – я додав у своє життя ще більше активності. Тричі на тиждень ходжу у спортзал. Ну і з двома дітьми активність завжди забезпечена (посміхається). То м'яча ганяєш, то в бадмінтон граєш, плюс - ми любимо всією родиною кататися на велосипедах. У гарну погоду це ідеальний вид транспорту.

Почав відбудовувати церкву у рідному селі

Минулого року музикант почав втілювати у життя мрію свого діда – відбудовувати церкву у рідному селі Соколова, яку у 1937 році зруйнувала радянська влада.

- На той час церкві було майже 350 років. Моєму прадіду вдалося забрати деякі ікони звідти, хрест і хоругви, з якими хоронять небіжчиків. Все це у нас зберігалося і далі перейшло до мого діда по маминій лінії. І дід покійний, Царство йому небесне, мріяв відбудувати церкву, - розповідає Віктор Бронюк. - Минулого року якраз було 80 років, як її зруйнували, тож ми прийняли рішення і зараз будуємо церкву в селі. Це була моя особиста ініціатива і люди її підтримали. Зараз вже вибудували фундамент, стіни. Хай буде храм! Хай люди приходять до Бога. Це добре, коли ми об’єднуємося навколо творчої духовної справи, яка потрібна багатьом.

Зірка без зірковості

На відміну від багатьох інших артистів Віктор Бронюк ніколи не цурається спілкування з шанувальниками та усіма іншими людьми, яких зустрічає.

- У спілкуванні з Віктором ніколи не відчуваєш різниці у віці. Він дуже дружелюбний, зі всіма легко знаходить спільну мову. Не хочу ображати інших зірок українського шоу-бізнесу, але на відміну від них, Віктор ніколи не ставив себе вище за інших. Жодного разу він не попросив собі окремої гримерки чи якогось особливого ставлення. Навпаки - він завжди хоче бути поруч зі своїм колективом, проявляючи повагу до кожного учасника гурту, - відзначає тур-менеджер гурту «ТІК» Петро Іванович Марчук.

- Коли п’ять років тому в мене було весілля, родичі дуже переживали, як «зірці» Віті Бронюку вгодити. Коли ж познайомилися з ним ближче, всі були неабияк здивовані його простотою і відкритістю. Вітя - дуже добра і компанійська людина, ніколи не ставить себе вище за інших, завжди готовий допомогти й дати цінну пораду, - додає бек-вокалістка «ТІК» Вікторія Воронюк. - А ще - він дуже хороший батько! Мене завжди вражає, наскільки у нього виховані і творчі дітки: Єва дуже гарно співає і танцює, а Даня точно такий же врівноважений, як татко.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Вітя

    Вітаю. Ролік для Вас https://muzvitanka.com.ua/z-dnem-narodzhennya-viktor/

  • Valerii Rudkov

    Ну порошенко за пісню йому вже подарунок Зробив,  тож вистачить
  • Юрий Бондарук

    Вітя, працюй, співай.....хто проти, нехай дують у твою сопілку!
  • Жора

    Не могу понять почему на фото рыжий кот худой ,а  ...ну вы сами поняли))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:02 У Вінниці 20 вулиць без води та світла: адреси та причини відключень 10:01 Сьогодні — Чистий четвер. Про суть четвертого дня Страсного тижня та молитви 10:00 ТОП-50 німецьких фраз і слів: емоції, почуття, сім'я, захоплення (новини компаній) 09:45 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 09:11 Вінниця сьогодні прощається із 26-річним військовим Артуром Доміновим 09:11 На «зебрі» по Пирогова збили дівчину. Утворилася тягнучка 08:28 Сьогодні вітаємо Зою та Романа. Історія та прикмети 2 травня 21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up