У Вінниці нагородили кращих інстаграмерів

У Вінниці нагородили кращих інстаграмерів
Вінничани, які фотографують та публікують свої фотографії через сервіс "Інстаграм", виставили свої роботи на виставці, яка пройшла сьогодні, 17 травня на третьому поверсі Скай-Парку.

Організували виставку Тарас Клим та Анна, адміни вінницьких інстаграм каналів @best vinnytsya та @vsco vinnica, а також Дмитро Крикливий, директор творчого обєднання «Спектр». Вони ж – журі конкурсу, обрали три найкращі, на їх думку, роботи. Переможцями стали Олександр Черешнюк, Андрій Каулер та Оля Бірюкова.  

{photo_gallery id=4822|}
- Фотографую завжди все, що бачу і мені подобається. Фотографію, яка виграла, я зробив з сьомого поверху тоді ще недобудованого торгового центру «Ізумруд», - розповідає Олександр Черешнюк, який зайняв у конкурсі перше місце. – Закидаю фотографії в інстаграм, тому що це зручно і це спільнота, в якій мої фотографії побачить багато людей.
{photo_gallery id=4821|}

Друге місце зайняло фото, зроблене в жанрі мінімалізм.
- Одному знімку я не придаю якоїсь особливої уваги. Всі мої фотографії на виставці в цьому жанрі, - говорить Андрій Кулер, - хлопець в такому жанрі знімає вже два роки, а також проводить майстер-класи з мобільної фотографії та завтра збирається влаштувати у Вінниці інстаміт.  – Це така зустріч, на яку приходять учасники спільноти інстаграм, аби всім разом сфотографуватись, - пояснює Андрій.  – Щось типу флешмобу, але у Вінниці ще такого не було.

Відео дня

{photo_gallery id=4823|}

Третє місце Оля Бірюкова, яка не очікувала потрапити на конкурс. – Фото зробила випадково, була хороша погода, сфоткала. Потім моя фотографія потрапила на вінницький інстаграм @best vinnytsya, а звідти на конкурс. – Дівчина фотографує в інстаграм вже два роки, з тих пір як у неї зявився смартфон, але мріє в майбутньому придбати гарну фототехніку та та продовжувати знімати.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
  • Anonymous

    ТЕРМІНОВО! Подписываем петицию о признании России спонсором терроризма! Переходите на страницу петиции https://petitions.whitehouse.gov/petition/designate-russia-state-sponsor-terrorism/XMjbTltM нажимаете внизу синюю кнопку CREATE AN ACCOUNT заполняете форму E-mail address * First Name * (имя) Last Name * (фамилия) Challenge Question * (тут надо ввести ответ на вопрос, который написан над полем, переводите через google translate если не знаете английский) далее нажимаете внизу синюю кнопку CREATE AN ACCOUNT ждете письмо на почту переходите по ссылке из письма (... to confirm this is a working email address: ...) попадаете на страницу петиции нажимаете зеленую кнопку SIGN THIS PETITION Подключаем всех друзей и знакомых! Репостим по всем сайтам! или Шаги такие. клікнуть тут (или скопировать в поиск) https://petitions.whitehouse.gov/petition/designate-russia-state-sponsor-terrorism/XMjbTltM 1) Відкрити акаунт (клікнуть create account) 2) вписаnи свій і-мейл, (e-mail address), потім своє ім'я (fist name), потім своє прізвище (last name), потім свій індекс (zip code) 3) відповісти на просте питання англійською (Challenge Question) 4) потім зайти на свою і-мейл скриньку, там буде повідомлення від whitehouse для підтвердження реєстрації. У повідомленні перший лінк клікнути. Вийдете на сторінку із петицією, потім клікнути SIGN. петиція 1 https://petitions.whitehouse.gov/petition/designate-russia-state-sponsor-terrorism/XMjbTltM петиція 2 https://petitions.whitehouse.gov/petition/weapon-ukraine-protect-against-russian-aggression/QjSRkPHF петиція 3 https://petitions.whitehouse.gov/petition/demand-russia-de-occupy-territories-moldova-republic-georgia-and-ukraine/Shb8HNfL
  • Anonymous

    РЕЗУЛЬТАТИ СТАНОМ НА НЕДІЛЮ 18-го ПО ПЕТИЦІЇ "Визнання Росії спонсором тероризму": маємо трохи менше 76 тисяч підписів. ВІДСТАЄМО ВІД ГРАФІКА, ТОМУ ДУЖЕ БАЖАНО: 1. До кінця дня (18 травня) набрати 4 тисячі підписів (щоб було 80 тисяч); 2. За наступні 3 дні набрати по 6 тисяч підписів, так що б в запасі був хоча б 1 день (до 23 травня). ДЛЯ ЦОГО НЕОБХІДНО: - поширити у вигляді коментарів інструкцію про підписання петицій на основних сайтах всіх обласних центрів; - поширити електронними листами згадану інструкцію знайомим, партіотичним та проукраїнським організаціям (фірмам); - поширити у вигляді коментарів прохання на англійській мові про підписання петицій на сайтах інших держав (Польща, Прибалтика, Канада, США і т.д.); - терміново для своїх родичів та близьких створити акаунти на сайті https://petitions.whitehouse.gov і допомогти їм в підписанні даних петицій; Прохання, поширити це звернення та інструкцію на інші сайти.
  • Anonymous

    Мобільної
  • Anonymous

    Кулер
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 29 квітня до 6 травня, які ви могли пропустити play_circle_filled 20:23 Учні сьомого ліцею на благодійному ярмарку зібрали 140 тисяч гривень на безпілотники для ЗСУ 19:42 ІТ-компанія допомагатиме Подільському зоопарку піклуватися про оленів, коней та орланів photo_camera 19:03 У Вінниці відзначатимуть 160-річчя Михайла Коцюбинського. Що саме запланували? Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 18:15 Субсидії на неопалювальний період: хто отримає автоматично, а кому треба переоформити 17:06 Оля Полякова долучилася до благодійного вечора, де зібрати сім мільйонів на потреби ЗСУ 16:10 Вакцина проти COVID від AstraZeneca може викликати тромби 15:10 Можливі зміни: дати останніх дзвоників та екзаменів у 2024 році 14:30 «Найголовніше, за що ми молимося — за нашу Перемогу». У храмах Вінниці відзначають Великдень play_circle_filled photo_camera 14:25 Українські майстри розписали 800 писанок і встановили рекорд photo_camera 13:13 Нові сектори з пенсійних питань для МВС у трьох областях: де їх знайти 12:34 Суд виніс вирок драгдилеру, який постачав наркотики до колонії 12:05 Вінниця чудотворна: розповідаємо про місця сили, де трапляються дива 11:17 Скасування ‎статусу обмежено придатний. Що потрібно знати призовникам 10:25 «Пироговський пікнік» у Вінниці буде з благодійністю, майстер-класами, фудкортом (ПРОГРАМА) photo_camera 10:11 Вигідно відкласти пенсію. Як українське законодавство стимулює працювати довше? 09:48 рф завдала 5 ракетних, 69 авіаударів і 74 обстріли з систем залпового вогню. Є жертви серед цивільних 09:34 Першокласники 15-го вінницького ліцею завітали до рятувальників photo_camera 09:07 Діти-переселенці отримали тисячу ортопедичних рюкзаків з канцтоварами
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up