У суботу MamaRika влаштує незабутній «КАЧ»: «Вінниця відчує мою вибухову енергетику!»

У суботу MamaRika влаштує незабутній «КАЧ»: «Вінниця відчує мою вибухову енергетику!»

Напередодні концерту у Вінниці одна з найяскравіших співачок України розказала, як інтегрує хіп-хоп, соул та фанк європейської якості в українську музику, як поєднує творчу співпрацю із особистими стосунками і про яке весілля мріє разом зі своїм коханим – актором та гумористом Сергієм Середою.

Цієї суботи, 2 грудня, о 21.00 у арт-пабі «Beef Eater» вибухова виконавиця MamaRika (екс-Еріка) розКАЧає Вінницю під час виступу у рамках туру «КАЧ».

У інтерв’ю 20minut.ua MamaRika розказала все найцікавіше про своє творче та особисте життя.

- Ви працюєте під псевдонімом MamaRika вже більше року. Чим найбільше запам’ятався минулий рік?

Відео дня

- Зараз я сама собі продюсер. І, мабуть, це найкраще, що сталося у моєму творчому житті. Вся відповідальність тепер на мені. І навіть коли ми з моєю командою помиляємося, сприймаємо це як корисний досвід. Звичайно, починати все з нуля – важко. Я одна з небагатьох «камікадзе», які наважилися на такий ризик. Треба чітко розуміти, яку музику ти хочеш створювати, що ти хочеш донести людям через свою творчість. Потрібно знайти однодумців, створити команду, яка буде дивитися з тобою в одному напрямку і так само кайфувати у процесі, як і ти. І, звичайно, треба мати абсолютну впевненість, без страху і сумнівів. Тільки так ти будеш готовий до всіх випробувань на цьому нелегкому, але такому захоплюючому шляху. У минулому році я знялася у популярному серіалі «Однажды в Одессе», почала працювати ведучою на радіо NRJ Ukraine, помітно відзначилася у півфіналі українського «Євробачення», взяла участь у багатьох фестивалях, номінувалася на «Відкриття року» Національної музичної премії YUNA, презентувала п’ять синглів та чотири кліпи: «Мама Ріка», «Ніч у барі», «КАЧ», «Ти і Я». Але головне – Мама народила дебютний альбом «КАЧ»! 11 дітей – нових пісень! І зараз знаходжуся у всеукраїнському турі на підтримку альбому. Неслабо за перший рік існування, чи не так? (посміхається) Хочу сказати, що ніколи не зробила би стільки за такий відносно короткий час без моєї команди. Це дуже важливо – мати поряд однодумців, які вірять у тебе не менше, ніж ти.

- Як MamaRika народжувала альбом «КАЧ»?

- Це вже доросла дитина (посміхається). Серйозна планка, яку я сама собі поставила два роки тому, коли вирішила почати нове творче життя. Чесно кажучи, поки що сама не вірю… Але, здається, мені вдалося! Хочу запевнити всіх, хто приборкує свої справжні бажання: Велике Щастя робити саме те, що любиш! Неймовірний кайф усвідомлювати, що кожен звук, кожне слово, всі 11 композицій є продовженням мене! Це результат нового періоду моєї творчості. І, я сподіваюся, початок чогось більшого. В альбом «КАЧ» я спробувала інтегрувати український хіп-хоп, соул, фанк. З дитинства мріяла виконувати саме таку музику. І, нарешті, можу собі це дозволити! Кожна пісня розкриває якусь частину мене. Ми створили крутий і незвичний симбіоз, який мене дико пре! Моя музика нестримно вирвалася назовні і тепер її вже не зупинити!

- Що надихає вас на творчість?

- Надихає навколишнє та внутрішнє середовище. Яскраві події та емоційні ситуації. Будь-яка творча людина все це пропускає крізь себе. І в результаті народжується музика… Ось такий магічний процес, який неможливо відобразити у словах чи буквах…Я відчуваю: людям хочеться свіжої української музики. А вони, у свою чергу, відчувають мою вибухову енергетику. При цьому я розумію, що мій нинішній музичний формат - на відміну від минулого репертуару в образі Еріки - не спрямований виключно на комерцію. І мені дуже приємно усвідомлювати, що масовий український слухач і глядач починає сприймати не стандартний, не консервативний, а по-справжньому європейський музичний продукт. Більш того, мої пісні народжені українською мовою, що у світлі останніх подій у країні в цілому і в медіа зокрема позитивно позначається на «розкрутці» творчості MamaRika.

- Як починалися ваші стосунки із гумористом, актором, шоуменом, капітаном команди КВК «Одесские мансы» - Сергієм Середою?

- Ми познайомилися на зйомках у студії каналу Music Box UA. Як тільки я його побачила, відчула: «Це моє!». Пізніше, коли ми почали спілкуватися і я з'їздила до нього в Одесу, зрозуміла, що хочу бути з ним завжди. Він - дуже важлива для мене людина. Вважаю, мені пощастило зустріти його. Відверто кажучи, якщо б не Сєрий, проект MamaRika міг би не народитися. 

- Як можна охарактеризувати ваші стосунки?

- Ми разом і в особистому, і в професійному житті. Тому вважаю наш зв'язок глибшим, ніж сімейні стосунки... Але часом ми, звичайно ж, даємо один одному особистий час, простір. Ці етапи органічно йдуть один за другим. І це правильно. Обом у парі має бути комфортно, егоїзму тут не місце. Тим не менш, кожну вільну хвилину ми намагаємося проводити разом. Обожнюємо банальні речі типу: замовити піцу додому, сходити в кіно, погуляти в парку тільки вдвох ... Ще дуже любимо навідуватись із друзями у квест-кімнати. Якщо виникають творчі розбіжності, а ми обоє дуже запальні, то «накриває» одночасно. І починається справжній ураган! Але я намагаюся вчасно гасити ці спалахи і вмикати «жіночу мудрість».

- Чи придивляєтесь вже до моделей весільних суконь?

- До весільних - ні! Я не мрію про банальну сукню і весілля, у нас із Сергієм Сергійовичем інші плани... По секрету: для нас медовий місяць має бути по-справжньому солодким десь на екзотичних островах. Ми не хочемо традиційних банкетів з купою родичів, - виберемо тиху вечерю і квитки на літак. Коли прийде час, звичайно…

Не пропустіть концерт вибухової MamaRika у суботу у Вінниці!

2 грудня о 21.00 арт-паб «Beef Eater» стоятиме на вухах, бо КАЧатиме всіх без винятку!

Більше про вінницький концерт читайте на головному афішному сайті Вінниці moemisto.ua.

Квитки на концерт MamaRika можна придбати тут.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ols Kat

    Думаю, это прямое попадание. Мне такая музыка не нравится, но очевидно, что именно этого сейчас не хватает (и на радио в том числе).
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up